Προς το περιεχόμενο

Αδυναμία μεταφοράς αρχείου βίντεο απο εξωτερικό δίσκο.

kukukali

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω ενα mpg βιντεο σε εναν εξωτερικο δισκο και προσπαθω να το μεταφερω σε υπολογιστη.

Μολις φτανει η μεταφορα στο 71% σταματά.Το αρχειο παιζει κανονικα σε οποιον υπολογιστη το εχω δοκιμασει αλλα δεν μεταφερεται

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 ώρες πριν, kukukali είπε

Εχω ενα mpg βιντεο σε εναν εξωτερικο δισκο και προσπαθω να το μεταφερω σε υπολογιστη.

Μολις φτανει η μεταφορα στο 71% σταματά.Το αρχειο παιζει κανονικα σε οποιον υπολογιστη το εχω δοκιμασει αλλα δεν μεταφερεται

Το "παίζει κανονικά" σημαίνει ότι πρέπει να κάτσεις να δεις ολόκληρο το αρχείο. Αλλιώς μπορεί ο δίσκος σε σημεία να έχει bad sectors και το αρχείο να είναι ήδη μερικώς κατεστραμμένο.

• Like 1

Καλησπέρα κι από εμένα. 

Όπως σου ανέφεραν και πιο πάνω αρχικά εξέτασε την υγεία του αρχείου σου. Ένας τρόπος είναι με την αναπαραγωγή αλλά μπορεί να μην εμφανίσει πρόβλημα, άλλος είναι με το FFmpeg όπου σου δείχνει σφάλματα στα frame https://www.ffmpeg.org/. Είναι ανοικτού κώδικα και υπάρχει σε Linux και Windows. Στην συνέχεια εξέτασε την υγεία του δίσκου και εφόσον πάλι δεν βγάλει κάτι δοκίμασε να αλλάξεις τον Sata Controller που είναι πολύ πιθανό να είναι προβληματικός. Αντίστοιχο μου έχει συμβεί και με Flash Drive το οποίο όταν ζεσταινόταν σε μεγάλα αρχεία αποσυνδεόταν.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...