panospc Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Υπάρχει τρόπος να άλλαξω στον Windows Explorer την προεπιλεγμένη μορφή που εμφανίζονται τα εικονίδια; Στα Windows XP που έχω τα εικονίδια εμφανίζονται ως tiles και επειδή δεν μου αρέσει έτσι γιατί έχει τεράστια εικονίδια θέλω η προεπιλεγμένη μορφή να είναι η το List View η το Icons. Ελπίζω να έγινα κατανοητός...
angelos0 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 tools -> folder option ekei exei oti mporeis na alla3eis den blepw kait na sou deinei thn epilogh gia default alla mporeis na energopoihseis autio pou leei na 8ymate ta settigns opws ta afhses thn teleutaia fora kai etsi kane gia teleutaia fora thn allagh se list view 9apo to diplano icon )
panospc Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Σε φακέλους που χρησημοποιό συχνα δεν έχω πρόβλημα αποθηκεύεται η ρύθμιση. Στους νέους φακέλους είναι το πρόβλημα. Αυτο που με ενοχλεί πιο πολύ είναι ότι όταν οι φάκελοι είναι σε tile view καθυστερούν να ανοίξουν περίπου 5 δευτερόλεπτα ενώ στους άλλους φακέλους που έχουν οποιοδήποτε άλλο view mode εκτός του tile ανοίγουν κατευθίαν. Γι' αυτό θέλω να το αλλάξω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.