Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Παω να γραψω σε dvd ενα αρχειο .iso με το nero και οταν το επιλεγω μου βγαζει μυνημα οτι: Αν πατησω διορθωση μου βγαζει οτι: Μπορει κανεις να βοηθησει τι φταιει και τι να κανω??? Ευχαριστω.
random Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Μόνο ενας ειδωλολάτρης μπορει να βοηθήσει merikes fores einai apaisio to localization 8) ειναι μια εγγυημενη περιπτωση για καψιμο αχρηστου cd. δηλαδη, υπαρχει περιπτωση να το καψεις, ή να το "επιδιωρθώσεις " οπως προτινει το Νερο, και το recording na τελειωσει επιτυχώς, και οταν δοκιμασεις να εγκαταστησεις το προγραμμα απο το cd, να μην παιζει. θα γραψει μεν, αλλα μπουρδες. εγω τι θα εκανα. θα εκανα mount το iso με daemon tools σαν εικονικο cd, και θα το διαβαζα με ενα rip utility (to Winiso αν και εχει κολλησει σε παλια βερσιον 5.3 δεν με εχει απογοητευσει ποτε), να δημιουργησω νεο iso. Αυτο το 2ο iso, θα το δοκιμαζα, παλι με daemon, εαν μπορω να κανω full install του προγράμματος, kai an ναι, θα το έκαιγα. Αν το nero , παραπονιέται πάραυτα και για το 2ο ISO, θα εκανα την αντιγραφη μαϊμού on-the-fly, μεταξυ του virtual cd και του recorder. ---------------------- τα παρακάτω απλά info αυτο που μπορει να συμβαινει, ας κανουμε μια υπόθεση.. 1. ειναι μερικα προγράμματα με τα οποια μπορεις να δημιουργησεις/πειραξεις αρχεια iso, bin . πχ Winiso ,Isobuster, Ultraiso εστω οτι φτιαχνεις το iso, κανωντας rip ενα cd, μετα θελεις πριν το καψεις να προσθεσεις μερικα αρχεια. μπορει το προγραμμα που θα προσθεσει, να ειναι διαφορετικο απο το προγραμμα που δημιουργησε, και μαλιστα μια εκδοση me bugs, ή απλα κακογραμμενη. το ISO εχει καποιες πληροφορίες στo header περι του ποσα αρχεια περιεχει, συνολο μεγέθους, και που βρίσκεται το καθε αρχειο. Το Nero διαβαζει τo header, αλλα μετα αφου θελεις να το καψεις, διαβαζει φυσικα και τα αντιστοιχα περιεχόμενα και τα στοιχεια τους, και βρισκει οτι δεν συμφωνουν. ειτε το προγραμμα που πειραξε/δημιουργησε το iso εκανε πατατα. allaje ta periexomena, αλλα ξεχασε να αλλάξει το header. ειτε αλλαξε το header, και "ειπε " οτι άλλαξε και τα περιεχόμενα επιτυχώς , αλλα δεν το έκανε σωστα. 2. μια δευτερη περιπτωση, ειναι το nero να ειναι ιδιαιτερα ψειρας στην εξεταση, και να μην του αρκουν οσα βλέπει, υποτιθεται οτι το φορματ iso ειναι standard, αλλα μερικοι δεν το σεβονται (px καποιες εκδοσεις Easy CD creator) και φτιαχνουν τα δικα τους iso, και δεν διαβαζουν αυτα που φτιαχνουν οι άλλοι με το σωστο φορματ. Aπο αυτα τα rip utils, το Ultraiso ειναι υπεύθυνο για μερικα καμενα dvd moy. Εκανα προσθαφαίρεση files απο ενα iso, και το εκανε μανταρα, χωρις κανενα μυνημα λαθους. Το πηρε και ο Νερονας και το έκαψε κανονικότατα. Μετα, το 20% των αρχείων ηταν φαντάσματα. Εμφανιζόντουσαν στη λίστα, αλλα δεν μπορουσες να τα αντιγράψεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Λοιπον για να διευκρινησω κατι....Ενα dvd game απο playstation2 ειναι το αντικειμενο.Δικο μου dvd game αγορασμενο (για να μην παρεξηγιομαστε ) και οποιος θελει με πιστευει....Λοιπον το εκανα σε κομματακια .rar ( 50 τον αριθμο) Mε το προγραμμα RetroSFV το ελεγξα και μου το εβγαλε ΟΚ.Εκανα δεξι κλικ στο πρωτο rar και αποσυμπιεσα το παιχνιδι σε ενα φακελο δημιουργωντας ενα αρχειο .iso με ιδιο μεγεθος (3,26GB) .Αυτο το αρχειο πηγα να καψω με το nero και ...εκαψα το dvd... Τα παραπανω τα εχω κανει πολλες φορες με αλλα game ...ετσι για ψυχαγωγια και δεν ειχα προβλημα.Ευχαριστω φιλε randon αλλα οι οδηγιες σου ειναι μαλον ανεφαρμοστες σε ps2 game. :twisted: :twisted: :twisted:
StavrosD Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Για Playstation DVD το Nero δεν μπορεί να σε βοηθήσει. Δοκίμασε με το Alcohol 120%. Είναι 100% σίγουρο ότι θα σου βγάλει καλά αντίγραφα. Το έχω δοκιμάσει για ένα φίλο (μου έφερε το αυθεντικό και του έκανα αντίγραφο). Περιττό να σου πώ ότι και τα ακριβή αντίγραφα χρειάζονται τσιπάρισμα για να παίξουν (τα αυθεντικά δισκάκια για PS2 έχουν κάποια bit γραμμένα τα οποία δεν γράφονται από τα DVD recorder του εμπορίου).
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Για Playstation DVD το Nero δεν μπορεί να σε βοηθήσει. Δοκίμασε με το Alcohol 120%. Είναι 100% σίγουρο ότι θα σου βγάλει καλά αντίγραφα. Το έχω δοκιμάσει για ένα φίλο (μου έφερε το αυθεντικό και του έκανα αντίγραφο). Περιττό να σου πώ ότι και τα ακριβή αντίγραφα χρειάζονται τσιπάρισμα για να παίξουν (τα αυθεντικά δισκάκια για PS2 έχουν κάποια bit γραμμένα τα οποία δεν γράφονται από τα DVD recorder του εμπορίου). Ευχαριστω.Μεχρι να το γραψω με το ...οινοπνευμα θα κανω οτι και πριν????Παντως με το nero πρωτη φορα ειχα προβλημα.... Για τα περι τσιπαρισματος ειναι γνωστα....
random Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 ta SFV checkaroun ta RAR parts an einai ok. (etsi ki alliws an den htan ok, 8a gkriniaze to Winrar sthn aposympiesh). Den vlepoun mesa to iso an einai ok. Bad iso sympiezeis, bad iso kanonika apopsympiesmeno 8a parei o allos. Parte kai kana DVDRW gia experiments kai parakalw na postarete scanarismenh apodeiksh agoras tou game, kai dhlwsh 105 oti den 8a dwsete copia sto anipsaki sas, mh fwnaksw thn BSA
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Alcohol .... Λοιπον!!!!!!! Δεν ετυχε...Πετυχε!!!!!!!! Ευχαριστω. Ευχαριστω StavrosD.
StavrosD Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Alcohol .... Λοιπον!!!!!!! Δεν ετυχε...Πετυχε!!!!!!!! Ευχαριστω. Ευχαριστω StavrosD. Παρακαλώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.