stambolos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Μέσα στο οριακό μπάτζετ σου υπάρχουν και αυτές οι συσκευές Realme GT Master Edition 5G 128GB OnePlus Nord CE 5G 8GB 128GB
GATE123 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stambolos είπε Μέσα στο οριακό μπάτζετ σου υπάρχουν και αυτές οι συσκευές Realme GT Master Edition 5G 128GB OnePlus Nord CE 5G 8GB 128GB Πιο όριο..... Και τα δύο η καλύτερη τιμή είναι στα 285€. Ο TS λέει στα 270€ και προτιμητέο τα 250€ Βέβαια το Nord επειδή είναι τις OnePlus έχει την δυνατότητα να το ρουταρη. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2021 από GATE123
eko13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Είναι εντυπωσιακό πως έχει πέσει τόσο η τιμή του μάστερ! Δεν πρέπει να έχει ξαναυπαρξει τόσο μεγάλη μείωση σε νέο μοντέλο. Βέβαια κατά την γνώμη μου δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο...
GATE123 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, eko13 είπε Είναι εντυπωσιακό πως έχει πέσει τόσο η τιμή του μάστερ! Δεν πρέπει να έχει ξαναυπαρξει τόσο μεγάλη μείωση σε νέο μοντέλο. Βέβαια κατά την γνώμη μου δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο... Προφανώς επειδή θα βγει το Realme GT Neo2
qwertyuiop2 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Για λόγους αρχής, κι επειδή θέλω να περνάω άφοβα από επισφαλείς περιοχές, θέλω μία συσκευή που να μη με στενοχωρήσει η κλοπή ή καταστροφή της, και το χρηματικό όριο γι' αυτό είναι κάααπου εκεί που το θέτω (πάει και 270-280 αν βρεθεί ένα all rounder). Δεν είναι ότι μου τελειώνουν τα χρήματα. Όσον αφορά τα νέα μοντέλα, one plus nord είναι όμορφο, αλλά φαίνεται να έχει μέτρια κάμερα. To realme gt master μου φαίνεται ακόμα πιο ωραίο, αλλά η κάμερα δε φαίνεται να είναι στο επίπεδο των mi που προτάθηκαν πριν. Θα το είχα παραγγείλει ήδη αν ίσχυε το αντίθετο, με έχει πείσει πολύ!
GATE123 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε Για λόγους αρχής, κι επειδή θέλω να περνάω άφοβα από επισφαλείς περιοχές, θέλω μία συσκευή που να μη με στενοχωρήσει η κλοπή ή καταστροφή της, και το χρηματικό όριο γι' αυτό είναι κάααπου εκεί που το θέτω (πάει και 270-280 αν βρεθεί ένα all rounder). Δεν είναι ότι μου τελειώνουν τα χρήματα. Όσον αφορά τα νέα μοντέλα, one plus nord είναι όμορφο, αλλά φαίνεται να έχει μέτρια κάμερα. To realme gt master μου φαίνεται ακόμα πιο ωραίο, αλλά η κάμερα δε φαίνεται να είναι στο επίπεδο των mi που προτάθηκαν πριν. Θα το είχα παραγγείλει ήδη αν ίσχυε το αντίθετο, με έχει πείσει πολύ! Πήγαινε δες από κοντά αυτά που σου προτείνουμε και μετά αποφασίζεις. Εμένα στην κάμερα δεν με έχει πείσει το redmi Note 10 pro. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2021 από GATE123
qwertyuiop2 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, GATE123 είπε Πήγαινε δες από κοντά αυτά που σου προτείνουμε και μετά αποφασίζεις. Ναι, το σκέφτηκα. Θα πάω Κωτσόβολο ή κάνα Public στο mall. Πάω και να δω αν θα κάνω με το X3 pro από κοντά τον ίδιο εμετό από τα μάτια που κάνω και από μακριά. 😛
GATE123 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, qwertyuiop2 είπε Ναι, το σκέφτηκα. Θα πάω Κωτσόβολο ή κάνα Public στο mall. Πάω και να δω αν θα κάνω με το X3 pro από κοντά τον ίδιο εμετό από τα μάτια που κάνω και από μακριά. 😛 Κοίτα σαν κινητά στην κατηγορία τους είναι μια χαρά. Αλλά σε κάμερα δεν τραβάνε. Σε κάμερα θα δεις Huawei, Samsung, OnePlus κλπ.
stambolos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, GATE123 είπε Πιο όριο..... Και τα δύο η καλύτερη τιμή είναι στα 285€. Ο TS λέει στα 270€ και προτιμητέο τα 250€ Βέβαια το Nord επειδή είναι τις OnePlus έχει την δυνατότητα να το ρουταρη. Ναι... Μέχρι χτες (για να μην πω και την ώρα που το έγραφα) υπήρχαν και τα δύο στην τιμή των 271,95€ για αυτό και η αναφορά. Το oneplus μάλιστα το παρήγγειλα εγώ στα 267,75€ στις 14/09
GATE123 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, stambolos είπε Ναι... Μέχρι χτες (για να μην πω και την ώρα που το έγραφα) υπήρχαν και τα δύο στην τιμή των 271,95€ για αυτό και η αναφορά. Το oneplus μάλιστα το παρήγγειλα εγώ στα 267,75€ στις 14/09 Οι τιμές παίζουν από μέρα σε μέρα για να μην πω από ώρα σε ώρα. Οπότε μην πάμε με βάση στο τη έγινε πριν μια βδομάδα.
stambolos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, GATE123 είπε Οι τιμές παίζουν από μέρα σε μέρα για να μην πω από ώρα σε ώρα. Οπότε μην πάμε με βάση στο τη έγινε πριν μια βδομάδα. Ναι δυστυχώς Και αν κοιτάξεις τα γράφηματα τιμών και των δύο μοντέλων χτες είχαν 271.75 αλλά από κάποια στiγμή σήμερα airball
Fotia Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Ετσι γίνεται παντα ...προσφορα ,ζητηση ,στοκ ,εμπορικα απροοπτα .....Με την λογικη των τιμων ,δεν θα αγοράσει κανένας ποτε τιποτε ...
qwertyuiop2 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Λοιπόν, πήγα σήμερα και τα τσέκαρα. X3 Pro ΔΕΝ είναι τόσο τρας όσο νόμιζα, μου φαίνεται λίγο άσχημο. Εκεί που μου τα χάλασε, είναι στην οθόνη, δεν το περίμενα. Ίδια με το le eco x721, αλλά πιο σκούρα σε σύγκριση πλήρους φωτεινότητας. Το καλοκαίρι δε θα πολυφαίνεται, με δυσκολεύει ήδη λίγο το λε εκο. Βαρύ, ευμεγέθες και μάλλον λίγο δύσχρηστο. Από επιδόσεις σκίζει, ήταν πλήρως σνάππυ και εξίσου ισχυρό με ένα αηφόνι που έπαιξα λίγο για πλάκα. Mi 10 lite είναι πολύ τρέντυ στα χρωματουλίνια του, δε μου άρεσαν οι 2 από τις 3 επιλογές. Πολύ ωραία οθόνη, elegant σχεδίαση κατά τ' άλλα, μου φανηκε ισχυρούτσικο, αλλά όχι σαν το x3 pro. Realme 8 pro από την άλλη, ωραία, λιτή, απλή σχεδίαση, οθονάρα επίσης (πρέπει να είναι το ίδιο πάνελ με το μι10 λάητ και με ένα άλλο μι, νομίζω το 11 λάητ; Δεν είμαι σίγουρος). Μου φάνηκε επίσης λίγο πλαστικούρα, ειδικά στην πλάτη, αλλά όχι και deal breaker. Με κέρδισε έξτρα το ότι είναι ελαφρύ και ακόμα πιο μαζεμένο στις διαστάσεις του. Το λογισμικό ξεφεύγει από την miui-ίλα, και αν έχει απο πίσω κοινότητα για custom roms, με βλέπω προς το παρόν να κλίνω προς εκεί. Το υπεραναλύω, το ξέρω, αλλά είμαι 26 κι έχω αλλάξει 4 κινητά από τα 15 μου. Αγοράζω συσκευή με ορίζοντα 2ετίας (άλλο που τώρα μου έκατσε λαχείο και κλείνω 3+ έτη).
GATE123 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, qwertyuiop2 είπε Λοιπόν, πήγα σήμερα και τα τσέκαρα. X3 Pro ΔΕΝ είναι τόσο τρας όσο νόμιζα, μου φαίνεται λίγο άσχημο. Εκεί που μου τα χάλασε, είναι στην οθόνη, δεν το περίμενα. Ίδια με το le eco x721, αλλά πιο σκούρα σε σύγκριση πλήρους φωτεινότητας. Το καλοκαίρι δε θα πολυφαίνεται, με δυσκολεύει ήδη λίγο το λε εκο. Βαρύ, ευμεγέθες και μάλλον λίγο δύσχρηστο. Από επιδόσεις σκίζει, ήταν πλήρως σνάππυ και εξίσου ισχυρό με ένα αηφόνι που έπαιξα λίγο για πλάκα. Mi 10 lite είναι πολύ τρέντυ στα χρωματουλίνια του, δε μου άρεσαν οι 2 από τις 3 επιλογές. Πολύ ωραία οθόνη, elegant σχεδίαση κατά τ' άλλα, μου φανηκε ισχυρούτσικο, αλλά όχι σαν το x3 pro. Realme 8 pro από την άλλη, ωραία, λιτή, απλή σχεδίαση, οθονάρα επίσης (πρέπει να είναι το ίδιο πάνελ με το μι10 λάητ και με ένα άλλο μι, νομίζω το 11 λάητ; Δεν είμαι σίγουρος). Μου φάνηκε επίσης λίγο πλαστικούρα, ειδικά στην πλάτη, αλλά όχι και deal breaker. Με κέρδισε έξτρα το ότι είναι ελαφρύ και ακόμα πιο μαζεμένο στις διαστάσεις του. Το λογισμικό ξεφεύγει από την miui-ίλα, και αν έχει απο πίσω κοινότητα για custom roms, με βλέπω προς το παρόν να κλίνω προς εκεί. Το υπεραναλύω, το ξέρω, αλλά είμαι 26 κι έχω αλλάξει 4 κινητά από τα 15 μου. Αγοράζω συσκευή με ορίζοντα 2ετίας (άλλο που τώρα μου έκατσε λαχείο και κλείνω 3+ έτη). Το poco ναι μεν είναι ισχυρό στις επιδόσεις αλλά μέχρι εκεί. Παρουσιάζονται πάλι προβλήματα με την οθόνη. Δεν ξέρω αν είναι παρτίδα αλλά σίγουρα είναι τις Miui.
AntiCambeR Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε Λοιπόν, πήγα σήμερα και τα τσέκαρα. X3 Pro ΔΕΝ είναι τόσο τρας όσο νόμιζα, μου φαίνεται λίγο άσχημο. Εκεί που μου τα χάλασε, είναι στην οθόνη, δεν το περίμενα. Ίδια με το le eco x721, αλλά πιο σκούρα σε σύγκριση πλήρους φωτεινότητας. Το καλοκαίρι δε θα πολυφαίνεται, με δυσκολεύει ήδη λίγο το λε εκο. Βαρύ, ευμεγέθες και μάλλον λίγο δύσχρηστο. Από επιδόσεις σκίζει, ήταν πλήρως σνάππυ και εξίσου ισχυρό με ένα αηφόνι που έπαιξα λίγο για πλάκα. Mi 10 lite είναι πολύ τρέντυ στα χρωματουλίνια του, δε μου άρεσαν οι 2 από τις 3 επιλογές. Πολύ ωραία οθόνη, elegant σχεδίαση κατά τ' άλλα, μου φανηκε ισχυρούτσικο, αλλά όχι σαν το x3 pro. Realme 8 pro από την άλλη, ωραία, λιτή, απλή σχεδίαση, οθονάρα επίσης (πρέπει να είναι το ίδιο πάνελ με το μι10 λάητ και με ένα άλλο μι, νομίζω το 11 λάητ; Δεν είμαι σίγουρος). Μου φάνηκε επίσης λίγο πλαστικούρα, ειδικά στην πλάτη, αλλά όχι και deal breaker. Με κέρδισε έξτρα το ότι είναι ελαφρύ και ακόμα πιο μαζεμένο στις διαστάσεις του. Το λογισμικό ξεφεύγει από την miui-ίλα, και αν έχει απο πίσω κοινότητα για custom roms, με βλέπω προς το παρόν να κλίνω προς εκεί. Το υπεραναλύω, το ξέρω, αλλά είμαι 26 κι έχω αλλάξει 4 κινητά από τα 15 μου. Αγοράζω συσκευή με ορίζοντα 2ετίας (άλλο που τώρα μου έκατσε λαχείο και κλείνω 3+ έτη). Δεν είναι όλες οι LCD οθόνες ίδιες.Ανάλογα με τον κατασκευαστή και το κόστος. Η Sony και η Nokia έχουν καλές οθόνες, αλλιώς καλύτερα amoled. Δηλαδή μπορεί να έχεις κινητό με LCD, να πάρεις άλλο με LCD και να απογοητευτείς, όπως ήδη απογοητεύτηκες με το Poco X3, είναι κάτι που φάνηκε κατευθείαν.Παίζει ρόλο η ποιότητα του panel, η φωτεινότητα (nits) και το καλιμπράρισμα-ρύθμιση των χρωμάτων. Εγώ πάντως μετά το XZ1, δεν νομίζω να ρισκάρω να πάρω κινητό με LCD, πιθανόν θα απογοητευτώ, εκτός και αν δω κάποιο απο κοντά, δύσκολο όμως.Το πιο πιθανό είναι να πάρω κάποιο με amoled, θα μπορώ να βάζω και dark mode για εξοικονόμηση ενέργειας, κάτι που στην LCD είναι ενεργοβόρο και δεν το χρησιμοποιώ. Η οθόνη σε 1 κινητό είναι το πιο σημαντικό, μετά τα πρόσθετα όπως η θύρα micro sd+ακουστικών, OTG για να μπορείς πχ να συνδέσεις κάρτα ήχου usb η usb stick.Αυτά τα έχω, αλλά όχι ραδιόφωνο και υπέρυθρες. Εγώ κοιτάζω το Samsung A52s, θέλω να πάρω κάτι πιο δυνατό για τα επόμενα 3 χρόνια.Εχει OIS και πολύ πιο ισχυρό cpu+gpu απο τα απλά A52 και δεν μπλέκω με MIUI: https://www.google.gr/amp/s/m.gsmarena.com/samsung_galaxy_a52s_5g-ampp-11039.php?espv=1 2 καλές επιλογές στα 250-280€ είναι αυτά, όμως δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για τις κάμερές τους:Πιο ελαφρύ και με πιο μικρό bezel το Mi 11 lite, λίγο καλύτερο cpu, καλύτερο δακτυλικό αποτύπωμα λόγω της θέσης, οθόνη 90 hertz, Gorilla Glass 5, ip 53 και 2 ηχεία. Μπορεί στα χαρακτηριστικά το Realme να έχει μεγαλύτερο αισθητήρα και 108 mp, όμως μπορεί το αποτέλεσμα στο Xiaomi να είναι καλύτερο, παίζει μεγάλο ρόλο και το λειτουργικό. Απλά το Realme 8 Pro έχει πιο "καθαρό" και "ελαφρύ" λειτουργικό, έχει θύρα ακουστικών και λίγο μεγαλύτερη μπαταρία. Το Xiaomi φαίνεται καλύτερη επιλογή, τουλάχιστον το συγκεκριμένο. Αν σε ενδιαφέρουν οι κάμερες, ψάξ'το να τα συγκρίνεις: https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=10665&idPhone2=10809 Υπάρχει και 3η επιλογή, όμως έχει ακουστεί πρόβλημα με τον αισθητήρα εγγύτητας, δεν γνωρίζω αν είναι σε μεγάλο βαθμό. Φωτογραφικό κινητό με καλύτερη μπαταρία απο τα άλλα 2, amoled 120 hertz και έχει τα πάντα, μέχρι και υπέρυθρες: https://m.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_10_pro-10662.php Το Poco X3 Pro είναι μόνο για βαρύ gaming και για φωτογραφία, μέχρι εκεί.Αν σου τύχει και πρόβλημα με την οθόνη η τον αισθητήρα εγγύτητας (poximity sensor), τα "παντρεύεσαι", ειδικά το 2ο. Πιστεύω πως βοήθησα αρκετά. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2021 από AntiCambeR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα