Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Ότι αλκαλικές κι αν έχω δοκιμάσει σε τηλεκοντρόλ, φακούς για έκτακτη ανάγκη κλπ κάποια στιγμή φουσκώνουν με κίνδυνο καταστροφής και της συσκευής. Υπαρχουν κάποιες που να μην φουσκώνουν; 2
Τέρης Α. Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Υπάρχει κάποια σχετική εικόνα; Δεν το έχω ξαναδεί. Μόνο οι μπαταρίες του κινητού φουσκώνουν.
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 59 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ότι αλκαλικές κι αν έχω δοκιμάσει σε τηλεκοντρόλ, φακούς για έκτακτη ανάγκη κλπ κάποια στιγμή φουσκώνουν με κίνδυνο καταστροφής και της συσκευής. Υπαρχουν κάποιες που να μην φουσκώνουν; αυτές που ειναι για φωτογραφικές μηχανές θυμαμαι να γράφουν κάτι σαν οτι δεν εχουν διαρροές.Αλλά και πάλι αν τις αλλάζεις κάθε χρόνο σου χαλάνε;
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Την εχω καθαρισει και λιγο Ηταν σε φακο στο αμαξι . Αλκαλικη . Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2021 από Γιάννης Platano
Τέρης Α. Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αυτό εντάξη, συμβαίνει. Δεν φούσκωσε, έβγαλε υγρά. (Η συγκεκριμένη μάρκα δεν μου έχει κάνει ποτέ κάτι τέτοιο). Η ημερομηνία λήξης βλέπω είναι το 2024. Είχε ενέργεια η μπαταρία ή είχε τελειώσει; Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2021 από Τέρης Α. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Αυτό εντάξη, συμβαίνει. Δεν φούσκωσε, έβγαλε υγρά. (Η συγκεκριμένη μάρκα δεν μου έχει κάνει ποτέ κάτι τέτοιο). Η ημερομηνία λήξης βλέπω είναι το 2024. Είχε ενέργεια η μπαταρία ή είχε τελειώσει; Ηταν μαζι με αλλες 3 χωρις ιδια σημαδια και την αλλαξα και δουλεψε ο φακος .
dompred Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Οι αλκαλικές είναι που "σκάνε" και βγάζουν τα άλατα. Αν η συσκευή το υποστηρίζει, βάλε επαναφορτιζόμενες. Έχουν διαφορετική χημεία και δεν σκάνε, έχουν όμως ελαφρώς μικρότερη τάση οπότε αν η συσκευή δεν την υποστηρίζει θα φαίνεται σαν οι μπαταρία να είναι αδύναμη ή άδεια 1
Lakou Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Εμένα μου ετυχε σε φακό αυτοκινήτου τον οποίο δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ όμως ποτέ για δυο χρόνια και όταν χρειάστηκε….δεν άναψε ποτέ και η μπαταρίες ήταν σε αυτή την κατάσταση….. απο τότε και μετά ποτέ τις μπαταρίες μέσα στον φακό τις βάζω όταν χρειαστεί…. 2
Τέρης Α. Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, dompred είπε αν η συσκευή δεν την υποστηρίζει θα φαίνεται σαν οι μπαταρία να είναι αδύναμη ή άδεια Σε φακό και τηλεχειριστήρια τηλεόρασης/ ραδιοφώνου δεν είχα θέμα. Σε ρολόγια όμως συνήθως δεν δουλεύουν.
dompred Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Για φακούς που μένουν σε αναμονή για ώρα ανάγκης, πάρτε φακούς LED με μπαταρίες λιθίου (18650, 18350, 16340, CR123) δεν σκάνε όπως τις αλκαλικές και είναι πολύ πιο φωτεινοί. Convoy S2+ βγάνει κάτω από δεκάρικο από τα κινεζομάγαζα. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, dompred είπε Για φακούς που μένουν σε αναμονή για ώρα ανάγκης, πάρτε φακούς LED με μπαταρίες λιθίου (18650, 18350, 16340, CR123) δεν σκάνε όπως τις αλκαλικές και είναι πολύ πιο φωτεινοί. Convoy S2+ βγάνει κάτω από δεκάρικο από τα κινεζομάγαζα. Σε φακο με λαμπακια led την ειχα.
xsterg Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 και εγω το ιδιο θεμα ειχα πριν 3 εβδομαδες με αλκαλικες επωνυμες. εστειλα εμαιλ στην μητρικη και με παρεπεμψαν στον αντιπροσωπο τους στην ελλαδα. πραγματι βρεθηκε συνεργατης τους εδω στην πατρα οπου πηρε τις παλιες και μου εκαναν δωρο 8 νεες μπαταριες! οι χαλασμενες ηταν σε φακο maglite οπου βρισκεται στο συρταρι του γραφειου μου χωρις να εχει καταπονηθει θερμικα η μηχανικα. η ημερομηνια ληξης ηταν μεσα στο 2024! πιθανολογω οτι θα πρεπει να εχουν ριξει την ποιοτητα τους και εμφανιζουν συχνα αστοχιες. 1 1
Basilhs23___ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Συμβαίνει σε πολλές αλκαλικές αυτό οι οποίες θα ξεχαστούν μέσα στην συσκευή και δεν θα λειτουργήσει για πολύ καιρό. Δεν φουσκώνουν όμως, συνήθως οι πλακέ μπαταρίες των κινητών το παθαίνουν αυτό και υπό κάποιες συνθήκες. 2
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 πολλες συσκευες πολλες μπαταριες αναφερουν οτι οι μπαταριες αν δεν χρησιμοποιουνται να μην μενουν μεσα στην συσκευη. oi ni cd και οι ni mh βγαζουν υγρα.φουσκωνουν οι lipo, li ion συνηθως. οι μπαταριες ups φουσκωνουν σπανια και σπανια θα βγαλουν και υγρα 3
kage Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν χρειάζεται φακός στο αμάξι.εχει το κινητό σου...οι θερμοκρασίες που επικρατούν εσωτερικά στο αυτοκ.είναι μεγάλες... Δεν γίνεται να βάλεις επαναφορτιζόμενες σε συσκευές π δεν χρησιμοποιείς(μεγ.εκφορτιση από αλκαλικές) ή έχουν μικρή κατανάλωση(τηλεκοντρόλ ρολόγια) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα