Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Βασικά το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι επιμένουν ότι τα e-readers προορίζονται για ανάγνωση pdf. Σωστά, όσα δεν φτάνει η αλεπού..
LongTom Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Βασικά το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι επιμένουν ότι τα e-readers προορίζονται για ανάγνωση pdf. Ως ιδιοκτήτης 2 τέτοιων συσκευών - note taking/PDF readers (onyx note pro & max lumi), θα διαφωνήσω. Τα PDF διαβάζονται μια χαρά σε τέτοιες συσκευές. 1
Bourdoulas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, LongTom είπε Ως ιδιοκτήτης 2 τέτοιων συσκευών - note taking/PDF readers (onyx note pro & max lumi), θα διαφωνήσω. Τα PDF διαβάζονται μια χαρά σε τέτοιες συσκευές. Σαφώς και σε τέτοιες συσκευές διαβάζονται μια χαρά γιατί αυτή είναι η δουλειά τους. Εγώ αναφέρομαι (έπρεπε να το διευκρινίσω) σε συσκευές τύπου Paperwhite και Libra όπου οι περισσότεροι σε αυτά παραπονιούνται για τα pdf.
Captain_Iglo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 εγω παντως δεν εχω δει ανθρωπο στην Ελλαδα με e-reader. δεν ξερω τι μελλον μπορουν να εχουν ειδικα τωρα με την αλματωδη ανοδο των audiobooks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα