SER991 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Ήρθα και εγώ να σας κάνω παρέα. Χριστούγεννα αγόρασα μέσω Γερμανού ps5 με τη payzy, τότε που ίσχυε επιστροφή 25% της τελικής τιμής. Σήμερα, 31/1/23, το παρέλαβα μες τη χαρά, το συνδέω και κάνεις τις αναβαθμίσεις. Μετά απότομη προσγείωση. Δεν διάβαζε δισκάκια, ούτε του Ps4 ούτε του Ps5. Το βγάζω από το ρεύμα για λίγα λεπτά τίποτα, κάνω επανεκκίνηση τίποτα, κάνω rebuild database τίποτα, κάνω και επαναφορά ρυθμίσεων και πάλι τίποτα. Παίρνω τηλ Γερμανό, αναφέρω το πρόβλημα και μου λένε να το στείλω κατευθείαν σε αυτούς για αντικατάσταση κονσόλας. Ούτε η λέξη "ξενέρα" δεν μπορεί να καλύψει αυτό που έγινε σήμερα. Μηχανήματα ναι οκ το παθαίνουν, αλλά όχι και έτσι ρε Sony!!!! Να ναι καλά το Ps4 (7 χρονών και δεν έχει και έπαθε το παραμικρό) που δεν το πούλησα μετά από όλο αυτό. Ακόμα και να έρθει το PS5, το Ps4 δεν πρόκειται να το πουλήσω και το κρατάω για καβάτσα.
ChrisAce Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 28 λεπτά πριν, SER991 είπε Ήρθα και εγώ να σας κάνω παρέα. Χριστούγεννα αγόρασα μέσω Γερμανού ps5 με τη payzy, τότε που ίσχυε επιστροφή 25% της τελικής τιμής. Σήμερα, 31/1/23, το παρέλαβα μες τη χαρά, το συνδέω και κάνεις τις αναβαθμίσεις. Μετά απότομη προσγείωση. Δεν διάβαζε δισκάκια, ούτε του Ps4 ούτε του Ps5. Το βγάζω από το ρεύμα για λίγα λεπτά τίποτα, κάνω επανεκκίνηση τίποτα, κάνω rebuild database τίποτα, κάνω και επαναφορά ρυθμίσεων και πάλι τίποτα. Παίρνω τηλ Γερμανό, αναφέρω το πρόβλημα και μου λένε να το στείλω κατευθείαν σε αυτούς για αντικατάσταση κονσόλας. Ούτε η λέξη "ξενέρα" δεν μπορεί να καλύψει αυτό που έγινε σήμερα. Μηχανήματα ναι οκ το παθαίνουν, αλλά όχι και έτσι ρε Sony!!!! Να ναι καλά το Ps4 (7 χρονών και δεν έχει και έπαθε το παραμικρό) που δεν το πούλησα μετά από όλο αυτό. Ακόμα και να έρθει το PS5, το Ps4 δεν πρόκειται να το πουλήσω και το κρατάω για καβάτσα. Στείλε το εχτές.. δεν πιστεύω βέβαια να τα βάζεις ανάποδα ε.. 😀 Δεν κάνω πλάκα έχει συμβεί σε γνωστούς.. 😅
SER991 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, ChrisAce είπε Στείλε το εχτές.. δεν πιστεύω βέβαια να τα βάζεις ανάποδα ε.. 😀 Δεν κάνω πλάκα έχει συμβεί σε γνωστούς.. 😅 Κατευθείαν το έστειλα χωρίς καθυστέρηση, αφότου ανέφερα το πρόβλημα τηλεφωνικά. Άντε πες την αρχή, το έβαλα ανάποδα το δίσκο. Αλλά και να το βάλεις έτσι, θα μου έβγαζε σφάλμα ότι το έβαλα ανάποδα. Κατά μεγάλη πιθανότητα έτσι όπως εξελίχθηκε, έλαβα ελαττωματικό προϊόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα