coyote2 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Πόσο πληρώνετε τα φουλ πακ με adsl ή άλλη γραμμή πλέον; Απεριόριστα σταθερά και κινητά Κάτω από 38? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Για μηνα υποθετω μιλας? 33,41 για 50αρα,αστικα και κινητα και novasports. 29,90 δινουν την 100αρα με αστικα και κινητα στο σαιτ τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 51 λεπτά πριν, Dantε είπε 29,90 δινουν την 100αρα με αστικα και κινητα στο σαιτ τους. Για νεους πελατες , και δεσμευση συμβολαιου. Εγω που ημουν παλιος πελατης (χωρις δεσμευση) , δεν μου εδιναν τετοια τιμη. Επαιρνα τηλεφωνο και μου ελεγαν , +10ευρω/μηνα . Δηλαδη εδινα 60ευρω/διμηνο , αρα θα πηγαινε , 80ευρω/διμηνο. Μου λεει ο πωλητης καποια στιγμη , καταλαβαινω οτι δεν σας συμφερει μια τετοια τιμη... του λεω το καταλαβες και εσυ ε ? Το 29.90 μου λεει ειναι για νεους πελατες..εσεις δεν εχετε δεσμευση μαζι μας...ναι ρε φιλε αλλα σας ακουμπαω αδιαλλειπτως λεφτα εδω και κατι χρονια , δεν αξιζει να μου κανετε μια καλη τιμη ? Τεσπα... σε μια φαση μια πωλητρια με πηρε τηλεφωνο πισω , αφου ειχαμε μιλησει και μου ειχε πει και αυτη τα ιδια , και μου λεει , επειδη ειστε παλιος πελατης μπλαμπλα , με εξουσιοδοτησανε (και καλα) να σας κανω προσφορα ... 100mbps/απεριοριστα-αστικα-υπεραστικα-κινητα/δεσμευση 18 ή 24 μηνες δεν θυμαμαι... στα 30.90ευρω/μηνα. Δεν γαμιεται λεω , απο τα 29.90... στα 30.90....δεν ειναι και ασχημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Αυτο το για τους νεους πελατες ειναι αστειο.Δηλαδη τους συμφερει να φυγει για αλλου ο πελατης περισσοτερο. Για 1Ε ναι δεν εγινε κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 35 λεπτά πριν, Dantε είπε Αυτο το για τους νεους πελατες ειναι αστειο.Δηλαδη τους συμφερει να φυγει για αλλου ο πελατης περισσοτερο. Για 1Ε ναι δεν εγινε κατι. Yποτιθεται ο νεος πελατης ειναι νεο χρημα. Ο παλιος πελατης θα παρει νεο πακετο με τα ιδια λεφτα.... αρα τι κερδισανε αυτοι ? Σου λεει ο παλιος πελατης ετσι και αλλιως τα δινει ηδη τα λεφτα.. Δεν ξερω πως το σκεφτονται .. ισως θεωρουν οτι ο παλιος πελατης δεν θα φυγει ? Τι να πω. Ή μηπως περιμενουν να κανει αιτηση φορητοτητας και σου λεει τοτε ειναι που σιγουρα μας φευγει και τοτε θα του κανουμε προσφορα.. Μεχρι τοτε , ειναι δικος μας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Με τη φορητοτητα εχει αλλαξει το συστημα πλεον.Δε γινεται αυτο που γινοταν παλια.Απαξ και κατατεθει η αιτηση δεν γινεται να την ακυρωσεις,πληρωνεις τελη διακοπης. Εχει επιλογη πανω που λεει αν θες να προχωρησει αμεσα οποτε και δεν εχεις δικαιωμα υπαναχωρησης η αν θες να περιμενουν 14 μερες οπου το εχεις.Αλλα ο παροχος που εισαι ηδη δε την βλεπει για να σου κανει αντιπροσφορα.Πρεπει να τους το πεις εσυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Loup-Garou Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Εγω πληρώνω 34 ευρω το δίμηνο Ασχετη ερώτηση Εχει κατεβάσει κανεις το προγραμμα που δίνει η NOVA οταν εχει προβλημα με την ταχυτητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα