Προς το περιεχόμενο

The merchant didn't claim the funds

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, πρίν καμιά εβδομάδα πλήρωσα σε ένα εστιατόριο με revolut. Χθές ελαβα είδοποιηση απο την εφαρμογή της revolut η οποία έλεγε "The merchant didn't claim the funds". Τι γίνεται τώρα; Είμαι εξωτερικό και δεν θα επιστρέψω τουλάχιστον μέχρι τα χριστούγγενα

Επεξ/σία από MilaMouVromika
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MilaMouVromika είπε

Καλησπέρα, πρίν καμιά εβδομάδα πλήρωσα σε ένα εστιατόριο με revolut. Χθές ελαβα είδοποιηση απο την εφαρμογή της revolut η οποία έλεγε "The merchant didn't claim the funds". Τι γίνεται τώρα; Είμαι εξωτερικό και δεν θα επιστρέψω τουλάχιστον μέχρι τα χριστούγγενα

Γιατί πρέπει να σε απασχολεί εσένα αυτό ;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, MilaMouVromika είπε

Και σε περίπτοση που δεν τα τραβήξει τι κάνω;

Καλοφάγωτα. Τι να πω αν καίγεσαι τόσο ενημέρωσε το κατάστημα.

Δημοσ.

Αυτο γινεται τωρα τελευταια, πληρωνω σε καταστηματα με revolut και η πληρωμη γινεται κανονικα παιρνω αποδειξη απο το καταστημα αλλα στην εφαρμογη οι συναλλαγες ειναι pending, δεν καταλαβαινω γιατι συμβαινει, οχι οτι με χαλαει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, VasilisPokemon1 είπε

Αυτο γινεται τωρα τελευταια, πληρωνω σε καταστηματα με revolut και η πληρωμη γινεται κανονικα παιρνω αποδειξη απο το καταστημα αλλα στην εφαρμογη οι συναλλαγες ειναι pending, δεν καταλαβαινω γιατι συμβαινει, οχι οτι με χαλαει.

Ποτέ , σχεδόν, δεν εκκαθαριζουν άμεσα. Μου έχει συμβεί να επιστρέψουν,και να χρεωθούν την επόμενη μέρα

• Thanks 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ποτέ , σχεδόν, δεν εκκαθαριζουν άμεσα. Μου έχει συμβεί να επιστρέψουν,και να χρεωθούν την επόμενη μέρα

Δεν μου εχει ξανασυμβει παλιοτερα να μην εκκαθαριστουν αμεσα, αλλα τις τελευταιες μερες που αρχισα να χρησιμοποιω την καρτα παλι αυτο γινεται.

Δημοσ.

Το άλλο κουλο που μου έχει κανει είνε σε πληρωμή σε βενζινάδικο αντί για 40 μου τράβηξε 80, ενώ στην απόδειξη ο βενζινάς κανονικά 40 με χρέωσε

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, MilaMouVromika είπε

Το άλλο κουλο που μου έχει κανει είνε σε πληρωμή σε βενζινάδικο αντί για 40 μου τράβηξε 80, ενώ στην απόδειξη ο βενζινάς κανονικά 40 με χρέωσε

Απόδειξη του POS ή την απόδειξη της ταμειακής ; Ήταν 1 ή 2 συναλλαγές ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 συναλλαγή ήταν, το τσεκαρε στο POS μπροστά μου οτι έλαβε 40, μετά απο επικοινονία με revolut, μου επέστρεψαν τα άλλα 40 μέσα σε 2 μέρες.

Επεξ/σία από MilaMouVromika
  • Δημιουργία νέου...