pigos23 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Γεια σας Προσφατα αγορασα ενα medley κ μιας κ ερχετε χειμωνας θα ηθελα την γνωμη σας ποιο πολυ τι αξιζει Κουβερτα πχ tucano ή original που μπαινει πανω στο scooter ή ενα καλο σετ αδιαβροχο; Η κουβερτα εχει κ το πλεονεκτημα της ζεστης αλλα μηπως καλυτερα ενα αδιαβροχο να ξεμπερδευω μαζι με ενα αδιαβροχο σετ για τα ποδια ;
TRILOBYTER Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Αλλη δουλεια κανει το ενα και αλλη το αλλο. Η κουβερτα μονο τα ποδια καλυπτει. Αν βρεξει και εισαι χωρια αδιαβροχα θα βραχεις. Κουβερτα δεν ειχα ποτε, σιγα το κρυο στην Ελλαδα. Αδιαβροχα εχω παντα κατω απ τη σελα στο σκουτερ μου. Ενα καλο σετακι παει στα 40-80 ευρω, μη μπλεξεις με κινεζικα.
babisskg Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 19 ώρες πριν, pigos23 είπε Γεια σας Προσφατα αγορασα ενα medley κ μιας κ ερχετε χειμωνας θα ηθελα την γνωμη σας ποιο πολυ τι αξιζει Κουβερτα πχ tucano ή original που μπαινει πανω στο scooter ή ενα καλο σετ αδιαβροχο; Η κουβερτα εχει κ το πλεονεκτημα της ζεστης αλλα μηπως καλυτερα ενα αδιαβροχο να ξεμπερδευω μαζι με ενα αδιαβροχο σετ για τα ποδια ; Μαζί με την καλημέρα μου , είχα κουβέρτα , φτηνοδουλειά των 15 ευρώ , επάνω σε πάπια , από αυτές που πιάνουν στην μέση με κλιπ και δεν ταίριαζε απόλυτα εξαιτίας του εξογκωματος του σασί που έχει στην μέση η πάπια , οπότε άφηνε σχετικά έξω τους αστραγάλους . Φαντάσου πόσο καλύτερα θα στεκόταν σε βεσποειδές , όπου θα κάλυπτε πλήρως μέχρι κάτω τα πόδια η εναλλακτικά αν ήταν κάποια καλύτερη που κουμπώνει επάνω στο σασί του βεσποειδούς . Τα έχει τα λεφτά της και με το παραπάνω , ούτε θα καταλάβουν τα πόδια σου τι γίνεται έξω από κρύο η νερά , λες και είσαι μέσα σε αυτοκίνητο . Αν είναι αυτή που πιάνει στην μέση , ξεκουμπωνει εύκολα , διπλώνει γρήγορα , μπαίνει στην μπαγκαζιέρα και είσαι έτοιμος να περπατήσεις με τα κανονικά ρούχα που φοράς από κάτω .
pigos23 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Οχι ειναι αυτες οι ημι μονιμες κ εχει 110 euro ....
babisskg Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, pigos23 είπε Οχι ειναι αυτες οι ημι μονιμες κ εχει 110 euro .... Αυτό που εξήγησα με βάση την εμπειρία μου , είναι πως η ποδιά βγάζει αποτέλεσμα και προσωπικά θα την αγόραζα όπως και ναχει . Τώρα , αν θα ήταν η φορετή στη μέση η θα είναι η εξειδικευμένη που κουμπώνει στα βεσποειδή είναι άλλο θέμα . Πάντως δεν σε εμποδίζει κάτι να βάλεις αυτήν με τα 15 ευρώ που φοριέται στην μέση . Είναι ευκολόχρηστη και πάμφθηνη . Συν ότι αφαιρείται εύκολα και μπορείς να συνεχίσεις με όποιο ντύσιμο είχες από κάτω . Άλλωστε σε βεσποειδές δεν έχεις πρόβλημα διότι θα σε καλύπτει μέχρι κάτω , αφού ο χώρος στα πόδια σου είναι ελεύθερος , σε αντίθεση με μιά πάπια όπου η μεσαία κολώνα σε εμποδίζει κάπως και πρέπει να ταιριαχτεις λίγο πριν ξεκινήσεις . Στο βεσποειδές απλά πέφτει κάτω μέχρι τους αστραγάλους και τέλος . Μεγάλη δουλειά , θα με θυμηθείς . Θα σωθούν τα πόδια σου από τον ψόφο . Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2021 από babisskg 1
telis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Έχω κουβέρτα της tucano, είναι απίστευτη, δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Δεν βρέχεσαι εννοείται, αλλά είναι λογικό το νερό που θα τρέχει στην πλάτη σου να κατέβει παντελόνι, οπότε ο πισινός σου θα βραχεί. Άρα και αδιάβροχο αναγκαστικά. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα