akismixfreak Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για αγορά τηλεόρασης 65 ιντσών και επειδή από το πολύ ψάξιμο χάθηκα, θα ήθελα την γνώμη σας. Έχω κάποιες ερωτήσεις η οποίες με έχουν μπερδέψει. Η χρήση θα είναι: Αναλογικά κανάλια, Netflix, Youtube, Streaming κανάλια και ελάχιστο gaming (Xbox seriesX). Απόσταση από την τηλεόραση είναι περίπου στα 2,5 μέτρα. Θα ήθελα να ξέρω αν τα Hz παίζουν κάποιο ρόλο στην εικόνα και όχι στο gaming. Δλδ υπάρχει διαφορά μεταξύ των δυο σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου η σε κάποια ταινία/σειρα? Σκέφτομαι να πάω σε Sony full Array και τα χρήματα που μπορω να διαθέσω είναι μέχρι 1000-1100. Περιμένω τις γνώμες σας. Ευχαριστώ πολύ.
argosixna Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Εγω στην θεση σου θα πηγαινα σε 75αρα. μεχρι τελος αυγουστου εβρισκες στα 800 ευρω. Τωρα στα 950-1000 ευκολα
akismixfreak Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχεις κάποιες ενδεικτικές μάρκες να μου πεις; Προς τα που να κοιτάξω;
CaptainChris Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Οι Sony είναι απο της καλύτερες σε εικόνα. Επίσης οι TCL είναι πολύ καλές και ποιο οικονομικές.
akismixfreak Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Παράγγειλα σήμερα Sony. Το μονό που μένει τώρα είναι να την λάβω και να δω ακριβώς πως είναι. Τα υπόλοιπα θα τα βρω εν καιρώ.
iml Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Με το καλό. 50-60-100-120hz? Και επειδή κατέληξες επετρεψέ μου το hijack Είμαι στα ίδια χαρακτηριστικά με εσένα (απόσταση θέασης 2,5m, budget γύρω στα 1000, επιθυμία 65-75"). Θα προσπαθήσω να πάω σε 75" αλλά λόγω μεγέθους και απόστασης θέασης, τείνω ότι επιβάλλεται να είναι 100Hz. Υπάρχει νόημα να μην είναι oled σε τέτοιο μέγεθος κ απόσταση? Μόνο για ταινίες. Κατι αξιόλογο να παρακολουθώ τιμές τον επόμενο μήνα για καμία προσφορά? Έχω προτίμηση σε Sony, Philips (για το ambilight), LG, ίσως hisense αν έχει κάτι Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2021 από iml
akismixfreak Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Εγώ μετά από κάμποσο ψάξιμο και βίντεο με συγκρησεις κατέληξα σε Sony. Νομίζω στα χρήματα που μπορούσα να δώσω θα πάρω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τώρα βέβαια μένει να το δω κ από κοντά. Δεν μπορούσα να πάω παραπάνω σε χρήματα. Φυσικά θα ήθελα OLED. Δεν το συζητώ. Άλλα νομίζω για τα χρήματα αυτά ήταν καλή επιλογή. Κ φαντάσου ξεκίνησα να κοιτάζω μια Hisense, άλλα μετά από ψάξιμο την άφησα πίσω κ κοίταξα για κάτι καλύτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα