MilaMouVromika Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, πρίν καμιά εβδομάδα πλήρωσα σε ένα εστιατόριο με revolut. Χθές ελαβα είδοποιηση απο την εφαρμογή της revolut η οποία έλεγε "The merchant didn't claim the funds". Τι γίνεται τώρα; Είμαι εξωτερικό και δεν θα επιστρέψω τουλάχιστον μέχρι τα χριστούγγενα Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2021 από MilaMouVromika
manolis940 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, MilaMouVromika είπε Καλησπέρα, πρίν καμιά εβδομάδα πλήρωσα σε ένα εστιατόριο με revolut. Χθές ελαβα είδοποιηση απο την εφαρμογή της revolut η οποία έλεγε "The merchant didn't claim the funds". Τι γίνεται τώρα; Είμαι εξωτερικό και δεν θα επιστρέψω τουλάχιστον μέχρι τα χριστούγγενα Γιατί πρέπει να σε απασχολεί εσένα αυτό ;
MilaMouVromika Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Αφου δεν εκανε claim την πληρωμή, η revolut μου επέστρεψε το ποσό
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Και τι σε νοιάζει; Το πιο πιθανό να δεις την Δευτέρα οτι τα τράβηξε με άλλη κίνηση.
MilaMouVromika Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Και σε περίπτοση που δεν τα τραβήξει τι κάνω;
george1807 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, MilaMouVromika είπε Και σε περίπτοση που δεν τα τραβήξει τι κάνω; Καλοφάγωτα. Τι να πω αν καίγεσαι τόσο ενημέρωσε το κατάστημα.
VasilisPokemon1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Αυτο γινεται τωρα τελευταια, πληρωνω σε καταστηματα με revolut και η πληρωμη γινεται κανονικα παιρνω αποδειξη απο το καταστημα αλλα στην εφαρμογη οι συναλλαγες ειναι pending, δεν καταλαβαινω γιατι συμβαινει, οχι οτι με χαλαει.
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, VasilisPokemon1 είπε Αυτο γινεται τωρα τελευταια, πληρωνω σε καταστηματα με revolut και η πληρωμη γινεται κανονικα παιρνω αποδειξη απο το καταστημα αλλα στην εφαρμογη οι συναλλαγες ειναι pending, δεν καταλαβαινω γιατι συμβαινει, οχι οτι με χαλαει. Ποτέ , σχεδόν, δεν εκκαθαριζουν άμεσα. Μου έχει συμβεί να επιστρέψουν,και να χρεωθούν την επόμενη μέρα 1
VasilisPokemon1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 57 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ποτέ , σχεδόν, δεν εκκαθαριζουν άμεσα. Μου έχει συμβεί να επιστρέψουν,και να χρεωθούν την επόμενη μέρα Δεν μου εχει ξανασυμβει παλιοτερα να μην εκκαθαριστουν αμεσα, αλλα τις τελευταιες μερες που αρχισα να χρησιμοποιω την καρτα παλι αυτο γινεται.
MilaMouVromika Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Το άλλο κουλο που μου έχει κανει είνε σε πληρωμή σε βενζινάδικο αντί για 40 μου τράβηξε 80, ενώ στην απόδειξη ο βενζινάς κανονικά 40 με χρέωσε
manolis940 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 47 λεπτά πριν, MilaMouVromika είπε Το άλλο κουλο που μου έχει κανει είνε σε πληρωμή σε βενζινάδικο αντί για 40 μου τράβηξε 80, ενώ στην απόδειξη ο βενζινάς κανονικά 40 με χρέωσε Απόδειξη του POS ή την απόδειξη της ταμειακής ; Ήταν 1 ή 2 συναλλαγές ;
MilaMouVromika Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 συναλλαγή ήταν, το τσεκαρε στο POS μπροστά μου οτι έλαβε 40, μετά απο επικοινονία με revolut, μου επέστρεψαν τα άλλα 40 μέσα σε 2 μέρες. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2021 από MilaMouVromika
Προτεινόμενες αναρτήσεις