silentpower Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 ithela na rotiso an ena pc douelui 16-17 ores sinexia ti kindinoi iparxoun vraxiprothesma oso kai makroprothesma toso me thermokrasia oso kai me max oron eggimeni leitourgia kiklimaton otan diareontai apo reuma.skliros cpu ktl
morpheous Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 kanena...einai etsi ftiagmena wset theoritika na doulevoun 24/7...to mono pou borei na adimetopiseis (logo kai kalokairiou alla kai afto mikro) einai mia mikrh anodo thermokrasias...me mia kalhterh psiktra eisai ok!endiktika egw to pc to exw sxedon 16 wres/mera anoikto peripou 250meres to xrono....no prob!
random Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 ευτυχως υπαρχει και η ΔΕΗ με τις ξαφνικες διακοπές (και την ξαφνικη επαναφορα spikes) και τα ανεβοκατεβασματα τασης για να ζησει και το μαγαζακι της Στουρναρα : Σκληροι, οθόνες, cpu, μνημες, psu, και ψευτο-UPS έεεεεεεχωωωωω!!!! ότι πάρεις 1 μισθο, στις τρεις επισκέψεις ενα στυλό τσάμπα!!!
kirimis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 ithela na rotiso an ena pc douelui 16-17 ores sinexia ti kindinoi iparxoun vraxiprothesma oso kai makroprothesma toso me thermokrasia oso kai me max oron eggimeni leitourgia kiklimaton otan diareontai apo reuma.skliros cpu ktl Ego edo kai xronia sinithizo na douleuo to PC se vasi 24/7.... kai den parousiazei kapoio provlima. To mono pou theoritika kindineuei einai i othoni kai o skliros... alla kai na xalasoun paei na pei pos itan idi psiloelatomatika kai fanike stin xrisi... Pantos, prosopika an kai ton katapono idiaitera ton ypologisti kai tou exo afairesei kai 2 anemistires.... sinexizei na douleuei arista.
kavaliotis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Παρε ενα καλο UPS, ελπιζω να εχεις ηδη καλο τροφοδοτικο και απο εκει και περα καλα 24/7... Εγω λογω DSL απο Δεκεμβρη τον εχω κλεισει μονο για 2 μερες... Κατα τ'αλλα δουλευει 24/7 απο τοτε overclocked και ολα καλα...
StavrosD Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Από προσωπική πείρα, η συνεχής χρήση του υπολογιστή ΑΥΞΑΝΕΙ τον χρόνο ζωής του. Σχεδόν τα πάντα, δεν αναφέρουν ώρες λειτουργίας, αλλά π.χ. για τους σκληρούς δίσκους spin-up cycle. Επίσης από προσωπική πείρα, το μόνο που κινδυνεύει είναι η οθόνη. Αν ανοιγοκλείνει συχνά κάθε μέρα (reboot) μειώνεται δραματικά ο χρόνος ζωής της. Η πρώτη μου οθόνη άντεξε 5 χρόνια (μετά τα έφτυσε). Η δεύτερη είναι στα 4 χρόνια, και την βλέπω να τα φτύνει σε 1-2 χρόνια. Φταίει μάλλον ο απομαγνητισμός που κάνουν οι οθόνες κάθε φορά που ανοίγουν ή βγαίνουν από stand-by mode, ο οποίος καταπονεί κάποια κυκλώματα.
billpeppas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Νομίζεις. Κοίτα καλύτερα στα Specs των Optical Drives / Hard Disks / PSUs / System Fans... MTBF...
kavaliotis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Ειναι και αυτο, αλλα μην ξεχνας οτι οι αποτομες αλλαγες θερμοκρασιες κανουν περισσοτερο κακο απο οτι καλο, αρα αν ειναι ενα συστημα αναμενο 24/7 γλυτωνει απο αυτα... Τωρα ειναι και το παν μετρον αριστον...
silentpower Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 den to doulevo 24/7 alla theoro kalitero na einai anoikto 16 ores kathe mera para na to anoigo kathe 1 ora.pio poli fovamai to disko min klattari kamia mera kai xaso ta panta.oso gia tin tft othoni einai kalitero na vazo kapio screensaver i na tin klino ?
