techPro Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Υπάρχει κάποιο πρακτικό πλεονέκτημα στις τηλεοράσεις με λειτουργικό Android ή θα καλυπτόταν κανείς πλήρως από άποψη ποικιλίας εφαρμογών με οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό Smart TV;
kallair Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 15 ώρες πριν, techPro είπε Υπάρχει κάποιο πρακτικό πλεονέκτημα στις τηλεοράσεις με λειτουργικό Android ή θα καλυπτόταν κανείς πλήρως από άποψη ποικιλίας εφαρμογών με οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό Smart TV; Η ποικιλια και η ποιοτητα των εφαρμογων σε "smart tv" ειναι εξαιρετικά φτωχή. Μονο οι επωνυμες εφαρμογες ειναι καλες στις smart tvs, και όχι πάντα. Αν σε νοιαζει αυτό το κομμάτι (των εφαρμογων και της πληθωρας αυτων) τοτε πας ειτε σε tv με ενσωματωμενο android tv ή λυση τυπου androidtv box. Σε smart tv apps το πολυ πολυ να βρεις κανα iptv player που θα πρεπει να τον αγορασεις. Αpps τυπου mediaplayers (kodi,mx player, κλπ) ή πιο εξεζητημενα apps και παιχνιδια, ξεχασε τα σε smart tv. βεβαια, για να βαλω και αυτή την παρενθεση, υπαρχει περιπτωση το android tv που θα εχει ενσωματωμενο η τηλεοραση να ειναι κακη εμπειρια ΑΝ η τηλεοραση φοράει παλιο/αδυναμο επεξεργαστη. Προσωπικα εχω πάει στην εξης λυση: Smart tv LG και εκει χρησιμοποιω καποιον iptv player για να εχω αμεση προσβαση στην iptv,περιστασιακη χρήση του youtube και τον ενσωματωμένο media player οταν εχω καποια ταινια που εχω ηδη υποτιτλους . Και android tv box για kodi και λοιπες εφαρμογες που δεν εχει η τηλεοραση.
techPro Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δε θα ήθελα σε καμία περίπτωση να αγοράσω έξτρα εξοπλισμό πέρα από την τηλεόραση. Προς το παρόν έχω καταλήξει στην SONY KE-55XH9096. Είναι τηλεόραση με Android TV. Με καλύπτει αυτό από άποψη εφαρμογών ή και πάλι μπορεί να υπάρχει περιορισμός γιατί κάποιες εφαρμογές δεν είναι διαθέσιμες για τηλεοράσεις ή και ακόμη λόγω έκδοσης του λειτουργικού;
CaptainChris Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Με την Sony δεν θα έχεις προβλήματα. Δες και της TCL αν θέλεις, ποιο οικονομικές λύσεις και επίσης πολύ καλές. 1
kallair Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, techPro είπε Δε θα ήθελα σε καμία περίπτωση να αγοράσω έξτρα εξοπλισμό πέρα από την τηλεόραση. Προς το παρόν έχω καταλήξει στην SONY KE-55XH9096. Είναι τηλεόραση με Android TV. Με καλύπτει αυτό από άποψη εφαρμογών ή και πάλι μπορεί να υπάρχει περιορισμός γιατί κάποιες εφαρμογές δεν είναι διαθέσιμες για τηλεοράσεις ή και ακόμη λόγω έκδοσης του λειτουργικού; Υποψιν, στα android tv ΔΕΝ εχεις καποιες κλασσικες εφαρμογες που εχεις στα android κινητα. πχ chrome. βεβαια υπαρχουν workarounds.
techPro Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 39 minutes ago, kallair said: Υποψιν, στα android tv ΔΕΝ εχεις καποιες κλασσικες εφαρμογες που εχεις στα android κινητα. πχ chrome. βεβαια υπαρχουν workarounds. Ναι το έχω δει πως δεν υπάρχει διαθέσιμη η πλήρης γκάμα των εφαρμογών. Βέβαια περισσότερο ενδιαφέρομαι για εφαρμογές που έχουν άμεση σχέση με τηλεόραση όπως media players, όπως ο VLC για παράδειγμα. 1 hour ago, CaptainChris said: Με την Sony δεν θα έχεις προβλήματα. Δες και της TCL αν θέλεις, ποιο οικονομικές λύσεις και επίσης πολύ καλές. Μάλλον η Sony έχει καλύτερα panels, άρα κλείνω σε αυτή. Προτιμώ να δώσω +200 € για κάτι καλύτερο μιας και δε σκοπεύω να αλλάξω σύντομα τηλεόραση. Μια Samsung δεκαετίας που έχω αναγκάζομαι να την αλλάξω τώρα γιατί μου κάνει νερά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα