HateMe Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα ομάδα, Εδώ και 6 μήνες, θέλω να βάλω VDSL στο σπίτι που είμαι, αλλά δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Μίλησα πριν 'κανα 5μηνο με Vodafone και μου είπαν πως υπάρχει εως και 30 mbps. Οκ τους λέω, προχωρήστε το γιατί το χρειάζομαι λόγω εργασίας απ' το σπίτι και καίγομαι. Περνάνε 5 μέρες και μου λένε, δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι στην περιοχή σας και ήταν συστημικό λάθος και τέτοιες αηδίες. Σήμερα, επικοινωνώ μαζί τους ξανά, να τους ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο νέο και μου είπαν πως υπάρχει διαθεσιμότητα, ΠΑΛΙ για 30ρα VDSL. Προφανώς είπα του τύπου πως τα ίδια μου είχαν πει και πριν 5 μήνες και μετά μου έριξαν άκυρο. Εκείνος είναι σίγουρος ωστόσο πως υπάρχει, και ολοκληρώσαμε την διαδικασία που είναι ώστε να γίνει η αλλαγή σε VDSL. Πήρα δλδ το μήνυμα στο κινητό, πάτησα ΑΠΟΔΟΧΗ και οκ. Η ερώτηση μου τώρα είναι άλλη. ΑΝ μου πουν πάλι τα ίδια, πως τελικά ΔΕΝ υπάρχει διαθεσιμότητα, μπορώ να κάνω κάτι ώστε να σπάσω το συμβόλαιο και να αλλάξω εταιρία ; Edit: Χθες που ρώτησα για το πότε λήγει το συμβόλαιο, μου είπαν ΜΑΡΤΙΟ. σήμερα που μίλησα με τον άλλον, μου είπε τον Ιούλιο. Άντε βγάλτε άκρη. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2021 από HateMe 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν υπαρχει διαθεσιμότητα για νεα συνδεση ή απλα δεν υπαρχει για αναβάθμιση. Ιντερνετ εχεις τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 55 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δεν υπαρχει διαθεσιμότητα για νεα συνδεση ή απλα δεν υπαρχει για αναβάθμιση. Ιντερνετ εχεις τώρα; Έχω internet, απλά ADSL. Το θέμα είναι πως πρέπει να μπει VDSL γιατί θέλω να δουλέψω από το σπίτι, και μια μου λένε πως ΕΧΕΙ και μία πως ΔΕΝ έχει. Και θέλω να δω αν μπορώ να κάνω κάτι εφόσον αποδειχτεί πως για δεύτερη φορά, μου είπαν κάτι που δεν ισχύει. Δεν έχω τεχνικό πρόβλημα, και αν είχα θα μπορούσα να το λύσω (την ίδια δουλειά κάνω) Το θέμα μου είναι καθαρά το οτι δεν ξέρουν τι τους γίνεται, και πάνω σ αυτό, μήπως θα μπορούσα να σπάσω το συμβόλαιο ώστε να πάω σε άλλη εταιρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sudowoodo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ο ΟΤΕ σου βγάζει διαθεσιμότητα για 30ρα; (δες εδώ https://www.cosmote.gr/selfcare/jsp/diathesimotita-adsl-vdsl-cosmotetv.jsp?ct=bus)αν εχεις μονο καμπίνες ΟΤΕ στην περιοχή σου και δεν σου βγάζει ούτε αυτός μάλλον απλα παίζουν μαζί στην Vodafone (αν εχει καμπίνες μονο άλλος πάροχος τότε τσέκαρε σε αυτόν). Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2021 από Sudowoodo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Sudowoodo είπε Ο ΟΤΕ σου βγάζει διαθεσιμότητα για 30ρα; (δες εδώ https://www.cosmote.gr/selfcare/jsp/diathesimotita-adsl-vdsl-cosmotetv.jsp?ct=bus)αν εχεις μονο καμπίνες ΟΤΕ στην περιοχή σου και δεν σου βγάζει ούτε αυτός μάλλον απλα παίζουν μαζί στην Vodafone (αν εχει καμπίνες μονο άλλος πάροχος τότε τσέκαρε σε αυτόν). Το χω ξανά κάνει αυτό και πάλι τα ίδια αποτελέσματα έβγαιναν. Η φάση είναι πως υπάρχουν καμπίνες εδώ που είμαι, συγκεκριμένα έμενα 6 στενά μακριά απ το σπίτι που είμαι τώρα και είχα 50ρα Ο γείτονας τώρα πχ εδώ δίπλα έχει 50ρα OTE. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2021 από HateMe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 22/9/2021 στις 5:08 ΜΜ, HateMe είπε Καλησπέρα ομάδα, Εδώ και 6 μήνες, θέλω να βάλω VDSL στο σπίτι που είμαι, αλλά δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Μίλησα πριν 'κανα 5μηνο με Vodafone και μου είπαν πως υπάρχει εως και 30 mbps. Οκ τους λέω, προχωρήστε το γιατί το χρειάζομαι λόγω εργασίας απ' το σπίτι και καίγομαι. Περνάνε 5 μέρες και μου λένε, δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι στην περιοχή σας και ήταν συστημικό λάθος και τέτοιες αηδίες. Σήμερα, επικοινωνώ μαζί τους ξανά, να τους ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο νέο και μου είπαν πως υπάρχει διαθεσιμότητα, ΠΑΛΙ για 30ρα VDSL. Προφανώς είπα του τύπου πως τα ίδια μου είχαν πει και πριν 5 μήνες και μετά μου έριξαν άκυρο. Εκείνος είναι σίγουρος ωστόσο πως υπάρχει, και ολοκληρώσαμε την διαδικασία που είναι ώστε να γίνει η αλλαγή σε VDSL. Πήρα δλδ το μήνυμα στο κινητό, πάτησα ΑΠΟΔΟΧΗ και οκ. Η ερώτηση μου τώρα είναι άλλη. ΑΝ μου πουν πάλι τα ίδια, πως τελικά ΔΕΝ υπάρχει διαθεσιμότητα, μπορώ να κάνω κάτι ώστε να σπάσω το συμβόλαιο και να αλλάξω εταιρία ; Edit: Χθες που ρώτησα για το πότε λήγει το συμβόλαιο, μου είπαν ΜΑΡΤΙΟ. σήμερα που μίλησα με τον άλλον, μου είπε τον Ιούλιο. Άντε βγάλτε άκρη. Ακόμα και αν δεν είναι εφικτή η αναβάθμιση, δεσμεύεσαι από αρχικό συμβόλαιο της 24άρας σύνδεσης. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2021 από hln3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sudowoodo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, HateMe είπε Το χω ξανά κάνει αυτό και πάλι τα ίδια αποτελέσματα έβγαιναν. Η φάση είναι πως υπάρχουν καμπίνες εδώ που είμαι, συγκεκριμένα έμενα 6 στενά μακριά απ το σπίτι που είμαι τώρα και είχα 50ρα Ο γείτονας τώρα πχ εδώ δίπλα έχει 50ρα OTE. Για το παλιό σου σπίτι που είπες τι να πω, μήπως απλά έπαιρνες από άλλη καμπίνα; Στην περιοχή μου εμένα πχ μου έβγαζε "το αίτημα θα πρέπει να διευρυνθεί" για 100ρα και 200ρα και από γείτονες που έμαθα πρέπει να πας σε κάποιον στον ΟΤΕ που ξέρει την περιοχή (συνήθος κάτι παλιοί σε καταστήματα ξέρουν) γιατί είχα ακούσει ότι κάτι πεζει με τις γραμμές, και ίσως να μπορούν να σου δώσουν ίσως όχι. Πάντως μετά από πρόσφατη έμπειρα μου, που φαντάζομαι έχεις δει, αν περιμένεις τον ΟΤΕ να κάνει κάτι για λογαριασμό της Vodafone θα περιμένεις καιρό. Και δεν καταλαβενουν και τπτ τα ζώα. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2021 από Sudowoodo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Sudowoodo είπε Πάντως μετά από πρόσφατη έμπειρα μου, που φαντάζομαι έχεις δει, αν περιμένεις τον ΟΤΕ να κάνει κάτι για λογαριασμό της Vodafone θα περιμένεις καιρό. Και δεν καταλαβενουν και τπτ τα ζώα. Ξέρω φίλε μου που να μην ήξερα. Δούλευα εξυπηρέτηση σε τεχνικό τμήμα σε άλλη εταιρία και τα ξέρω από πρώτο χέρι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα