AGGANIS13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; --- 300 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλαδα και Amazon 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; οχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; 5) Μέγεθος οθόνης; 5,5"-6 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; ΝΑΙ παρα πολυ 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; ΝΑΙ παρα πολυ 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Να παρω το Xiaomi redmi note 10 pro ή υπαρχει κατι καλυτερο? Καμερα και μπαταρια με ενδιαφερει. Δεν παίζω παιχνίδια.... Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2021 από AGGANIS13
GATE123 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 34 λεπτά πριν, AGGANIS13 είπε 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; --- 300 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Ελλαδα και Amazon 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; οχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; 5) Μέγεθος οθόνης; 5,5"-6 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; ΝΑΙ παρα πολυ 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; ΝΑΙ παρα πολυ 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Να παρω το Xiaomi redmi note 10 pro ή υπαρχει κατι καλυτερο? Καμερα και μπαταρια με ενδιαφερει. Δεν παίζω παιχνίδια.... OnePlus 8 λόγο του OIS μιας και σε ενδιαφέρει η κάμερα και συν ότι το λειτουργικό του είναι πολύ καλύτερο. Στην μπαταρία χάνει αλλά δεν θα έχεις θέμα. Και σαν δεύτερο το Realme 8 pro. Είναι κάτι σαν Xiaomi & OnePlus. Έχει και εγγύηση 2 χρόνια και επίσημο service στο Ελληνικό.
AGGANIS13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Ευχαριστώ για την απαντηση Αυτά τα δυο που προτείνεις είναι καλύτερα σε κάμερα και μπαταρία απο το Xiaomi redmi note 10 pro? Κάποιο συγκριτικό τεστ μπορώ να βρω?
GATE123 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, AGGANIS13 είπε Ευχαριστώ για την απαντηση Αυτά τα δυο που προτείνεις είναι καλύτερα σε κάμερα και μπαταρία απο το Xiaomi redmi note 10 pro? Κάποιο συγκριτικό τεστ μπορώ να βρω? Κατα την δικιά μου άποψη ναι. Ορίστε και το συγκινητικό https://www.kimovil.com/el/sygkrish/oneplus-8,realme-8-pro-global-8gb-128gb,xiaomi-redmi-note-10-pro-8gb-128gb
AGGANIS13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Απο οτι βλεπω τα Xiaomi Redmi Note 10 Pro Realme 8 Pro εχουν την ιδια καμερα - Samsung S5KHM2 και εχουν την ιδια βαθμολογια στις επιδοσεις της καμερα ΑΛΛΑ το Xiaomi Redmi Note 10 Pro εχει αρκετα καλυτερη μπαταρια.
GATE123 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ναι όπως είπα το xiaomi έχει καλύτερη μπαταρία. Που είδες εσύ ότι το xiaomi έχει ίδια βαθμολογία? Realme 8 pro Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας 9.6 Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών 8.4 Ποιότητα των φωτογραφιών selfie 9.2 Διαθέτει ισχυρό φλας; 9.2 Xiaomi redmi Note 10 pro 8.8 7.4 7.9 8.0 OnePlus 8 9.0 7.7 8.3 8.6 Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2021 από GATE123
AGGANIS13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εδω το ειδα.... Λεει και στα δυο αυτα λέει 7.9 Κάμερα Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2021 από AGGANIS13
GATE123 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, AGGANIS13 είπε Εδω το ειδα.... Λεει και στα δυο αυτα λέει 7.9 Κάμερα Αυτό είναι η συνολική βαθμολογία. Αν πας πιο κάτω τα λέει πιο αναλυτικά και μεμονωμένα.
Payne83 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Ένα συγκριτικό όσο αφορά την απόδοση σε φωτογραφίες και βίντεο μεταξύ Note 10 Pro και Realme 8 Pro μπορείς να δεις και εδώ. https://www.dxomark.com/realme-8-pro-camera-review-a-balanced-performance/ https://www.dxomark.com/xiaomi-redmi-note-10-pro-camera-review-balanced-budget-shooter/ Εγώ σε αυτά τα χρήματα θα πήγαινα στο Oneplus 8.
AGGANIS13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Ναι αλλα αφου η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ειναι ιδια? Τελος παντων... Δεν βγαινει νοημα.... Αφου μεμονωμενα εχει καλυτερη βαθμολογια το Realme πως εχουν την ιδια συνολικη? 4 λεπτά πριν, Payne83 είπε Εγώ σε αυτά τα χρήματα θα πήγαινα στο Oneplus 8. Ναι και εγω θα ηθελα αλλα κανει αρκετα πανω απο ta 300 ευρω που εχω βαλει οριο
Fotia Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Υπόψη οι βαθμολογιες που διαβαζουμε ,ειναι δυσκολο να τις δει κανεις στην καθημερινή δραστηριότητα . Είναι πως χρησιμοποιεί το κινητό του.. Τα πιο πρακτικα θεματα πρεπει να κρινει καθενας και τι του αρεσει σε ότι διαβαζει , βλεπει καπου κλπ
GATE123 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Payne83 είπε Ένα συγκριτικό όσο αφορά την απόδοση σε φωτογραφίες και βίντεο μεταξύ Note 10 Pro και Realme 8 Pro μπορείς να δεις και εδώ. https://www.dxomark.com/realme-8-pro-camera-review-a-balanced-performance/ https://www.dxomark.com/xiaomi-redmi-note-10-pro-camera-review-balanced-budget-shooter/ Εγώ σε αυτά τα χρήματα θα πήγαινα στο Oneplus 8. Ο DxOmark δεν είναι θεός..... Εξάλλου τα παίρνει από τις εταιρείες και δεν τον πολύ πιστεύω. Αυτά που λέει ο @Fotia είναι το πιο σωστό.
Payne83 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Κανένα από αυτά τα site δεν είναι θεός εννοείτε ούτε το kimovil. Το καλύτερο είναι να δείτε φωτογραφίες τραβηγμένες είτε στο Flickr είτε κάπου αλλού. Πιστεύω και τα τρία κινητά είναι ικανοποιητικα. Το Oneplus 8 τυχαίνει να το έχει γνωστός μου και έχω τραβήξει ο ίδιος μερικές με αρκετά καλό αποτέλεσμα (για τα δικά μου δεδομένα). Αυτή την στιγμή έχω ακόμα το Mi 8 και για βραδινές χρησιμοποιώ gcam BSG έκδοση 8 και είναι πολύ καλές. Παππούς πλέον ο σενσορας IMX363 αλλά κανει ακόμα δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα