cos1968 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπερα........ Εχω την συγκεκριμενη μητρικη...H81-M PCID TURBO-X..... Ξαφνικα δεν βλεπει καθολου οτι δισκο και να βαλω επανω.....hdd-ssd ...καμια προταση???
Dark_Nightfall Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, cos1968 είπε Καλησπερα........ Εχω την συγκεκριμενη μητρικη...H81-M PCID TURBO-X..... Ξαφνικα δεν βλεπει καθολου οτι δισκο και να βαλω επανω.....hdd-ssd ...καμια προταση??? Έχεις πειράξει τίποτα στο bios ; κάνε ένα load defaults αν πάλι έχεις πρόβλημα δες αν παίρνουν ρεύμα οι συσκευές ,βάλε έναν μηχανικό και δες αν δουλεύουν οι κεφαλές , η λογική λέει για μητρική πάντως.
cos1968 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 ναι αυτο νομιζω και εγω....οχι ειναι load defaults ολα περνουν ρευμα
nickol-us Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Να αποκλείσουμε ενδεχόμενα. Δοκίμασε διαφορετικούς δίσκους, σωστά; Διαφορετικά καλώδια και θύρες sata δοκίμασες; Δοκίμασες σε άλλα sata τροφοδοσία; Τροφοδοτικό 2ο υπάρχει να κάνεις δοκιμή; Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2021 από nickol-us
jbgoode Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Αν θυμαμαι καλα τα Η81.xxx εχουν 2 SATA III και 2 SATA II connectors. Δοκιμασατε να χρησιμοποιησετε μια απο τις SATA II θυρες? Επισης μπορει να φορτωσει ενα live λογισμικο με bootable USB? Αν ναι, δειτε τι δινει το device manager. GL!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα