Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 30/9/2021 στις 5:51 ΜΜ, gsarig είπε

Από φετινές, και περιορίζοντάς τες σε παραγωγές του Netflix, 2 που μου άρεσαν ήταν το Katla και το Midnight Mass

Το midnight mass το είδα και να πω την αλήθεια δεν μου άρεσε… πολύ εσωτερικό για το είδος και με τεράστιους διαλόγους που καταντάει κουραστικό… 

Στις 30/9/2021 στις 7:51 ΜΜ, paiktaras69 είπε

The Chestnut Man, φαίνεται ενδιαφέρον και γενικά δεν έχω απογοητευτεί από οτιδήποτε Σκαδιναβικό / αστυνομικό έχω δει έως τώρα 

Από τα καλά αστυνομικά, δεν προσφέρει κάτι καινούριο αλλά και μόνο που δεν είχε μέσα love story και έμεινε πιστό στο είδος του βγάζω το καπέλο, το ευχαριστήθηκα…

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ καλό το Midnight Mass. Δεν το έχω τελειώσει ακόμα, αλλά ως τώρα μου αρέσει πολύ.

Γενικά, αυτή η ομάδα που έφτιαξε το Hill House και το Bly Manor κάνει πολύ καλή δουλειά. Μου αρέσει πολύ αυτή η ελαφρώς gothic ατμόσφαιρα που έχουν όλες οι σειρές τους. Χαρακτήρες με βάθος, ωραίοι διάλογοι και πολύ καλή φωτογραφία. Βέβαια, όποιος έχει συνηθίσει στα jump scare και στις σπλατεριές, θα απογοητευθεί. 

• Like 2
Δημοσ.

Dirk Gently

Δεν είναι netflix production, είναι σειρά 10ετίας, απλά must.

Καταλαβαίνω ότι σε όποιον δεν είναι familiar με Douglas Adams μπορεί να του πέσει κάπως, αλλά και πάλι...

Dirk Gently FTW!

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...