Προς το περιεχόμενο

Δεν ξέρω ακόμα αν θέλω να πάω στην σχολή που πέρασα

Anyone3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, velociraptoras είπε

αν και δεν ειμαι χημικός εκανα μεταπτυχιακό σε τμημα χημειας. ολοι μα ολοι οι συμφοιτητες μου που δεν ψαχτηκαν για εκπαιδευση εχουν καλή δουλεια εδω ή εξωτερικό. μονο οσοι ηθελαν να γινουν καθηγητες ειναι ανεργοι. κι εγω ειχα αρκετες καλές προτασεις για βιομηχανια και αλλες θεσεις σχετικές με την κυρια ειδικοτητα μου, που οως για αλλους λόγους δε μπορεσα να παω

To κομματι της εκπαιδευσης κατ'εμε ειναι ενα τεραστιο θησαυροφυλακιο γιατι μπορεις να κανεις πολλα πραγματα μεσω αυτης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, airtrelomike13 είπε

To κομματι της εκπαιδευσης κατ'εμε ειναι ενα τεραστιο θησαυροφυλακιο γιατι μπορεις να κανεις πολλα πραγματα μεσω αυτης

όπου εκπαιδευση οι περισσοτεροι εννοούν αναπληρωτες σε σχολεία. μπορεις να κανεις πραγματα όμως και σε φροντιστηρια, ιδια΄τερα μαθηματα καθως και στην εκπαίδευση ενηλίκων σε σεμιναρια ιεκ κλπ. γενικά όμως για να βγαλεις χρηματα ειναι πολύ λιγότερα από οτι σε μια βιομηχανία 

3 λεπτά πριν, velociraptoras είπε

όπου εκπαιδευση οι περισσοτεροι εννοούν αναπληρωτες σε σχολεία. μπορεις να κανεις πραγματα όμως και σε φροντιστηρια, ιδια΄τερα μαθηματα καθως και στην εκπαίδευση ενηλίκων σε σεμιναρια ιεκ κλπ. γενικά όμως για να βγαλεις χρηματα ειναι πολύ λιγότερα από οτι σε μια βιομηχανία 

ναι αλλα εινια πιο χαλαρα. Δες τους σημερα που βγηκε η β φαση αναπληρωτων. Ζωαρα. 1000 ευρω επι 9 μηνες, συν διακοπουλες τα παντα. Γιατι νομιζεις κανω την ασπαιτε, γιατι και να μη με παρουν αναπληρωτη θα κανω ιδιαιτερα σπιτι, θα δουλεψω σε φροντιστηρι, Δ.ΙΕΚ κλπ Πιο ξεκουραστη δουλεια απο την εκπαιδευση δεν υπαρχει. Καλα δεν το συζητω για το επαγγελμα του δασκαλου. Ζωαρα

21 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

ναι αλλα εινια πιο χαλαρα. Δες τους σημερα που βγηκε η β φαση αναπληρωτων. Ζωαρα. 1000 ευρω επι 9 μηνες, συν διακοπουλες τα παντα. Γιατι νομιζεις κανω την ασπαιτε, γιατι και να μη με παρουν αναπληρωτη θα κανω ιδιαιτερα σπιτι, θα δουλεψω σε φροντιστηρι, Δ.ΙΕΚ κλπ Πιο ξεκουραστη δουλεια απο την εκπαιδευση δεν υπαρχει. Καλα δεν το συζητω για το επαγγελμα του δασκαλου. Ζωαρα

η ΑΣΠΑΙΤΕ μετραει και για τα ΙΕΚ? εγω εκανα τη εκπαίδευση ενηλικων αλλα από την εμπειρια μου δεν εμεινα και πολύ ικανοποιημενη. ο,τι εβγαζα ηταν για τα εξοδα μετακίνησης, στα ΙΕΚ ελαχιστο προσωπικό ειναι μονιμοι, οι περισσότεροι ειναι ωρομίσθιοι και πληρωνονται με την ώρα.

9 λεπτά πριν, velociraptoras είπε

η ΑΣΠΑΙΤΕ μετραει και για τα ΙΕΚ? εγω εκανα τη εκπαίδευση ενηλικων αλλα από την εμπειρια μου δεν εμεινα και πολύ ικανοποιημενη. ο,τι εβγαζα ηταν για τα εξοδα μετακίνησης, στα ΙΕΚ ελαχιστο προσωπικό ειναι μονιμοι, οι περισσότεροι ειναι ωρομίσθιοι και πληρωνονται με την ώρα.

στα Δημοσια ΙΕΚ ναι μετραει. Αλλα στα Δημοσια.

Αν ειχα χρηματα θα εδινα για παιδαγωγικο δημοτικης ειτε κατατακτηριες ειτε πανελληνιες. Ζωαρα 8-9 μηνες, καθε χρονο σε διαφορετικο μερος να γνωριζω και αλλους κοσμους, διακοπουλες και γενικα χαλαρα, εχοντας και τα ιδιαιτερακια μου στο σπιτι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...