NikosRocknRolla Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, koutsis είπε Γιατί δεν αντεχεται; εγώ το θεωρώ πολύ καλύτερο από το δακτυλικο αποτύπωμα! Το μόνο εγώ που θεωρώ σπαστικό στο face id της apple είναι ότι πρέπει αφού ξεκλειδωαει να κάνεις και swipe και μετά θα είσαι στο μενού. Επίσης καμία φορά σε σκοτάδι αν έχεις μακριά το κινητό και χαμηλά την φωτεινότητα ζητάει κωδικό. Εκεί θεωρώ. Πως είναι καλύτερο το touch 3
ADHD Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν προκειται να το κανει αυτο η Apple, καθε χρονο τα ιδια και καθε χρονο πεφτουν εξω.
NorgePlayboy Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, koutsis είπε Γιατί δεν αντεχεται; εγώ το θεωρώ πολύ καλύτερο από το δακτυλικο αποτύπωμα! Το κοιτάς και ανοίγει. ούτε να χρειάζεται να το ακουμπήσεις ούτε τίποτα. Γιατί δεν δουλεύει με γυαλιά ηλίου, άρα κάθε φορά πρέπει να σηκώνω τα γυαλιά μου για να με δει. Γιατί δεν δουλεύει όταν φοράω μάσκα και κάθε φορά θα πρέπει να περιμένω μέχρι να μου βγάλει το πληκτρολόγιο για βάλω τον κωδικό. Γιατί στο αμάξι θα πρέπει να βγάλω τα γυαλιά μου, να βγάλω την μάσκα μου, να φέρω το κεφάλι μου κοντά του και να το κοιτάω για να ανοίξει. Ενω με το αποτύπωμα δεν χρειάζονται όλα αυτά. Είναι κλασεις γρηγορότερο και ευκολότερο το άνοιγμα του τηλεφώνου, 6 6 5 1
Snolly Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 1 minute ago, NorgePlayboy said: Γιατί δεν δουλεύει με γυαλιά ηλίου, άρα κάθε φορά πρέπει να σηκώνω τα γυαλιά μου για να με δει. Γιατί δεν δουλεύει όταν φοράω μάσκα και κάθε φορά θα πρέπει να περιμένω μέχρι να μου βγάλει το πληκτρολόγιο για βάλω τον κωδικό. Γιατί στο αμάξι θα πρέπει να βγάλω τα γυαλιά μου, να βγάλω την μάσκα μου, να φέρω το κεφάλι μου κοντά του και να το κοιτάω για να ανοίξει. Ενω με το αποτύπωμα δεν χρειάζονται όλα αυτά. Είναι κλασεις γρηγορότερο και ευκολότερο το άνοιγμα του τηλεφώνου, Δουλευει κανονικοτατα και με γυαλια μυωπιας και ηλιου. Δεν δουλευει με μασκα, στις τελευταιες εκδοσεις του iOS ξεκλειδωνει αν φορας Apple Watch (και φορας μασκα) Στο αμαξι υπο γωνια (χωρις γυαλια και μασκα) μου δουλευει μια χαρα. Καταλαβαινω πως καποιον κοσμο δεν τον βολευει, εγω αν πηγαινα πισω σε touch ID θα παθαινα καταθλιψη, κλασεις ανωτερο το face id. 10 2 1 1
Chris_BMW Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, NikosRocknRolla είπε Επίσης καμία φορά σε σκοτάδι αν έχεις μακριά το κινητό και χαμηλά την φωτεινότητα ζητάει κωδικό. Εκεί θεωρώ. Πως είναι καλύτερο το touch Η φωτεινότητα που κολλάει ; 2 1
koutsis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, NorgePlayboy είπε Γιατί δεν δουλεύει με γυαλιά ηλίου, άρα κάθε φορά πρέπει να σηκώνω τα γυαλιά μου για να με δει. Γιατί δεν δουλεύει όταν φοράω μάσκα και κάθε φορά θα πρέπει να περιμένω μέχρι να μου βγάλει το πληκτρολόγιο για βάλω τον κωδικό. Γιατί στο αμάξι θα πρέπει να βγάλω τα γυαλιά μου, να βγάλω την μάσκα μου, να φέρω το κεφάλι μου κοντά του και να το κοιτάω για να ανοίξει. Ενω με το αποτύπωμα δεν χρειάζονται όλα αυτά. Είναι κλασεις γρηγορότερο και ευκολότερο το άνοιγμα του τηλεφώνου, Μία χαρά δουλεύει με γυαλιά ηλίου και μυωπιας! Μια χαρά δουλεύει σε απόλυτο σκοτάδι. Με μάσκα δεν δουλεύει μόνο ( και λογικό) αλλά αυτό είναι κάτι προσωρινό δεν θα τη φοράς πάντα (ήδη στην Αγγλία έχουμε σταματήσει να φοράμε μάσκα εδώ και 1 μήνα!) 5
Cell_7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 45 λεπτά πριν, KwstasAp είπε Ότι χειρότερο αν είναι έτσι Notch μέχρι να σβήσει ο ήλιος φάση; 1
M A T R I X Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Chris_BMW είπε Η φωτεινότητα που κολλάει ; Φαντάζομαι εννοεί ότι λόγω της χαμηλής φωτεινότητας στο iphone, δεν διοχετεύεται αρκετό φως, με αποτέλεσμα να μην τον αναγνωρίζει, άρα δεν ξεκλειδώνει. Εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Ακόμα και με πολύ χαμηλή φωτεινότητα το faceid λειτουργεί άψογα
Georgram Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν ξέρω εσείς που θέλετε πισω το Touch ID ποιο ήταν το τελευταίο κινητό που είχατε με αυτή την λειτουργία,αλλά εγώ που έχω το 8αρι που ήταν το τελευταίο μοντέλο της apple με Touch ID με έχει σπάσει πραγματικά τα νευρα! Είναι 50-50 άμα πιάσει,αν είναι λίγο ιδρωμένο/βρεγμένο το δάχτυλο δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσει και γενικά λειτουργεί όποτε γουστάρει αυτό! Δεν λέω καλό ήταν στην αρχή αλλά πλέον φτάνω σε σημείο να πετάξω το κινητό στο τοίχο!
NorgePlayboy Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Snolly είπε Δουλευει κανονικοτατα και με γυαλια μυωπιας και ηλιου. Δεν δουλευει με μασκα, στις τελευταιες εκδοσεις του iOS ξεκλειδωνει αν φορας Apple Watch (και φορας μασκα) Στο αμαξι υπο γωνια (χωρις γυαλια και μασκα) μου δουλευει μια χαρα. Καταλαβαινω πως καποιον κοσμο δεν τον βολευει, εγω αν πηγαινα πισω σε touch ID θα παθαινα καταθλιψη, κλασεις ανωτερο το face id. Δεν ξέρω τι γυαλιά έχεις αλλά με 7 ζευγάρια RayBan Aviator και 2 ζευγάρια Dior που έχω, δεν παίζει σε κανένα. Δεν έχω Apple Watch. Δεν ξέρω αν παιζει ρόλο το αμάξι και σε τι γωνία το έχεις τοποθετήσει, αλλά εγώ έχω ένα octavia, ενα E class και ένα grand Cherokee και το τηλέφωνο το έχω στο κέντρο του ταμπλό και δεν δουλεύει σε κανένα απο τα τρια. Ειλικρινά ζηλεύω όσους τους βολεύει, γιατί αν εξαιρέσω το faceid που μου έχει σπασει τα νεύρα, το τηλέφωνο είναι εξαιρετικό. 2 4
koutsis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, NorgePlayboy είπε Δεν ξέρω τι γυαλιά έχεις αλλά με 7 ζευγάρια RayBan Aviator και 2 ζευγάρια Dior που έχω, δεν παίζει σε κανένα. Δεν έχω Apple Watch. Δεν ξέρω αν παιζει ρόλο το αμάξι και σε τι γωνία το έχεις τοποθετήσει, αλλά εγώ έχω ένα octavia, ενα E class και ένα grand Cherokee και το τηλέφωνο το έχω στο κέντρο του ταμπλό και δεν δουλεύει σε κανένα απο τα τρια. Ειλικρινά ζηλεύω όσους τους βολεύει, γιατί αν εξαιρέσω το faceid που μου έχει σπασει τα νεύρα, το τηλέφωνο είναι εξαιρετικό. Μήπως να εσβηνες τα δεδομένα σου από το face id και να ξαναεκανες τη διαδικασία από την αρχή; δεν στεκουν αυτά που λες! Όλοι σου λέμε ότι δουλεύει μια χαρά με γυαλιά. Όσον αφορά το αμάξι, λογικά θα πρέπει να είσαι μπροστά στο κινητό οταν ξεκλειδώνει, όχι στο πλάι! 6 1
AtiX Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Τσαμπα χαλάμε τις καρδιές μας, ότι αλλαγές είναι να κάνει θα τις κάνει στο iPhone 15… μέχρι τότε, Face ID και κάμερα θα είναι under display… 6
Chris_BMW Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο πιστεύω να έχει τρύπα στο κέντρο κάποιο I phone . Απορώ γιατί αυτός ο αναλυτής είναι από τους πιο έγκυρους εκεί έξω . Οποίος παρακολουθεί την Apple ξέρει πως στα προϊόντα της έχει κάποιο χαρακτηριστικό αναγνωρισιμότητας . Όσο υπήρχε το στρογγυλό δακτυλικό αποτύπωμα ήταν αυτό όπου από μπροστά ξέρεις πως αυτό που βλέπεις είναι I phone . Πλέον το ρόλο αυτό τον έχει το notch. Πάνω σε αυτό που προείπα βασίζω και τις εκτιμήσεις μου πως αυτή η είδηση ΔΕΝ στέκει αν και όλοι αυτό αναπαραγάγουν. Υ.Γ Αναρωτιέται ο αρθρογράφος «γιατί όχι και κάμερα κάτω από την οθόνη» Αγαπητέ αρθρογράφε . Ημιτελές αποτέλεσμα από Apple ΔΕΝ πήρες κ ΔΕΝ θα πάρεις ΠΟΤΕ. Να βάλει κάμερα κάτω από την οθόνη η οποία δεν κρύβεται ποτέ τελείως (ειδικά σε άσπρο φόντο όπως έχουμε δει στο Z Fold) με φωτογραφικά αποτελέσματα I phone 4s όχι ευχαριστούμε ΔΕΝ θελουμε ΔΕΝ θα παίρναμε και δεν θα μας δώσει κιόλας γιατί γνωρίζει το πελατολόγιο της . Τέτοιες καινοτομίες είναι για τα απανταχού beta tech freaks 10 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Φαντάζομαι εννοεί ότι λόγω της χαμηλής φωτεινότητας στο iphone, δεν διοχετεύεται αρκετό φως, με αποτέλεσμα να μην τον αναγνωρίζει, άρα δεν ξεκλειδώνει. Εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Ακόμα και με πολύ χαμηλή φωτεινότητα το faceid λειτουργεί άψογα Μάλιστα . Μετά από σχεδόν 5 χρόνια Face ID δεν γνωρίζουμε ούτε τα βασικά εδω μέσα … Όποτε καλύτερα να μην την χαμηλώνει την φωτεινότητα Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2021 από Chris_BMW 8 2 2
GSolari Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 39 λεπτά πριν, NorgePlayboy είπε Εχω το 12 pro max και σκέφτομαι να το κρατήσω για καμιά 5ετία γιατί το έχω σαν εργαλείο και οχι σαν διασκέδαση. Αν όμως βγάλουν νωρίτερα iphone με δακτυλικό αποτύπωμα θα το πάρω απο την πρώτη ημέρα γιατί το face id δεν ανέχεται. Σε καταλαβαίνω, ειδικά τώρα με τις μάσκες κτλ. Καταντάει κουραστικό
Hacker?pcs Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Georgram είπε Δεν ξέρω εσείς που θέλετε πισω το Touch ID ποιο ήταν το τελευταίο κινητό που είχατε με αυτή την λειτουργία,αλλά εγώ που έχω το 8αρι που ήταν το τελευταίο μοντέλο της apple με Touch ID με έχει σπάσει πραγματικά τα νευρα! Είναι 50-50 άμα πιάσει,αν είναι λίγο ιδρωμένο/βρεγμένο το δάχτυλο δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσει και γενικά λειτουργεί όποτε γουστάρει αυτό! Δεν λέω καλό ήταν στην αρχή αλλά πλέον φτάνω σε σημείο να πετάξω το κινητό στο τοίχο! Άμα είναι μάπα το touch της apple και δεν πιάνει δεν φταίει το ίδιο το touch 5 λεπτά πριν, koutsis είπε Όλοι σου λέμε ότι δουλεύει μια χαρά με γυαλιά. Όσον αφορά το αμάξι, λογικά θα πρέπει να είσαι μπροστά στο κινητό οταν ξεκλειδώνει, όχι στο πλάι! Ε άμα το λέτε όλοι έτσι θα είναι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην δουλεύει λολ Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2021 από Hacker?pcs 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα