Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε

Θα περιμένω το 15.

Για το 20 μην σου πω 

δεν αξίζει τώρα , σε 6 χρόνια 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, koutsis είπε

Γιατί δεν αντεχεται;  εγώ το θεωρώ πολύ καλύτερο από το δακτυλικο αποτύπωμα! Το κοιτάς και ανοίγει. ούτε να χρειάζεται να το ακουμπήσεις ούτε τίποτα.

Είσαι σίγουρος ότι δεν χρειάζεται να το ακουμπήσεις; Πως ανοίγει ακριβώς πέρα από τις ειδοποιήσεις που βλέπεις; Με τον αντίχειρα σου κάνεις swipe up, κάθε φορά.

• Thanks 1
Δημοσ.

O σωστός τίτλος: Δεν έχουν περάσει παρά λίγες ημέρες από τότε που η Apple ανακοίνωσε τη νέα σειρά iPhone 13 και ήδη αρχίσανε τις μ***κιες

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Chinosox είπε

Είσαι σίγουρος ότι δεν χρειάζεται να το ακουμπήσεις; Πως ανοίγει ακριβώς πέρα από τις ειδοποιήσεις που βλέπεις; Με τον αντίχειρα σου κάνεις swipe up, κάθε φορά.

Λες στη σίρη και σου το ανοίγει δεν χρειάζεται swipe up

Δημοσ.
21 ώρες πριν, koutsis είπε

Γιατί δεν αντεχεται;  εγώ το θεωρώ πολύ καλύτερο από το δακτυλικο αποτύπωμα! Το κοιτάς και ανοίγει. ούτε να χρειάζεται να το ακουμπήσεις ούτε τίποτα.

στο 12pro max που έχω αλλά και στο 11 που είχα περυσι το face ID δεν με αναγνώριζε πχ όταν ήμουν ξαπλωμένος. Ενώ με το touch ID σε ότι φάση και να είσαι δεν υπάρχει πρόβλημα γιατι το αποτύπωμα δεν αλλάζει, εκτός κι αν είναι βρεγμένα τα δάχτυλα. Κι εγώ αν πχ του χρόνου το βγάλει με touch ID το πήρα με τη μια

Δημοσ.
21 ώρες πριν, NorgePlayboy είπε

Δεν ξέρω τι γυαλιά έχεις αλλά με 7 ζευγάρια RayBan Aviator και 2 ζευγάρια Dior που έχω, δεν παίζει σε κανένα.
Δεν έχω Apple Watch.
Δεν ξέρω αν παιζει ρόλο το αμάξι και σε τι γωνία το έχεις τοποθετήσει, αλλά εγώ έχω ένα octavia, ενα E class και ένα grand Cherokee και το τηλέφωνο το έχω στο κέντρο του ταμπλό και δεν δουλεύει σε κανένα απο τα τρια. 

Ειλικρινά ζηλεύω όσους τους βολεύει, γιατί αν εξαιρέσω το faceid που μου έχει σπασει τα νεύρα, το τηλέφωνο είναι εξαιρετικό. 

δυστυχώς θα πρεπει να παρεις και ενα μαυρο να σου κανει αερα, με τοσα rayban aviator ........

Δημοσ.
Στις 23/9/2021 στις 10:33 ΠΜ, xenofonlive είπε

Δεν μπορεί, την έχω μόνιμα μπουκωμένη! 😜

Δημοσ.
Στις 23/9/2021 στις 10:33 ΠΜ, xenofonlive είπε

Δηλαδή θα πρέπει να πληρώνουμε και υπηρέτρια;Ακυρώνω την παραγγελία τώρα, δεν με παίρνει οικονομικά.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...