manos83s Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Παιδιά καλησπέρα, Έχω το Need for Speed Heat στο PS4. Ενώ ξεκινάει, φτάνω στο σημείο που ειναι στο γκαράζ, πατάω το κουμπί κύκλο για να βγω από το γκαράζ και δεν ανταποκρίνεται. Είναι πρόβλημα κονσόλας ή παιχνιδιού; Περιμένω απαντήσεις
StamTheMan Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Στις 22/9/2021 στις 9:43 ΜΜ, manos83s είπε Είναι πρόβλημα κονσόλας ή παιχνιδιού; Ειναι γνωστο προβλημα. Δε θυμαμαι ακριβως,αλλα νομιζω οτι εκανα fast travel εξω απο το σημειο αυτο.
manos83s Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 καλησπερα το ξεπερασα το σημειο αυτο.τωρα εχω κανει ολουσ του αγωνες μερα και νυχτα και δεν μου βγαζει νεουσ αγωνες και αποστολες.και κολλησα παλι δεν μοθ χνοιγουν νεεσ πιστες.
manos83s Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 καλησπερα παιδια εχω το Need For Speed Heat. Εχω κανει ολουσ τους αγωνες και αποστολες και δεν μου εμφανιζει νεες πιστεσ και αποστολες. Γνωριζει καποιος κατι; ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα