Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, NikosRocknRolla είπε

Να'σαι καλά για την λεπτομερή ανάλυση. Αλλά αυτό ναι το γνωρίζω. Δεν είπα πως ήταν οι μισές φορές που δεν με βρήκε. Ήταν ελάχιστο το ποσοστό του τύπου 10-15 φορές στον 1 χρόνο που το είχα. Και δεν το κατακρίνω, φυσικά είναι πολύ ανώτερο των android απλά εγώ προσωπικά προτιμώ το touch. 

Βρε καλά κανείς .

Έκανα αυτήν την ανάλυση για να καταλάβεις πως ΔΕΝ χρειάζεται ΚΑΘΟΛΟΥ το φως όποτε ήταν άστοχο το σχόλιο περί φωτεινότητας για το οποίο και μεκανες quote 

• Like 1
  • Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Βρε καλά κανείς .

Έκανα αυτήν την ανάλυση για να καταλάβεις πως ΔΕΝ χρειάζεται ΚΑΘΟΛΟΥ το φως όποτε ήταν άστοχο το σχόλιο περί φωτεινότητας για το οποίο και μεκανες quote 

Εμένα μου συνέβη οπότε δεν το θεώρησα άστοχο να το πω. Μπορεί να έφταιγε κάτι άλλο δεν ξέρω. Σε έκανα γιατί απάντησες πάνω σε αυτό που είπα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, M A T R I X είπε

Ακόμα και με πολύ χαμηλή φωτεινότητα το faceid λειτουργεί άψογα 

Δουλεύει άψογα και αλάνθαστα στο απόλυτο σκοτάδι.To face ID δεν δουλεύει με την κάμερα όπως  τα ανδρόιντ. Τώρα κοίτα, άμα ξάπλωσες χαμήλωσες τα φώτα και σου ζητάει κωδικό δέν είναι λόγο του φωτισμού αλλά το μαξιλάρι σου που έχεις από πίσω σου!

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NorgePlayboy είπε

Γιατί δεν δουλεύει με γυαλιά ηλίου, άρα κάθε φορά πρέπει να σηκώνω τα γυαλιά μου για να με δει.
Γιατί δεν δουλεύει όταν φοράω μάσκα και κάθε φορά θα πρέπει να περιμένω μέχρι να μου βγάλει το πληκτρολόγιο για βάλω τον κωδικό.
Γιατί στο αμάξι θα πρέπει να βγάλω τα γυαλιά μου, να βγάλω την μάσκα μου, να φέρω το κεφάλι μου κοντά του και να το κοιτάω για να ανοίξει.
Ενω με το αποτύπωμα δεν χρειάζονται όλα αυτά. Είναι κλασεις γρηγορότερο και ευκολότερο το άνοιγμα του τηλεφώνου,

Δηλαδή κάνει πως δεν σε ξέρει; 😁

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NorgePlayboy είπε

το εχω κάνει reset ολο απο την αρχή.
Τα ίδια θέματα έχει και η γυναικα μου.
Το παρατησα το θέμα όταν μου ειπαν κι αλλοι κάτοχοι apple απο το περιβάλλονμου οτι είναι γνωστές αδυναμίες και πρέπει να ζήσω με αυτές. 

Κοίτα άν φοράτε τέτοια μασκα γυαλιά ίσως υπάρχει πρόβλημα!!!!

1622464419_.PNG.d100c1bfde8ad64d2afa90892ea79932.PNG

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Chris_BMW είπε

Ας κάνω μια προσπάθεια γιατί καταλαβαίνω πως μπορεί να υπάρχουν και κάποιοι τους οποίους ΔΕΝ ενδιαφέρουν οι τεχνικές λεπτομέρειες .

Το Face ID λοιπόν ΔΕΝ χρησιμοποιεί την μπροστά κάμερα ώστε να σε «δει» όποτε ΔΕΝ χρειάζεται φως . Στέλνει χιλιάδες μικρές κουκκίδες πάνω στη φάτσα σου και αν του βγει το σχέδιο που έχει αποθηκευμένο ξεκλειδώνει . Αλλιώς γιόκ .

Γιαυτο λειτουργεί και σε απόλυτο σκοτάδι να μην βλέπεις τίποτα να ψαχουλεύεις να βρεις τηλέφωνο το οποίο μόλις το πιάσεις όμως τσουπ θα δεις την κλειδαριά να ανοίγει .

Τι μαθαίνει κανείς. Μόλις το διάβασα, καλή πληροφορία. 
Ωστόσο ο σένσορας της κάμερας παίζει ρόλο, σωστά; 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, NorgePlayboy είπε

Γιατί δεν δουλεύει με γυαλιά ηλίου, άρα κάθε φορά πρέπει να σηκώνω τα γυαλιά μου για να με δει.
Γιατί δεν δουλεύει όταν φοράω μάσκα και κάθε φορά θα πρέπει να περιμένω μέχρι να μου βγάλει το πληκτρολόγιο για βάλω τον κωδικό.
Γιατί στο αμάξι θα πρέπει να βγάλω τα γυαλιά μου, να βγάλω την μάσκα μου, να φέρω το κεφάλι μου κοντά του και να το κοιτάω για να ανοίξει.
Ενω με το αποτύπωμα δεν χρειάζονται όλα αυτά. Είναι κλασεις γρηγορότερο και ευκολότερο το άνοιγμα του τηλεφώνου,

Όταν οδηγάμε δεν παίζουμε με το κινητό....

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, foxfire είπε

Τι να το κάνεις το face id αφού σε έχουν συνέχεια να κυκλοφορείς με μάσκα??   😁

Ε ας βγάλει η Apple mask id!Ο κόσμος υποφέρει!!!

Δεν μπορεί να οδηγήσει με κλειδωμένο το κινητό.Πώς θα στείλει στο messenger;Πώς θα βάζει τον αυτόματο πιλότο κοιτώντας με σκυμμένο κεφάλι την οθόνη;

Ο λαός απαιτεί Mask id, ακόμα και στην εθνική.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, koutsis είπε

Μία χαρά δουλεύει με γυαλιά ηλίου και μυωπιας! Μια χαρά δουλεύει σε απόλυτο σκοτάδι. Με μάσκα δεν δουλεύει μόνο ( και λογικό) αλλά αυτό είναι κάτι προσωρινό δεν θα τη φοράς πάντα  (ήδη στην Αγγλία έχουμε σταματήσει να φοράμε μάσκα εδώ και 1 μήνα!) 

"Με μάσκα δεν δουλεύει, στην Αγγλία δεν φοράμε"    Πως και δεν του είπες να το αφήσει κλειδωμένο γιατί στη Αγγλία δεν προλαβαίνετε να σηκώσετε το τηλέφωνο. 

• Like 1
  • Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, busellatos είπε

"Με μάσκα δεν δουλεύει, στην Αγγλία δεν φοράμε"    Πως και δεν του είπες να το αφήσει κλειδωμένο γιατί στη Αγγλία δεν προλαβαίνετε να σηκώσετε το τηλέφωνο. 

Εννοώ φίλε μου ότι σιγά σιγά θα παψουμε να φοράμε μάσκα, δεν θα ισχύει για πάντα! Ήδη σε πολλές χώρες δεν φοράνε καθόλου...

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...