Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, gregory22 είπε

τακτική συγκρίνουμε κι όχι λειτουργικό. σου ανέφερα τον τρόπο που δουλεύει η Apple με τις εκδόσεις των λειτουργικών της και προφανώς ένα μέρος της αποδεικνύεται σωστό. Εσύ είσαι αυτός που συγκρίνει  τα λειτουργικά. με Mac mini δουλευα εγώ σχεδόν πριν 2 δεκαετίες, αλλά τουλάχιστον δεν έμεινα εκεί...

γιατί άφησε η Apple? πληροφοριακά το λέω και σε εσένα οτι σύστημα του 2013 και πάνω τρέχει Mac OS 10.16 αλλά και το 10.17 που θα βγεί σε λίγες μέρες...

Γνωριζω :)
δεν συγκρινω συστηματα
και δεν μειωνω καμια εταιρια !
Καμια εταιρια δεν ειναι φιλανθρωπικο και κοιτανε παντα το κερδος ! οταν κατι δινετε δωρεαν εχει αλλου την παγιδα :) βλεπε (fb/insta και τα σχετικα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, venuets είπε

Γνωριζω :)
δεν συγκρινω συστηματα
και δεν μειωνω καμια εταιρια !
Καμια εταιρια δεν ειναι φιλανθρωπικο και κοιτανε παντα το κερδος ! οταν κατι δινετε δωρεαν εχει αλλου την παγιδα :) βλεπε (fb/insta και τα σχετικα)

Μα αν δεις τα σχόλιά μου, συμφωνώ με αυτήν την τακτική αλλά όχι της MS....τεσπα ας βρει τρόπο να βάλω στον RYZEN 5 τα windows 11 γιατί τον  αγόρασα πέρυσι κι όχι το 2012.  Αυτή η τακτική είναι χειρότερη απο της Apple. Ξεκινάς την "αχρήστευση" απο τα παλιά μοντέλα, όχι απο τα καινούρια...έλεος!

Επεξ/σία από gregory22
  • Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gregory22 είπε

Μα αν δεις τα σχόλιά μου, συμφωνώ με αυτήν την τακτική αλλά όχι της MS....τεσπα ας βρει τρόπο να βάλω στον RYZEN 5 τα windows 11 γιατί τον  αγόρασα πέρυσι κι όχι το 2012.  Αυτή η τακτική είναι χειρότερη απο της Apple. Ξεκινάς την "αχρήστευση" απο τα παλιά μοντέλα, όχι απο τα καινούρια...έλεος!

για ποιον ryzen 5 Μιλαμε ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, venuets είπε

πηρες περσι τον 1600 ;

ναι τον Ιούνιο. θα μου πεις ότι είναι και πιο παλιός από τους 4ης γενειάς i5 Haswell? το λέω γιατί η Apple τους υποστηρίζει με το τελευταίο της λειτουργικό...

Επεξ/σία από gregory22
Δημοσ.
Μόλις τώρα, gregory22 είπε

ναι τον Ιούνιο. θα μου πεις ότι είναι και πιο παλιός από τους 4ης γενειάς i5 ?

που κολλαει ο i5 4ης γενιας ;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, gregory22 είπε

στο έγραψα πριν

παμε παλι !
υποστιριζει i5 4ης windows 11 ;

κανε ενα κοπο και γραψε μια ολοκληρομενη προταση ! Δεν μπορω να μαντεψω τι σκεφτεσαι !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, venuets είπε

παμε παλι !
υποστιριζει i5 4ης windows 11 ;

κανε ενα κοπο και γραψε μια ολοκληρομενη προταση ! Δεν μπορω να μαντεψω τι σκεφτεσαι !

Δεν το έπιασες ακόμη. Σου λέω ότι ένας i5 4ης γενειάς, η πολιτική της Apple υποστηρίζει εγκατάσταση του τελευταίου της λειτουργικού εν έτει 2021.....ενώ η MS εναν επεξεργαστή πολύ νεότερο ΟΧΙ ! πως αλλιώς να σου το γράψω, δεν καταλαβαίνω! Τακτικές συγκρίνουμε κι ακόμη να καταλάβεις!

Επεξ/σία από gregory22
  • Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gregory22 είπε

Δεν το έπιασες ακόμη. Σου λέω ότι ένας i5 4ης γενειάς, η πολιτική της Apple υποστηρίζει εγκατάσταση του τελευταίου της λειτουργικού εν έτει 2021.....πως αλλιώς να σου το γράψω, δεν καταλαβαίνω! Τακτικές συγκρίνουμε κι ακόμη να καταλάβεις!

προσωπκα δεν συγκρινω ! μπορεις να ξανα δεις τι εχω απαντηση εγω και τι σου απανταει αλλος :)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, venuets είπε

προσωπκα δεν συγκρινω ! μπορεις να ξανα δεις τι εχω απαντηση εγω και τι σου απανταει αλλος :)

με έχετε μπερδέψει όλοι σας, ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ με την τακτική της MS. Παει να κάνει κάτι σαν αναβάθμιση του hardware των χρηστών της, αλλά δεν το κάνει σωστά...

• Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gregory22 είπε

με έχετε μπερδέψει όλοι σας, ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ με την τακτική της MS. Παει να κάνει κάτι σαν αναβάθμιση του hardware των χρηστών της, αλλά δεν το κάνει σωστά...

και ξανα λεω ! με αλλον ειχες διαμαχη πριν σχετικα :)

Δημοσ.

Οι ελάχιστες απαιτήσεις CPU είναι το λιγότερο γελοίες.  To laptop μου ενώ υποστηρίζει κανονικά TMP 2.0 τρώει άκυρο στη CPU που είναι ένας i5-7200U.

Εννοείται ότι δε διατίθεμαι να αγοράσω νέο υπολογιστή μόνο και μόνο για να τρέχει τα 11.

Προβλέπω λίγο καιρό μετά την επίσημη κυκλοφορία των 11 πολλές κυβιστήσεις από τη Microsoft.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...