Προς το περιεχόμενο

Lenovo Legion 5 laptop (15.6″ ) 945€ – Amazon ES

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, azuli είπε

ειναι εγκυρο 100% αυτο?

Δηλαδη αν αγορασω εγω απο σκρουτζομαγαζο που τα φερνει απο Πολωνια/Ρουμανια θα δεχτει η ελληνικη Lenovo να το επισκευασει δωρεαν? (εντος εγγυησης παντα)

Ρωταω γιατι ψαχνω για λαπτοπ τωρα και πετυχαινω και κατι σκρουτζομαγαζα που τα φερνουν απο οπου να ναι

Εχω αγορασει Laptop και Desktop Legion απο Γερμανικα eshop.

Πληκτρολογωντας το serial number στο ελληνικο site της Lenovo σου βγαζει απευθειας το υπολοιπο εγγυησης που εχεις (2 ετη). Δεν ισχυουν τυχον επεκτασεις εγγυησης. Μιλαω παντα για ΕΕ.

Μπορεις να κανεις ενα τηλ. στο support της Lenovo να στο επιβεβαιωσουν.

Επεξ/σία από stcp
  • Thanks 1
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, azuli είπε

ειναι εγκυρο 100% αυτο?

Δηλαδη αν αγορασω εγω απο σκρουτζομαγαζο που τα φερνει απο Πολωνια/Ρουμανια θα δεχτει η ελληνικη Lenovo να το επισκευασει δωρεαν? (εντος εγγυησης παντα)

Ρωταω γιατι ψαχνω για λαπτοπ τωρα και πετυχαινω και κατι σκρουτζομαγαζα που τα φερνουν απο οπου να ναι

Να το επισκευασει ναι αλλα αν πάει για κάποιο λόγο για αντικατάσταση τουε θα μπλέξεις

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, stcp είπε

Εχω αγορασει Laptop και Desktop Legion απο Γερμανικα eshop.

Πληκτρολογωντας το serial number στο ελληνικο site της Lenovo σου βγαζει απευθειας το υπολοιπο εγγυησης που εχεις (2 ετη). Δεν ισχυουν τυχον επεκτασεις εγγυησης. Μιλαω παντα για ΕΕ.

Μπορεις να κανεις ενα τηλ. στο support της Lenovo να στο επιβεβαιωσουν.

Η επέκταση εγγύησης ισχυει αλλα μονο για την χωρα αγορας, η Ελλαδα δεν εχει. Οποτε αν αγοράσεις λαπτοπ γερμανικης αγορας, μπορεις να κανεις επέκταση εγγυησης αλλα θα ειναι valid μονο στην Γερμανία.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, johninio είπε

Παιδια αν μπορει καποιος να βοηθησει μπορει να συνδυαστει τιμολογιο και εσπιτροφη χρηματων μεσω ποντων ;

Σε Alpha Bonus το εχω κανει και ισχυει.

1 ώρα πριν, Maverickj13 είπε

Η επέκταση εγγύησης ισχυει αλλα μονο για την χωρα αγορας, η Ελλαδα δεν εχει. Οποτε αν αγοράσεις λαπτοπ γερμανικης αγορας, μπορεις να κανεις επέκταση εγγυησης αλλα θα ειναι valid μονο στην Γερμανία.

Σωστα. Το desktop μου εχει 1 επιπλεον χρονο, αλλα δεν ισχυει στην Ελλαδα.

Να το επισκευασει ναι αλλα αν πάει για κάποιο λόγο για αντικατάσταση τουε θα μπλέξεις

Η αληθεια δεν εχω φτασει εκει. Το service της Lenovo το καλυπτει η εταιρεια CPI.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, johninio είπε

Παιδια αν μπορει καποιος να βοηθησει μπορει να συνδυαστει τιμολογιο και εσπιτροφη χρηματων μεσω ποντων ;

"Η προσφορά δεν ισχύει για αγορές χονδρικής που πραγματοποιούνται με μειωμένο ή μηδενικό ΦΠΑ και από πελάτες Δημοσίου."

https://www.eurobank.gr/el/epistrofi/prosfores-gia-esas/prosfora-public

Κάποιοι σε παλιότερη προσφορά κινητών από το public ανέφεραν ότι παρόλο που το έγραφε και εκεί στους όρους τελικά το πήραν κανονικά και με αποφορολόγηση και με επιστροφή. Με δεδομένα τα συχνά προβλήματα απόδοσης των πόντων και της επιστροφής σε τέτοιες προσφορές, προσωπικά δεν θα το ρίσκαρα να το δοκιμάσω.

Στις προσφορές με Alpha Bonus δεν υπήρχε όρος που ρητά να εξαιρεί αγορές με αποφορολόγηση όπως υπάρχει εδώ.

• Thanks 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, venuets είπε

Δυσκολευομαι να το πιστεψω

Ποιο από όλα; Έχω παραθέσει 2 προσωπικές εμπειρίες και πλείστες άλλες από reviews που υπάρχουν διαθέσιμα. Γράψε lenono customer service στο trustpilot και δες τα χιλιαδες αρνητικά reviews. Και τα λέω όλα αυτά όντας κάτοχος legion laptop. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Mandurang είπε

Ποιο από όλα; Έχω παραθέσει 2 προσωπικές εμπειρίες και πλείστες άλλες από reviews που υπάρχουν διαθέσιμα. Γράψε lenono customer service στο trustpilot και δες τα χιλιαδες αρνητικά reviews. Και τα λέω όλα αυτά όντας κάτοχος legion laptop. 

Γραψε οποιαδηποτε εταιρεια και θα δεις αρνητικα review

• Thanks 2
Δημοσ.

Γραψε οποιαδηποτε εταιρεια και θα δεις αρνητικα review

Οκέι, εν πάση περιπτώσει τότε ας πούμε ότι αυτά ισχύουν όσο ισχύουν για όλους τους άλλους, αλλά είμαστε και 2 άτομα (εγώ προσωπικά συμπεριλαμβανομένου) που αγοράσαμε lenovo και είχαμε την χειρότερη δυνατή εμπειρία, αυτή βασικά παραθέτω, όχι τα reviews των άλλων που έτσι κι αλλίως μπορείς να τα δει οποιοσδήποτε. Δεν ξαναείχα ποτέ τόσο άσχημη εμπειρία με customer support άλλης εταιρείας. 

Εν κατακλείδι, κατά τη γνώμη μου το laptop είναι πολύ καλό, το support είναι χείριστο. 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Giama είπε

"Η προσφορά δεν ισχύει για αγορές χονδρικής που πραγματοποιούνται με μειωμένο ή μηδενικό ΦΠΑ και από πελάτες Δημοσίου."

https://www.eurobank.gr/el/epistrofi/prosfores-gia-esas/prosfora-public

Κάποιοι σε παλιότερη προσφορά κινητών από το public ανέφεραν ότι παρόλο που το έγραφε και εκεί στους όρους τελικά το πήραν κανονικά και με αποφορολόγηση και με επιστροφή. Με δεδομένα τα συχνά προβλήματα απόδοσης των πόντων και της επιστροφής σε τέτοιες προσφορές, προσωπικά δεν θα το ρίσκαρα να το δοκιμάσω.

Στις προσφορές με Alpha Bonus δεν υπήρχε όρος που ρητά να εξαιρεί αγορές με αποφορολόγηση όπως υπάρχει εδώ.

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες.

Πάντως δε νομίζω ότι θεωρείται χονδρική οποιαδήποτε αγορά με αποφορολόγηση. Πχ αν είσαι ελ.επ. με μπλοκάκι δε νομίζω πως θεωρείται αγορά χονδρικής. Αν κάποιος μιλήσει με τη eurobank ή αν το έχει κάνει ήδη, ας μας πει να ξέρουμε :) 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, s2117 είπε

Πάντως δε νομίζω ότι θεωρείται χονδρική οποιαδήποτε αγορά με αποφορολόγηση. Πχ αν είσαι ελ.επ. με μπλοκάκι δε νομίζω πως θεωρείται αγορά χονδρικής. Αν κάποιος μιλήσει με τη eurobank ή αν το έχει κάνει ήδη, ας μας πει να ξέρουμε :) 

Τον όρο "χονδρική" τον καταλαβαίνω ως αγορά με τιμολόγιο, μπορεί όμως να έχεις δίκιο, ίσως χρειάζεται κάποια διευκρίνιση από τη Eurobank.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/9/2021 στις 12:41 ΜΜ, UNPAIKTABLE είπε

Έχω μία ειλικρινή απορία. Όταν αγοράσει κανείς laptop από amazon ισπανίας (ή άλλο εξωτικό προορισμό της Ευρώπης) πώς δουλεύει το θέμα της εγγύησης; Το έχω στο μυαλό μου σαν μεγάλο ερωτηματικό και σχεδόν αποκλείω την αγορά, όσο καλή και να είναι η προσφορά. Έχεις κανείς μήπως εμπειρία; Thanks!

Αγορα λαπτοπ Asus G713 περσυ τον Νοέμβριο απο Amazon.es. Πριν 1 μηνα σταματησε να δουλευει η οθονη (δεν εδειχνε τιποτα). 

Μιλαω με support και μου λενε εχεις 2 επιλογες, το στελνεις για επισκευη ή το στελνεις και σου δινουμε τα λεφτα σου πισω.

Επελεξα το 2ο και πηρα το G713 (2021). Προσεχε μονο ο πωλητης να ειναι το ιδιο το Amazon. (Amazon EU s.a.r.l.)

Επεξ/σία από Shadowjump
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/9/2021 στις 9:49 ΠΜ, Mandurang είπε

Οι αξιολογήσεις του Trustpilot παίζει πολύ να έχουν και μικρότερη βαρύτητα απ' αυτές του Skroutz!

Επεξ/σία από zacharis1955

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...