spiros Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 genika isxyei oti oi hlektronikes syskeyes, pathenoyn sixnotera zhmia kata thn ekkinisi. Thn stigmh ekeinh, traboyn kai perissotero reyma, kai genikws einai epikindini. Polles epixeirisis afhnoun ta PC 24/7 sto eksoteriko, gia ayto to logo...
kavaliotis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Καλα γενικα οι επιχειρησεις δεν κλεινουν τους υπολογιστες τους γιατι ειναι σε δικτυο και αν τους κλεινεις δημιουργεις προβληματα και στο δικτυο, αναλογα το λειτουργικο και το πως εχεις στησεις το δικτυο... Απο εκει και περα, πολλοι θελουν να εχουν και προσβαση στο PC της δουλειας απο το σπιτι, οποτε... Αλλα γενικα οι εταιριες τα εχουν ανοιχτα για πολλους και διαφορους λογους, εγω στο σπιτι μου παντως και να μην ειχα DSL παλι ανοιχτο θα το ειχα γιατι ολο και κατι θα θελω να το χρησιμοποιησω...
DimitrisKTM Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Το δικο μου pc oxi mono ειναι παντα ανοικτο, αλλα δουλευει και παντα full load και φυσικα υπερχρονισμενο. Δεν ειχα ΠΟΤΕ κανενα προβλημα, φυσικα εχω και πολυ καλο UPS. Για διαστημα μπορω να μιλησω για εναν χρονο συνεχους full load λειτουργιας για καθε pc που εχω καθε φορα και αυτο γιατι 1 φορα τον χρονο θα κανω σιγουρα αναβαθμιση σε cpu. Ομως μιλαμε παντα για pc που εχω στησει μονος εξαρχης και οχι για pc στημενα προσφορες κλπ.
prantzos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Ki egw sumfwnw me tous parapanw. To afhnw to PC anoixto olh thn hmera. Olo kai kati 8a kanw sto PC. Mono to bradu to kleinw (an den tou balw kammia tainioula, giati DSL akoma den exw balei) giati den exw kalo anemisthraki kai akougetai polu!! Pote den eixa problhma, mono perusi to kalokairi pou gia kapoio logo anebaze polu 8ermokrasia, alla 3afnika dior8w8hke. ?!?!? Oso gia thn o8onh thn exw 6 xronia alla apo fetos exei skoteiniasei polu Alh8eia mporw na thn ftia3w h na balw kapoio programmataki gia thn fwteinothta? Sta windows to kanw mesa apo ta nvidia settings alla stis tainies den douleuei. Kai sta paixnidia, an ta settings tou paixnidiou to exoun....alliws den blepw thn tufla mou.
kavaliotis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Νομιζω 6 χρονια ειναι πολλα για μια οθονη! Αν δεις οτι δεν παει αλλο, καλυτερα να παρεις μια καλη ποιοτικη καινουργια οθονη, το παν ειναι τα ματακια μας...
ahristos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Μπορείς να αυξήσεις τη φωτεινότητα (άν υποθέσουμε ότι τα ηλεκτρονικά της αντέχουν ακόμα), από το ρυθμιστικό που βρίσκεται πάνω στον μετασχηματιστή υψηλής, αφού ανοίξεις το καπάκι. Με την ευκαιρία πείραξε και το διπλανό ποτενσιόμετρο που ρυθμίζει την εστίαση, μήπως πάρεις και καθαρότερη εικόνα. Αυτό φυσικά είναι πολύ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ επειδή παντού υπάρχουν υψηλές τάσεις, γι'αυτό κάντο μαζί με κάποιον φίλο που έχει τις κατάλληλες γνώσεις ή πήγαινέ το στον μάστορα της γειτονιάς. Εγώ το έκανα αυτό στον τρίτο χρόνο (από την αρχή ήταν ρυθμισμένο σκοτεινά) και μετά ξανά για λίγο παραπάνω σε ενάμιση χρόνο. Είναι ακόμη σε άριστη κατάσταση (ανεβάζει ανάλυση μέχρι και 1280Χ1024@72ΗΖ) αλλά δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την καινούρια μου 19άρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.