pal lap 1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα φίλοι μου, Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποια μητρική να κουμπώνει στο καλούπι μου, έχω Αυτό το λαπ τοπ απλά είναι ενσωματωμένος ο επεξεργαστής θα μπορέσουμε να βρούμε μια μητρική σε intel πχ ; Είχα δει ένα με i3 αλλά λίγο διαφορετικό… μπορει κάποιος να με βοηθήσει ;
Kthulhou Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Ψάχνεις την καρφίτσα που έχασε ψύλλος στα άχυρα.... μόνο αν η ίδια σειρά Samsung laptop είχε κ άλλα μοντέλα με καλύτερα χαρακτηριστικά, στο ebay κλπ....πιο εύκολα θα πιάσεις το joker πάντως.... 2
pal lap 1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Άρα ούτε της Samsung δεν θα βρω ;
Τέρης Α. Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Αξίζουν τα 50+€ για μια τέτοια μητρική;
Kthulhou Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, pal lap 1 είπε Άρα ούτε της Samsung δεν θα βρω ; https://www.aliexpress.com/w/wholesale-samsung-np355e5c-motherboard.html αν είναι όλα με επεξ/στη Ε1, για μένα ΔΕΝ αξίζει. καινούργιο κ ήταν αργό, πόσο μάλλον τώρα
pal lap 1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Ναι δεν αξίζει το θέμα είναι αν υπάρχει από την Samsung κάτι αντίστοιχο σε intel
triplex1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, pal lap 1 είπε Ναι δεν αξίζει το θέμα είναι αν υπάρχει από την Samsung κάτι αντίστοιχο σε intel αν ηταν φιλε ολα τοσο απλα θα ειχαν κλεισει τα εργοστασια ολα εχω μια amd νομιζω απο toshiba ειναι βγαινει κιολας το σι πι γιου να στη κανω δωρο να τη βαλεις αν ειναι ...λιγο τα πλαστικα θα κοψεις και θα κατσει κουτι , μεταφορικα ομως δικα σου. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2021 από triplex1 1
pal lap 1 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Ναι φίλε μου δεν γνωρίζω νόμιζα πως το λαπ τοπ μου βγαίνει κι σε intel η το επόμενο μοντέλο ήταν παρόμοιο σας ευχαριστώ πάντως όλους σας 🙏😀 1
fotaras76 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 23/9/2021 στις 10:13 ΜΜ, Kthulhou είπε https://www.aliexpress.com/w/wholesale-samsung-np355e5c-motherboard.html αν είναι όλα με επεξ/στη Ε1, για μένα ΔΕΝ αξίζει. καινούργιο κ ήταν αργό, πόσο μάλλον τώρα Έχω παλιό λάπτοπ με τον ίδιο επεξεργαστή και όντως είναι αρκετά αργός. Με 7αρια ή lubuntu και ssd την παλεύει για τα πολύ βασικά ( σερφαρισμα, μουσική,ταινίες σε χαμηλή ανάλυση, ρετρό gaming), τα 10αρια δεν τα τολμάς καν όμως. 1
pal lap 1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 26/9/2021 στις 10:39 ΜΜ, fotaras76 είπε Έχω παλιό λάπτοπ με τον ίδιο επεξεργαστή και όντως είναι αρκετά αργός. Με 7αρια ή lubuntu και ssd την παλεύει για τα πολύ βασικά ( σερφαρισμα, μουσική,ταινίες σε χαμηλή ανάλυση, ρετρό gaming), τα 10αρια δεν τα τολμάς καν όμως. Ισχύει για πέταμα
fotaras76 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, pal lap 1 είπε Ισχύει για πέταμα Το έχω κυρίως για τις διακοπές το καλοκαίρι ώστε να παίζουμε παλιά παιχνίδια (που δεν απαιτούν να έχεις σύνδεση με το ίντερνετ),για να βλέπουν βίντεο κινουμένων σχεδίων τα παιδιά μου και για μουσική. Για αυτές τις δουλειές με βγάζει ασπροπρόσωπο οπότε δεν έχω σκοπό να το πετάξω. Δεν έχουν όλοι απαραίτητα τις ίδιες ανάγκες και απαιτήσεις. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2021 από fotaras76 1
peiraiask Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) το πιο πιθανο 99% οτι δεν θα δουλεψει, πιθανως θα ζητας μαστορα, θα σου πει φιλικη χαριστικη τιμη 130 ευρω κ θα τα πληρωσεις ολα για να μην τα χασεις, κ θα εχεις κ ιδιες επιδοσεις κ χειροτερες , πιθανως να μην τρεχουν ολα, κ να το πουλησεις ενα τριανταρι ολα μαζι ανταλλ.κτικα σε κανα πιτσιρικα. κλασικο σεναριο. τωρα κανε ο,τι νομιζεις. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2021 από peiraiask
pal lap 1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Στις 1/10/2021 στις 2:10 ΜΜ, peiraiask είπε το πιο πιθανο 99% οτι δεν θα δουλεψει, πιθανως θα ζητας μαστορα, θα σου πει φιλικη χαριστικη τιμη 130 ευρω κ θα τα πληρωσεις ολα για να μην τα χασεις, κ θα εχεις κ ιδιες επιδοσεις κ χειροτερες , πιθανως να μην τρεχουν ολα, κ να το πουλησεις ενα τριανταρι ολα μαζι ανταλλ.κτικα σε κανα πιτσιρικα. κλασικο σεναριο. τωρα κανε ο,τι νομιζεις. Τι εννοείς ; Γιατί να πληρώσω ;
peiraiask Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 4 ώρες πριν, pal lap 1 είπε Τι εννοείς ; Γιατί να πληρώσω ; εννοω οτι οι εξειδικευμενες επισκευες κοστιζουν περισσοτερο, θελουν γνωσεις κ αν τις ξεκινησεις μετα μπορει να προκυψουν κ απροοπτα θεματα κ να τελικα να κοστισουν περισσοτερο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα