Basilhs23___ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, xgol είπε Ειναι ασθένεια βασίλη. Ας μη μιλαμε υποτιμητικά για όσους χρίζουν θεραπευτικής αγωγής. (Ξερω πως δε το εννοούσες). Ναι. Δεν υπάρχουν χειρότερα προβλήματα από τα ψυχιατρικά - ψυχολογικά. Εχεις χάσει από τα αποδυτήρια γιατί νομίζεις ότι εσύ είσαι σωστός και οι άλλοι λάθος. Έχω και την μάνα μου από παλιά με ψυχολογικά, δεν καταφέραμε να την διορθώσουμε σε τίποτα ούτε να την πείσουμε να πάει σε γιατρό.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Σχετική/άσχετη ερώτηση προς τον @GREGORYMO, το εμβόλιο το έχεις κάνει? Αν όχι γιατί? ρώτα τον CDC-ECDC-EMA, κλείσε την τηλεόραση
StamTheMan Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δε βλεπω κατι γραμμένο στην αρχη,η ειδηση που ακριβως ειναι;
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Molpadia είπε ρώτα τον CDC-ECDC-EMA, κλείσε την τηλεόραση Τι ακριβώς να τους ρωτήσω και γιατί? Και επίσης πως να κλείσω την τηλεόραση που δεν έχω καν?
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Ο τύπος είναι πιο χαζός και από στόκος. Έχει πάρει και ύφος ο ψεκασμένος, νομίζοντας ότι είναι και κάποιος. Κρίμα για το παιδί που μεγαλώνει με τέτοιους γονείς. 2 1
papoys1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Εγώ θα έλεγα ότι μία απέλπιδα προσπάθεια του Παπαδάκη να ανεβάσει την ακροαματικότητα του την οποία μέρα με τη μέρα την βλέπει να πάει στα τάρταρα την κάνατε πρώτο θέμα. Σίγουρα δεν επικροτώ τη στάση του πατέρα αλλά το να βλέπω 8χρονα και 10χρονα να κυκλοφορούν στο δρόμο και να κάνουν μάθημα με τη μάσκα στο πρόσωπο με ξενίζει. Θεωρώ ότι τα έχουν φιμώσει τους έχουν στερήσει το γέλιο την έκφραση τη χαρά.
Nabuko Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Το σωστό είναι όταν τα πάρει να τα δωρησει σε κάποιο ίδρυμα. Πόσα τετραγωνικά είναι το ίδρυμα? 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις