Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην κοινότητα.

Εδώ και 3+ χρόνια έχω το ultra cheat κινητό, le pro 3 (x722), το οποίο πήρα 120 ευρώ όταν έκλεισε η λεεκο. Με κάλυψε αφάνταστα και με καλύπτει ακόμη, αλλά του πεθαίνει η μπαταρία με ακραία γρήγορο και αυξανόμενα γρήγορο ρυθμό. Με περασμένη καστομ ρομ δεν έχει να ζηλέψει κατά τα άλλα τίποτα από σύγχρονα κινητά, πλην προφανώς της κάμερας και ίσως gaming επιδόσεων. Παραμένει γρήγορο και αειθαλές, με ρουτάρισμα που επιτρέπει να κάνω τα πάντα.

Θέλω να πάω σιγά - σιγά σε επόμενο, με οριακό μπάτζετ τα 270 ευρώ, προτιμητέο 250. Αυτά που θέλω είναι:

1) Εμφανισιακά να μην είναι θηριώδης γκουμούτσα σε διαστάσεις - βάρος και να μην έχει καγκουροσχεδίαση και πλαστικούρα.

2) Να έχει καλή κάμερα.

3) Να έχει jack ακουστικών, καθώς το BT με έχει ταλαιπωρήσει στο τρέχον κινητό.

4) Να έχει ανθεκτική μπαταρία, να μη φορτίζω κάθε λίγο.

5) Δευτερευόντως, να έχει καλύτερη από απλή ΙΡS full hd οθόνη, να αισθανθώ ότι αναβαθμίζω και κάτι.

0,5) Το βασικότερο, προοπτική rooting και custom rom κοινότητας. Θέλω να έχω το ανμπλοκ μου, τις εφαρμογές μου όπως τις θέλω, την πρόσβαση στην ίδια τη συσκευή ΜΟΥ, όπως τη θέλω.

Δε με απασχολούν καθόλου hz, 5g, συστήματα ψύξης υγρού αζώτου, σκορ αντούτου, γίγα ραμ και λοιπές μαρκετίλες. Από επιδόσεις θέλω απλώς να μπορώ να μπαίνω maps, firefox και messenger σε 2 χρόνια από τώρα χωρίς να βλαστημάω.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alx301 είπε

poco x3 pro ?

Δε θέλησα να γίνω συγκεκριμένος, για να μη γίνω εριστικός. Το poco x3 pro, με αυτές τις διαστάσεις - βάρος και σχεδίαση, κατ' εμέ δεν απευθύνεται σε ανθρώπους άνω των 14-15 ετών.

Δημοσ.

με μια θήκη που θα μπει δεν θα διαφέρει και πολυ σε όψη με τα υπόλοιπα.

Αρα θες κατι σε μικρότερες διαστάσεις απο το poco x3 pro?

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, qwertyuiop2 είπε

Δε θέλησα να γίνω συγκεκριμένος, για να μη γίνω εριστικός. Το poco x3 pro, με αυτές τις διαστάσεις - βάρος και σχεδίαση, κατ' εμέ δεν απευθύνεται σε ανθρώπους άνω των 14-15 ετών.

Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο σχεδιαστικά σε σχέση με αυτό που έχεις,  είναι η μέρα με τη νύχτα σε όλα όμως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, qwertyuiop2 είπε

Καλησπέρα στην κοινότητα.

Εδώ και 3+ χρόνια έχω το ultra cheat κινητό, le pro 3 (x722), το οποίο πήρα 120 ευρώ όταν έκλεισε η λεεκο. Με κάλυψε αφάνταστα και με καλύπτει ακόμη, αλλά του πεθαίνει η μπαταρία με ακραία γρήγορο και αυξανόμενα γρήγορο ρυθμό. Με περασμένη καστομ ρομ δεν έχει να ζηλέψει κατά τα άλλα τίποτα από σύγχρονα κινητά, πλην προφανώς της κάμερας και ίσως gaming επιδόσεων. Παραμένει γρήγορο και αειθαλές, με ρουτάρισμα που επιτρέπει να κάνω τα πάντα.

Θέλω να πάω σιγά - σιγά σε επόμενο, με οριακό μπάτζετ τα 270 ευρώ, προτιμητέο 250. Αυτά που θέλω είναι:

1) Εμφανισιακά να μην είναι θηριώδης γκουμούτσα σε διαστάσεις - βάρος και να μην έχει καγκουροσχεδίαση και πλαστικούρα.

2) Να έχει καλή κάμερα.

3) Να έχει jack ακουστικών, καθώς το BT με έχει ταλαιπωρήσει στο τρέχον κινητό.

4) Να έχει ανθεκτική μπαταρία, να μη φορτίζω κάθε λίγο.

5) Δευτερευόντως, να έχει καλύτερη από απλή ΙΡS full hd οθόνη, να αισθανθώ ότι αναβαθμίζω και κάτι.

0,5) Το βασικότερο, προοπτική rooting και custom rom κοινότητας. Θέλω να έχω το ανμπλοκ μου, τις εφαρμογές μου όπως τις θέλω, την πρόσβαση στην ίδια τη συσκευή ΜΟΥ, όπως τη θέλω.

Δε με απασχολούν καθόλου hz, 5g, συστήματα ψύξης υγρού αζώτου, σκορ αντούτου, γίγα ραμ και λοιπές μαρκετίλες. Από επιδόσεις θέλω απλώς να μπορώ να μπαίνω maps, firefox και messenger σε 2 χρόνια από τώρα χωρίς να βλαστημάω.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας!

Εγώ είχα το leeco le max 2(x829).

Αν δεν ειχε θέμα με την μπαταρία που έπεφτε σαν νερό θα το ειχα ακόμα.

Πολύ premium κατάσταση.

Αν εξαιρέσεις το ρουταρησμα θα σου πω Realme 8 pro με καλό Software, με το Skin της Realme που θυμίζει Xiaomi & OnePlus.

Δύο χρόνια εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας και το service του είναι στο Ελληνικό.

https://locoss.com/el/realme/85312-realme-8-pro-8gb128gb-dual-sim-punk-black-eu-6941399043121.html?ref=bestprice.gr

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, vargas είπε

Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο σχεδιαστικά σε σχέση με αυτό που έχεις,  είναι η μέρα με τη νύχτα σε όλα όμως.

Το ξέρω, αλλά μου φαίνεται αδικαιολόγητα βαρύ και ογκώδες για κάτι που έχεις στην τσέπη σου διαρκώς, καλοκαίρι (!!!) - χειμώνα.  Και δεν είναι όλα τα κινητά έτσι, είναι μόνο το συγκεκριμένο. Επίσης, έχει εναν καγκουροεφηβικό σχεδιασμό (μόνο το συγκεκριμένο) το οποίο δεν παραπέμπει σε 27χρονο επαγγελματία, αλλά σε μαθητή λυκείου και δη κάγκουρα.

31 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Εγώ είχα το leeco le max 2(x829).

Αν δεν ειχε θέμα με την μπαταρία που έπεφτε σαν νερό θα το ειχα ακόμα.

Πολύ premium κατάσταση.

Αν εξαιρέσεις το ρουταρησμα θα σου πω Realme 8 pro με καλό Software, με το Skin της Realme που θυμίζει Xiaomi & OnePlus.

Δύο χρόνια εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας και το service του είναι στο Ελληνικό.

https://locoss.com/el/realme/85312-realme-8-pro-8gb128gb-dual-sim-punk-black-eu-6941399043121.html?ref=bestprice.gr

Το έχω τσεκάρει το realme 8 pro. Μου φάνηκε λίγο πλαστικούρα. Δεν είναι;  Επίσης, γιατί θα έχει πρόβλημα με το ρουτάρισμα ή την custom rom; Αφού είναι SD ο επεξεργαστής!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Realme δεν ξέρω αν επιτρέπει ξεκλείδωμα και τέτοια αλλά πίστεψέ με έχει τόσο καλό λογισμικό που δεν χρειάζεται, για ρουτ και τέτοια δεν το συζητώ εν έτη 2021το θεωρώ εντελώς χαζό, το  Poco που αναφέρθηκε έχει πολύ δυνατό  development σε  custom ROMs όπως και το  Poco x3 nfc.

Επεξ/σία από chios
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σου προτείνω να δεις και το Redmi Note 10 pro.

Έχει amoled οθόνη 120 hz, εξαιρετική μπαταρία σε διάρκεια και γρήγορη φόρτιση, καλές κάμερες, jack 3.5, fm radio, στερεοφωνικά ηχεία, gorilla glass 5 front, gorilla glass 5 back, IP53 dust and splash protection. Επεξεργαστή snapdragon κ.α.

Το βρίσκεις σε σκρουτζομάγαζα γύρω στα 250 ευρώ. Αφού σκοπεύεις να ξεκλειδώσες bootloader θα βρεις custom roms στο XDA.

Εγώ το πήρα μ.τ.χ στα 220 ευρώ, αγορασμένο από μεγάλη αλυσίδα, με εγγύηση Infoquest. Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει τέτοια περίπτωση. Ίσως όμως δεν σου χρειάζεται, αφού αν ξεκλειδώσεις bootloader, χάνεις την εγγύηση.

Επεξ/σία από Green Dragon
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, chios είπε

Γιατί να χάσεις την εγγύηση αν ξεκλειδώσεις; δεν ισχύει αυτό.

Το έχω ακούσει, δεν το έχω επιβεβαιώσει. 

Π.χ. αν το πας στο service σε bootloop, λόγω προβλήματος σε εγκατάσταση custom rom, πιθανό να το βγάλουν εκτός.

Αν κλειδώσεις πάλι, και το πας στο service κλειδωμένο, τότε είναι οκ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chios είπε

Η Realme δεν ξέρω αν επιτρέπει ξεκλείδωμα και τέτοια αλλά πίστεψέ με έχει τόσο καλό λογισμικό που δεν χρειάζεται, για ρουτ και τέτοια δεν το συζητώ εν έτη 2021το θεωρώ εντελώς χαζό, το  Poco που αναφέρθηκε έχει πολύ δυνατό  development σε  custom ROMs όπως και το  Poco x3 nfc.

Γιατί είναι χαζό να ρουτάρεις; Έχει εκπληκτικές παραμετροποιήσεις, ιδίως στο κομμάτι της αποφυγής διαφημίσεων, που μου γυρίζουν τ' άντερα ανάποδα. Επιπλέον, μπορείς να κάνεις διάφορα πειράγματα σε εφαρμογές με τον lucky patcher πχ. Εκτός κι αν έχουν αλλάξει τα πράγματα, και μπορείς να μην έχεις διαφημίσεις χωρίς root. Για εμένα, το να πιάσω κινητό φίλου ή συγγενούς είναι εφιάλτης, έχει ανόητα banners διαφημίσεων από το messenger και το youtube, μέχρι σε απλά παιχνιδάκια. Εγώ αυτά τα έχω ξεχάσει 5-6 χρόνια τώρα με την τρέχουσα συσκευή και την προηγούμενη (επίσης ρουταρισμένο redmi note 3).

1 ώρα πριν, Green Dragon είπε

Σου προτείνω να δεις και το Redmi Note 10 pro.

Έχει amoled οθόνη 120 hz, εξαιρετική μπαταρία σε διάρκεια και γρήγορη φόρτιση, καλές κάμερες, jack 3.5, fm radio, στερεοφωνικά ηχεία, gorilla glass 5 front, gorilla glass 5 back, IP53 dust and splash protection. Επεξεργαστή snapdragon κ.α.

Το βρίσκεις σε σκρουτζομάγαζα γύρω στα 250 ευρώ. Αφού σκοπεύεις να ξεκλειδώσες bootloader θα βρεις custom roms στο XDA.

Εγώ το πήρα μ.τ.χ στα 220 ευρώ, αγορασμένο από μεγάλη αλυσίδα, με εγγύηση Infoquest. Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει τέτοια περίπτωση. Ίσως όμως δεν σου χρειάζεται, αφού αν ξεκλειδώσεις bootloader, χάνεις την εγγύηση.

Ενδιαφέρουσα πρόταση, την κρατώ ως ανταγωνιστική του realme 8 pro.  Επίσης, έχω κοιτάξει και μου έχει αρέσει το poco f3 (δεν έχει jack και ξεφεύγει ελαφρώς στο μπατζετ), το Mi 10 Lite 5g και το mi 11 lite (ούτε αυτό jack).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε

............Ενδιαφέρουσα πρόταση, την κρατώ ως ανταγωνιστική του realme 8 pro.  Επίσης, έχω κοιτάξει και μου έχει αρέσει το poco f3 (δεν έχει jack και ξεφεύγει ελαφρώς στο μπατζετ), το Mi 10 Lite 5g και το mi 11 lite (ούτε αυτό jack).

Για το Mi 10 lite 5g, έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Περυσινό value for money κινητό της Xiaomi. Το πήρα και αυτό μ.τ.χ 4 μηνών, από μεγάλη αλυσίδα με εγγύηση Infoquest στα 200 ευρώ, πριν 1 μήνα, για τη γυναίκα μου. Όπως βλέπεις ακολουθώ την τακτική αγοράς από αγγελίες του insomnia, αποκλειστικά από μέλη με πολλές αξιολογήσεις. Το κινητό είναι premium κατασκευή, amoled οθόνη, πολύ ισχυρό snapdragon 5G, jack 3.5 με fm radio, καλές κάμερες, πιο μαζεμένο από το x3 pro. Μικρότερη αυτονομία μπαταρίας από το redmi note 10 pro και έλλειψη στερεοφωνικών ηχείων. Αξιολογότατο πάντως.

Δες και μια versus παρουσίαση: 

Επεξ/σία από Green Dragon
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Green Dragon είπε

Το έχω ακούσει, δεν το έχω επιβεβαιώσει. 

Π.χ. αν το πας στο service σε bootloop, λόγω προβλήματος σε εγκατάσταση custom rom, πιθανό να το βγάλουν εκτός.

Αν κλειδώσεις πάλι, και το πας στο service κλειδωμένο, τότε είναι οκ.

Αυτές είναι κάποιες περιπτώσεις που θα βγεί εκτός, απλά αυτός που ασχολείται με τέτοια πράγματα εννοείται ότι ξέρει να το επαναφέρει σε λειτουργία μετά από μπρικαρισμα και bootloop. 

Όσο για το ρουτ που παλιά και εγώ πάντα ήμουν, πλέον το κινητό είναι εργαλείο δουλειάς έχω τραπεζικές εφαρμογές και πολλά άλλα και σε καμία περίπτωση δεν θα έκανα ρουτ  όσο για τις διαφημίσεις υπάρχουν προγράμματα που τις κόβουν χωρίς ρουτ (π.χ blokada).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε

Το έχω τσεκάρει το realme 8 pro. Μου φάνηκε λίγο πλαστικούρα. Δεν είναι;  Επίσης, γιατί θα έχει πρόβλημα με το ρουτάρισμα ή την custom rom; Αφού είναι SD ο επεξεργαστής!

Δεν είπα ότι έχει πρόβλημα στο ρουταρησμα ,απλά είπα να κάνεις μια εξαίρεση γιατί δεν γνωρίζω αν έχουν ασχοληθεί με το Realme σε αυτόν τον τομέα.

Αν θες υποστήριξη σε αυτό η Xiaomi έχει την κοινότητα και όχι μόνο.

Αλλά θεωρώ ότι το Miui δεν είναι και τόσο καλύτερο αυτή την στιγμή.

Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που τους αρέσει.

Ένας από αυτούς ήμουν και εγώ αλλά τώρα τελευταία τα έχει  κάνει λίγο μπαχαλο η Xiaomi και έτσι την έχω αφήσει λίγο στην απέξω.

Όσο για το ρουταρησμα όντως όπως είπε ο @chios είναι πλέον περιττό.

Ασχολιομουν πολύ παλιά και γω.

Υπάρχουν πλέον πολλές εφαρμογές που κάνουν την δουλειά τους.

Επίσης υπάρχει και τρόπος που χωρίς ρουταρησμα μπορείς να αφαιρέσεις και εφαρμογές αν χρειαστεί.

Επεξ/σία από GATE123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...