Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, koutsis είπε

Μήπως να εσβηνες τα δεδομένα σου από το face id και να ξαναεκανες τη διαδικασία από την αρχή;  δεν στεκουν αυτά που λες! Όλοι σου λέμε ότι δουλεύει μια χαρά με γυαλιά. Όσον αφορά το αμάξι, λογικά θα πρέπει να είσαι μπροστά στο κινητό οταν ξεκλειδώνει, όχι στο πλάι!

το εχω κάνει reset ολο απο την αρχή.
Τα ίδια θέματα έχει και η γυναικα μου.
Το παρατησα το θέμα όταν μου ειπαν κι αλλοι κάτοχοι apple απο το περιβάλλονμου οτι είναι γνωστές αδυναμίες και πρέπει να ζήσω με αυτές. 

• Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Ώρα να αγοράσετε και ένα apple watch 😀

Δεν είμαι fan να φορτίζω κάθε λίγο και λιγάκι. Με έχει κερδίσει η Garmin στα smartwatches.

Δημοσ.

Όλη αυτή η ιστορία έχει ξεκινήσει από τις υπολοιπες εταιρίες που αντέγραψαν το σχέδιο της Apple χωρίς κανένα λόγω πέρα από το να εκμεταλλευτούν την υπεραξία της μάρκας και τώρα θέλουν να παρουσιάσουν κάτι δικό τους (..και πολύ καλά κάνουν).

Το notch στα iPhone έχει σαφή λόγω ύπαρξης (βλ. FaceID που btw δουλεύει στο απόλυτο σκοτάδι και δεν επηρεάζεται από γυαλιά ηλίου/ μυωπίας) κι όσο υφίσταται αυτός ο τρόπος ασφαλείας, αυτό δεν πρόκειται να αφαιρεθεί.

Αν - όπως όλοι οι άλλοι - είχε απλά μια κάμερα (..ή και ηχείο) τότε ίσως να μην υπήρχε εξαρχής.

Οσο για τις λυσεις under display, γινόνται γενναίες προσπάθειες και είναι θέμα χρόνου να τελειοποιηθεί η τεχνολογία των οπτικών αισθητήρων/ οθονών αλλά δε πιστεύω πως αυτό έχει ήδη συμβεί.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GSolari είπε

Δεν είμαι fan να φορτίζω κάθε λίγο και λιγάκι. Με έχει κερδίσει η Garmin στα smartwatches.

Δεκτό, αλλά είναι αθλητικά ρολόγια και δεν προσφέρουν τίποτα παραπάνω. Άμα θέλεις feature για unlock με μάσκα, μόνο apple watch.

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, NorgePlayboy είπε

Δεν ξέρω τι γυαλιά έχεις αλλά με 7 ζευγάρια RayBan Aviator και 2 ζευγάρια Dior που έχω, δεν παίζει σε κανένα.
Δεν έχω Apple Watch.
Δεν ξέρω αν παιζει ρόλο το αμάξι και σε τι γωνία το έχεις τοποθετήσει, αλλά εγώ έχω ένα octavia, ενα E class και ένα grand Cherokee και το τηλέφωνο το έχω στο κέντρο του ταμπλό και δεν δουλεύει σε κανένα απο τα τρια. 

Ειλικρινά ζηλεύω όσους τους βολεύει, γιατί αν εξαιρέσω το faceid που μου έχει σπασει τα νεύρα, το τηλέφωνο είναι εξαιρετικό. 

Δοκίμασες Settings > Face ID & Passcode > Alternative Appearance στο E Class ενω φοράς και τα 7 ζευγάρια ταυτόχρονα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, koutsis είπε

Γιατί δεν αντεχεται;  εγώ το θεωρώ πολύ καλύτερο από το δακτυλικο αποτύπωμα! Το κοιτάς και ανοίγει. ούτε να χρειάζεται να το ακουμπήσεις ούτε τίποτα.

Όπως λέει και ο φίλος πιο κάτω, αφού χρειάζεται swipe για να μπεις ακόμα και να το έχεις ξεκλειδώσει, δεν είναι και τόσο χρηστικό.

8 ώρες πριν, NikosRocknRolla είπε

Το μόνο εγώ που θεωρώ σπαστικό στο face id της apple είναι ότι πρέπει αφού ξεκλειδωαει να κάνεις και swipe και μετά θα είσαι στο μενού. 

Επίσης καμία φορά σε σκοτάδι αν έχεις μακριά το κινητό και χαμηλά την φωτεινότητα ζητάει κωδικό. Εκεί θεωρώ. Πως είναι καλύτερο το touch

Δεν υπάρχει κανένα θέμα στο σκοτάδι, δουλεύει άψογα.

8 ώρες πριν, NorgePlayboy είπε

Γιατί δεν δουλεύει με γυαλιά ηλίου, άρα κάθε φορά πρέπει να σηκώνω τα γυαλιά μου για να με δει.
Γιατί δεν δουλεύει όταν φοράω μάσκα και κάθε φορά θα πρέπει να περιμένω μέχρι να μου βγάλει το πληκτρολόγιο για βάλω τον κωδικό.
Γιατί στο αμάξι θα πρέπει να βγάλω τα γυαλιά μου, να βγάλω την μάσκα μου, να φέρω το κεφάλι μου κοντά του και να το κοιτάω για να ανοίξει.
Ενω με το αποτύπωμα δεν χρειάζονται όλα αυτά. Είναι κλασεις γρηγορότερο και ευκολότερο το άνοιγμα του τηλεφώνου,

Αν και είμαι φουλ υπέρ του Touch ID, αυτό με τα γυαλιά δεν ισχύει. Δουλεύει μια χαρά. Αυτό που δεν παλεύεται είναι ότι δεν δουλεύει καλά υπό γωνία, πχ ξαπλωμένο σε τραπέζι.

8 ώρες πριν, Georgram είπε

Δεν ξέρω εσείς που θέλετε πισω το Touch ID ποιο ήταν το τελευταίο κινητό που είχατε με αυτή την λειτουργία,αλλά εγώ που έχω το 8αρι που ήταν το τελευταίο μοντέλο της apple με Touch ID με έχει σπάσει πραγματικά τα νευρα! Είναι 50-50 άμα πιάσει,αν είναι λίγο ιδρωμένο/βρεγμένο το δάχτυλο δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσει και γενικά λειτουργεί όποτε γουστάρει αυτό! Δεν λέω καλό ήταν στην αρχή αλλά πλέον φτάνω σε σημείο να πετάξω το κινητό στο τοίχο! 

Να το κάνουν να δουλεύει καλά τότε :) Εδώ συζητάμε ποια λύση είναι καλύτερη σαν concept, όχι αν η υλοποίηση δεν ειναι καλή. Έχοντας δοκιμάσει άψογα fingerprints στο παρελθόν από άλλες εταιρείες, πρώτον ειναι ντροπή το Touch ID της Apple στα παλιά μοντέλα και δεύτερον, το ξεκλείδωμα είναι πολύ πιο βολικό (για μένα) και ακαριαίο. Παντως ρε παιδιά, οκ το επιλέγουμε το iPhone για χίλιους δύο λόγους, αλλά να προτιμάει κάποιος το αδιανόητα τραγικό notch προκειμένου να έχει Face ID είναι στα όρια του Stockholm Syndrome...

Γενικά πάντως η ύπαρξη δύο βιομετρικών μου φαίνεται εκτός λογικής Apple, όπως επίσης και το punch hole.

Επεξ/σία από apos
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Η φωτεινότητα που κολλάει ;

51 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

Φαντάζομαι εννοεί ότι λόγω της χαμηλής φωτεινότητας στο iphone, δεν διοχετεύεται αρκετό φως, με αποτέλεσμα να μην τον αναγνωρίζει, άρα δεν ξεκλειδώνει. Εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Ακόμα και με πολύ χαμηλή φωτεινότητα το faceid λειτουργεί άψογα 

43 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο πιστεύω να έχει τρύπα στο κέντρο κάποιο I phone .

Απορώ γιατί αυτός ο αναλυτής είναι από τους πιο έγκυρους εκεί έξω .

Οποίος παρακολουθεί την Apple ξέρει πως στα προϊόντα της έχει κάποιο χαρακτηριστικό αναγνωρισιμότητας .

Όσο υπήρχε το στρογγυλό δακτυλικό αποτύπωμα ήταν αυτό όπου από μπροστά ξέρεις πως αυτό που βλέπεις είναι I phone .

Πλέον το ρόλο αυτό τον έχει το notch.

Πάνω σε αυτό που προείπα βασίζω και τις εκτιμήσεις μου πως αυτή η είδηση ΔΕΝ στέκει αν και όλοι αυτό αναπαραγάγουν.

Υ.Γ Αναρωτιέται ο αρθρογράφος «γιατί όχι και κάμερα κάτω από την οθόνη» 

Αγαπητέ αρθρογράφε . 
 Ημιτελές αποτέλεσμα από Apple ΔΕΝ πήρες κ ΔΕΝ θα πάρεις ΠΟΤΕ.

Να βάλει κάμερα κάτω από την οθόνη η οποία δεν κρύβεται ποτέ τελείως (ειδικά σε άσπρο φόντο όπως έχουμε δει στο Z Fold) με φωτογραφικά αποτελέσματα I phone 4s όχι ευχαριστούμε ΔΕΝ θελουμε ΔΕΝ θα παίρναμε και δεν θα μας δώσει κιόλας γιατί γνωρίζει το πελατολόγιο της .

Τέτοιες καινοτομίες είναι για τα απανταχού beta tech freaks 

Μάλιστα . Μετά από σχεδόν 5 χρόνια Face ID δεν γνωρίζουμε ούτε τα βασικά εδω μέσα …

Όποτε καλύτερα να μην την χαμηλώνει την φωτεινότητα 

Αυτό εννοώ και είχε τύχει σε Χ...

αφού τα γνωρίζετε εσείς πείτε τα να τα μάθουμε και εμείς οι ασχετοι.

Τώρα για την φωτεινότητα οκ τι να κάνω;;; Με βολεύει χαμηλά οπότε δεν μπορώ να την έχω ψηλά μόνο για αυτό. Έχω πλέον touch και είμαι καλά. 

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Hellenicsun είπε

Όλη αυτή η ιστορία έχει ξεκινήσει από τις υπολοιπες εταιρίες που αντέγραψαν το σχέδιο της Apple χωρίς κανένα λόγω πέρα από το να εκμεταλλευτούν την υπεραξία της μάρκας και τώρα θέλουν να παρουσιάσουν κάτι δικό τους (..και πολύ καλά κάνουν).

Το notch στα iPhone έχει σαφή λόγω ύπαρξης (βλ. FaceID που btw δουλεύει στο απόλυτο σκοτάδι και δεν επηρεάζεται από γυαλιά ηλίου/ μυωπίας) κι όσο υφίσταται αυτός ο τρόπος ασφαλείας, αυτό δεν πρόκειται να αφαιρεθεί.

Αν - όπως όλοι οι άλλοι - είχε απλά μια κάμερα (..ή και ηχείο) τότε ίσως να μην υπήρχε εξαρχής.

Οσο για τις λυσεις under display, γινόνται γενναίες προσπάθειες και είναι θέμα χρόνου να τελειοποιηθεί η τεχνολογία των οπτικών αισθητήρων/ οθονών αλλά δε πιστεύω πως αυτό έχει ήδη συμβεί.

Σωστό, απλά μια διόρθωση... "δεν επηρεάζεται από κάποια γυαλιά ηλίου" (στην ουσία δε θα πρέπει να μπλοκάρουν την υπέρυθρη κάμερα).

Επεξ/σία από JACD
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, NikosRocknRolla είπε

αφού τα γνωρίζετε εσείς πείτε τα να τα μάθουμε και εμείς οι ασχετοι.

Ας κάνω μια προσπάθεια γιατί καταλαβαίνω πως μπορεί να υπάρχουν και κάποιοι τους οποίους ΔΕΝ ενδιαφέρουν οι τεχνικές λεπτομέρειες .

Το Face ID λοιπόν ΔΕΝ χρησιμοποιεί την μπροστά κάμερα ώστε να σε «δει» όποτε ΔΕΝ χρειάζεται φως . Στέλνει χιλιάδες μικρές κουκκίδες πάνω στη φάτσα σου και αν του βγει το σχέδιο που έχει αποθηκευμένο ξεκλειδώνει . Αλλιώς γιόκ .

Γιαυτο λειτουργεί και σε απόλυτο σκοτάδι να μην βλέπεις τίποτα να ψαχουλεύεις να βρεις τηλέφωνο το οποίο μόλις το πιάσεις όμως τσουπ θα δεις την κλειδαριά να ανοίγει .

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, M A T R I X είπε

Πως γίνεται ο κόσμος να προτιμάει touchid over faceid;

Είναι ταλαιπωρία το face id τώρα με τις μάσκες, κι εμένα με έχει κουράσει να πληκτρολογώ τον κωδικό, αλλά θέλω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα σταματήσουμε να φοράμε μάσκα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε

Ας κάνω μια προσπάθεια γιατί καταλαβαίνω πως μπορεί να υπάρχουν και κάποιοι τους οποίους ΔΕΝ ενδιαφέρουν οι τεχνικές λεπτομέρειες .

Το Face ID λοιπόν ΔΕΝ χρησιμοποιεί την μπροστά κάμερα ώστε να σε «δει» όποτε ΔΕΝ χρειάζεται φως . Στέλνει χιλιάδες μικρές κουκκίδες πάνω στη φάτσα σου και αν του βγει το σχέδιο που έχει αποθηκευμένο ξεκλειδώνει . Αλλιώς γιόκ .

Γιαυτο λειτουργεί και σε απόλυτο σκοτάδι να μην βλέπεις τίποτα να ψαχουλεύεις να βρεις τηλέφωνο το οποίο μόλις το πιάσεις όμως τσουπ θα δεις την κλειδαριά να ανοίγει .

Να'σαι καλά για την λεπτομερή ανάλυση. Αλλά αυτό ναι το γνωρίζω. Δεν είπα πως ήταν οι μισές φορές που δεν με βρήκε. Ήταν ελάχιστο το ποσοστό του τύπου 10-15 φορές στον 1 χρόνο που το είχα. Και δεν το κατακρίνω, φυσικά είναι πολύ ανώτερο των android απλά εγώ προσωπικά προτιμώ το touch. 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...