Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, vangelis_k είπε

Μόλις έτρεξα την εφαρμογη σε Lenovo Yoga laptop με Ryzen 3 και ναι δεν υποστηρίζεται ακομα. Τραγικό για ένα μηχάνημα 2 ετων 

Εγω σε mini pc της Gigabyte (Brix) και ως εκ του θαυματος το υποστηριζει.Ε δεν το περιμενα 😁

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, kata_tixi είπε

ποιον αποκλείει; τα 10αρια μεχρι το 25 θα είναι ενημερωμένα. 

To 2025 είναι πάαααααααααααααρα πολύ κοντά!

• Like 2
Δημοσ.

Συνήθως το γράφω για ανθρώπους που βλέπουν οικογενειακές ιστορίες. Αλλά διαβάζοντας τα σχόλια εδώ μέσα που λένε ότι να ναι, σκέφτομαι ότι αυτοί ψηφίζουν. Πραγματικά είναι να απορεί κανείς.

• Like 5
Δημοσ.

Τα δοκιμασα και τα εβγαλα παλι. Το Xbox Gamepass δεν κανει καθολου εγκατασταση στα παιχνιδια που θελουν administration rights. Τεραστιο BUG.

Δημοσ.

Γιατί όλος ο κόσμος γυρίζει γύρω από την ελληνική αγορά. 

Δεν ξέρω αν έχετε πάρει χαμπάρι αλλά την MS δεν την ενδιαφέρει ο Γιωργάκης ο Κωστάκης και η Ματούλα την ενδιαφέρουν οι εταιρίες. Εκεί είναι το μεγάλο κέρδος. Και φυσικά τα data όλων μας. 

Θα μπορούσε να είχε κλείσει ότι σπασμένο υπάρχει 

Όταν αναγκάζεσαι να κρατήσεις πίσω όλοι την εξέλιξη επειδή κάποιοι δεν θέλουν η δεν μπορούν να ακολουθήσουν τότε είναι κρίμα.

Τα ίδια κάνουν και με τις κονσόλες που κρατάνε τα παιχνίδια πίσω με το να υποστηρίζουν της παλιότερες κονσόλες

6 ώρες πριν, Nvidiaman είπε

Τα δοκιμασα και τα εβγαλα παλι. Το Xbox Gamepass δεν κανει καθολου εγκατασταση στα παιχνιδια που θελουν administration rights. Τεραστιο BUG.

Στην επίσημη θα δουλεύουν. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, tombyraider13 said:

Η ms δεν αλλάζει παιδιά. Μια ζωή κολοτουμπες. Μετρ έχουν γίνει στις κυβιστησεις. Αποκλείοντας τόσα λειτουργικά συστήματα, μόνο χαμένοι θα βγουν εκβιάζοντας για αγορά hardware. Tragic!

Κάτσε να δούμε γιατί υπήρχαν φήμες ότι θα μπορεί να τα περάσει οποιοσδήποτε τα Windows 11, απλά αν δεν έχεις τα specs αυτά πρέπει να το κάνεις μέσω format (manually...). Και νομίζω δεν θα παίρνεις updates κάτι τέτοιο. Γενικά το επικοινώνησαν λάθος... σε λίγες μέρες βγαίνουν και δεν ξέρουμε καν τι ισχύει...

Πάμε τώρα λίγο στο ψητό... προς όλους που κράζετε την ms... ξεχνάτε φίλοι μου ότι στο Apple ecosystem αγοράζεις laptop 2500 ευρώ και σε 4-5 χρόνια βγαίνει "off" γιατί δεν παίρνει τις καινούργιες εκδόσεις MacOS?... μιλάμε για 2500+ ευρώ παρακαλώ!!!!

Τουλάχιστον η Microsoft είχε τα @ και έδινε επί 13 χρόνια updates στα Windows 7...

20 minutes ago, venuets said:

Γιατί όλος ο κόσμος γυρίζει γύρω από την ελληνική αγορά. 

Δεν ξέρω αν έχετε πάρει χαμπάρι αλλά την MS δεν την ενδιαφέρει ο Γιωργάκης ο Κωστάκης και η Ματούλα την ενδιαφέρουν οι εταιρίες. Εκεί είναι το μεγάλο κέρδος. Και φυσικά τα data όλων μας. 

Θα μπορούσε να είχε κλείσει ότι σπασμένο υπάρχει 

Όταν αναγκάζεσαι να κρατήσεις πίσω όλοι την εξέλιξη επειδή κάποιοι δεν θέλουν η δεν μπορούν να ακολουθήσουν τότε είναι κρίμα.

Τα ίδια κάνουν και με τις κονσόλες που κρατάνε τα παιχνίδια πίσω με το να υποστηρίζουν της παλιότερες κονσόλες

Στην επίσημη θα δουλεύουν. 

Τι εννοείτε κύριε μου... οι περισσότερες χώρες / ο περισσότερος πληθυσμός είναι σαν την Ελλάδα... με χάλια μισθούς. Δεν είναι όλες οι χώρες "Αγγλία/Αμερική/Γερμανία" να παίρνεις 3κ ευρώ το μήνα...

Επεξ/σία από NotAliki177
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, vangelis_k είπε

Μόλις έτρεξα την εφαρμογη σε Lenovo Yoga laptop με Ryzen 3 και ναι δεν υποστηρίζεται ακομα. Τραγικό για ένα μηχάνημα 2 ετων 

δεν νομιζω να φταιει ο επεξεργαστης μιας και η μικροσοφτ ειπε οτι απο ryzen 2 και πανω θα μπορεις να αναβαθμισεις .. δες τι σου λεει το PC Health Check πατοντας πανω στο ... εμφανισε ολα τα αποτελεσματα..... μπορει να μην εχεις ενεργοποιημενο το TPM 2.0 ή η ασφαλης εκκηνιση κτλ .. αλλα σιγουρα δεν φταιει ο ryzen 

εχω i7 εβδομης γενιας και παλι δεν μπορω να αναβαθμισω.. μπορω  να κανω clean install αλλα η μικροσοφτ ειπε οτι δεν θα παιρνω ενημερωσεις και αναβαμθισεις και οτι συμβει στο μηχανημα σου δεν θα ευθυνεται αυτη

Επεξ/σία από vasilisbasil
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 minutes ago, vasilisbasil said:

δεν νομιζω να φταιει ο επεξεργαστης μιας και η μικροσοφτ ειπε οτι απο ryzen 2 και πανω θα μπορεις να αναβαθμισεις .. δες τι σου λεει το PC Health Check πατοντας πανω στο ... εμφανισε ολα τα αποτελεσματα..... μπορει να μην εχεις ενεργοποιημενο το TPM 2.0 ή η ασφαλης εκκηνιση κτλ .. αλλα σιγουρα δεν φταιει ο ryzen 

εχω i7 εβδομης γενιας και παλι δεν μπορω να αναβαθμισω.. μπορω  να κανω clean install αλλα η μικροσοφτ ειπε οτι δεν θα παιρνω ενημερωσεις και αναβαμθισεις και οτι συμβει στο μηχανημα σου δεν θα ευθυνεται αυτη

Πάλι καλά που δεν είσαι από αυτούς που ψάχνουν τρόπους να απενεργοποιήσουν τις αναβαθμίσεις...

Γενικά μιλώντας, πλάκα έχει η φάση με τα Windows 11... βλέπεις κόσμο που υποστηρίζει Windows 7 και disabled updates να κράζουν...

Επεξ/σία από NotAliki177
  • Like 3
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, NotAliki177 είπε

Πάλι καλά που δεν είσαι από αυτούς που ψάχνουν τρόπους να απενεργοποιήσουν τις αναβαθμίσεις...

Γενικά μιλώντας, πλάκα έχει η φάση με τα Windows 11... βλέπεις κόσμο που υποστηρίζει Windows 7 και disabled updates να κράζουν...

εεεε οχι υποστηριζω αναβαθμισεις αλλα παντα επιλεγω μιας πλεον τα windows σε αφηνουν να επιλεξεις . Οτι ειναι σε αναβαθμισεις security τις κανω αμεσως .. για τις υπολοιπες περιμενω για καμια εβδομαδα να δω τι λενε και τι bugs εχουν βγαλει( παταω παυση ενημερωσεων για 7 ημερες)  και μετα αναβαθμιζω κανονικα .. 

Δημοσ.

Συγνώμη  αλλά έχω τον Alienware Area-51 και δεν είναι συμβατός? Δηλαδή μήπως το παρα τράβηξαν λίγο? Τα 10άρια έχουν ζωντανέψει  κάτι αρχαία pc που έχω, ενώ με τα 11 πρέπει να αγοράσω τώρα για να τα υποστηρίζει? ΟΚ

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, nefos78 είπε

Συγνώμη  αλλά έχω τον Alienware Area-51 και δεν είναι συμβατός? Δηλαδή μήπως το παρα τράβηξαν λίγο? Τα 10άρια έχουν ζωντανέψει  κάτι αρχαία pc που έχω, ενώ με τα 11 πρέπει να αγοράσω τώρα για να τα υποστηρίζει? ΟΚ

απο οτι ειδα το συγκεκριμενο εχει επεξεργαστή intel core πέμπτης γενιας ... αρα ναι ειναι μη συμβατο  .. απο όγδοη γενια και πανω μπορεις να αναβαθμισεις 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...