Προς το περιεχόμενο

IOS 15 Notify When Left Behind

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα. εχω το εξης θεμα. iphone 11 & apple watch 5 .  

Αρχικα ενω μετα την αναβαθμιση σε ios15 ηταν ενεργοποιημενο το notify when left behind , δεν επαιρνα ειδοποιησεις στο ρολοι οταν απομακρυνομουν απο το iphone. 

ακολουθησα καποια tips και απενεργοποιησα απο το icloud το find my iphone για 20 δευτερολεπτα και μετα το ενεργοποιησα ξανα. Εκτοτε δεν εμφανιζεται καθολου στο find my στο iphone η επιλογη notify when left behind. 
επισης στο apple watch ειναι γκρι η επιλογη notify when left behind γραφει not supported και δε με αφηνει να την ενεργοποιησω. 

καμια ιδεα?

Επεξ/σία από logismico
Δημοσ.
Στις 22/9/2021 στις 2:11 ΜΜ, logismico είπε

καλησπερα. εχω το εξης θεμα. iphone 11 & apple watch 5 .  

Αρχικα ενω μετα την αναβαθμιση σε ios15 ηταν ενεργοποιημενο το notify when left behind , δεν επαιρνα ειδοποιησεις στο ρολοι οταν απομακρυνομουν απο το iphone. 

ακολουθησα καποια tips και απενεργοποιησα απο το icloud το find my iphone για 20 δευτερολεπτα και μετα το ενεργοποιησα ξανα. Εκτοτε δεν εμφανιζεται καθολου στο find my στο iphone η επιλογη notify when left behind. 
επισης στο apple watch ειναι γκρι η επιλογη notify when left behind γραφει not supported και δε με αφηνει να την ενεργοποιησω. 

καμια ιδεα?

Εγώ που το δοκίμασα με Airtag  για να μου έρθει ειδοποίηση στο ρολόι απομακρύνθηκα πάνω από 400 μέτρα από το Airtag. Φαντάζομαι κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με το κινητό. Δεν έχω από απομακρυνθεί τόσο αφήνοντας το κινητό μου πίσω , αλλά σε μικρότερη απόσταση  δεν μου ήρθε ειδοποίηση. Και δεν ήμουν σπίτι που και καλά το θεωρεί σαν μέρος που μπορεί να αφήνουμε αντικείμενα και μπορούμε να βάλουμε να μην έρχονται ειδοποιήσεις.

Βέβαια το να λειτουργεί με μια τόσο μεγάλη απόσταση δεν είναι καθόλου χρηστικό. Αν είναι να ξεχάσω το κινητό στην καφετέρια και να με ειδοποιήσει όταν θα έχω μπει στο αμάξι και θα είμαι στο δρόμο άντε γεια!! Κανονικά θα έπρεπε να λειτουργεί σε μια απόσταση 10 μέτρων όσο περίπου η εμβέλεια του bluetooth η έστω όταν χάσει σύνδεση κινητό με ρολόι .

Αυτό το ειδα να συμβαίνει και σε άλλα βίντεο στο youtube όπου έδειχναν αυτό το χαρακτηριστικό.  

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω ειδα βιντεο στο youtube ο τυπος παει 200 μετρα μακρυα ξερω γω για να χτυπισει . Κλαφτα χαραλαμπε  αυτο ειναι μονο αν το ξεχασεις στην δουλεια η στο σπιτι κατα τα αλλα αχρηστο. Επρεπε να ειχε μια εμβελεια  10μ και να χτυπαει. Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω την λογικη. 

Δημοσ.

Ελπίζω στο μέλλον με κάποια αναβάθμιση να αλλάξει αυτό και να χτυπάει στα δέκα μέτρα η τουλάχιστον να σου δίνεται η δυνατότητα να το ρυθμίσεις εσύ όπως σε βολεύει.

Στις 23/9/2021 στις 2:34 ΜΜ, logismico είπε

Eπικοινωνησα με apple support Και περιμενω απαντηση παντως

Αν έχεις απάντηση ενημέρωσε και εμάς !!

Δημοσ.
33 minutes ago, dimitrisdim100 said:

Ελπίζω στο μέλλον με κάποια αναβάθμιση να αλλάξει αυτό και να χτυπάει στα δέκα μέτρα η τουλάχιστον να σου δίνεται η δυνατότητα να το ρυθμίσεις εσύ όπως σε βολεύει.

Αν έχεις απάντηση ενημέρωσε και εμάς !!

Δεν μπορώ να φανταστώ άλλον τρόπο απ' το να δουλεύει μέσω Bluetooth, οπότε θα χτυπάει μόλις χαθεί η επαφή, δηλαδή στα 10 μέτρα (και αυτό δεν μπορείς να το ρυθμίσεις αφού το όριο είναι λόγω hardware), δηλαδή θα σου σπάει τα νεύρα ή μέσω gps, οπότε χρειάζεται μια ικανή απόσταση για να καταλάβει ότι το iPhone και η άλλη συσκευή βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη. 

Δημοσ.
Στις 27/9/2021 στις 2:24 ΜΜ, CheOnWeb είπε

Δεν μπορώ να φανταστώ άλλον τρόπο απ' το να δουλεύει μέσω Bluetooth, οπότε θα χτυπάει μόλις χαθεί η επαφή, δηλαδή στα 10 μέτρα (και αυτό δεν μπορείς να το ρυθμίσεις αφού το όριο είναι λόγω hardware), δηλαδή θα σου σπάει τα νεύρα ή μέσω gps, οπότε χρειάζεται μια ικανή απόσταση για να καταλάβει ότι το iPhone και η άλλη συσκευή βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη. 

Δίκαιο έχεις. Τουλάχιστον να έχει επιλογή να δουλεύει  με το Bluetooth μόλις χάσει επαφή . Εμένα τουλάχιστον θα με βόλευε  ειδικά όταν είμαι έξω. 

Δημοσ.

Καλημέρα...

Στην κατοχή μου iPhone 11 pro max

Σε ενδεχόμενη αναζήτηση νέας αναβάθμισης μου εμφανίζεται το εξής μήνυμα: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΦΑΛΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ.

ΥΣ: Η σύζυγος με iPhone xs max της εμφανίζεται μια χαρά η αναβάθμιση του iOs 15

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...