Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Σχετικός σύνδεσμος από playstation.com: Πώς να αντιμετωπίσετε προβλήματα με τον δίσκο της κονσόλας PS5 --------------------------------------------- Περίεργος ήχος όταν βάζω μέσα δισκάκι Καλησπέρα, Έχω ένα θεματάκι με το νέο PS5 (νέο revision), όταν βάζω το δισκάκι μέσα ακούγεται ένας πολύ περίεργος και έντονος θόρυβος, σαν αυτό εδώ: αν ακουμπήσω λίγο το πλαστικό στην πάνω πλευρά με το χέρι και το πιέσω ελάχιστα σταματάει το rattling. Όταν το είχα οριζόντια, είχα βάλει ένα κέρμα στην άκρη του πλαστικού και ήταν ΟΚ. Πιθανολογώ ότι δεν κάνει καλή επαφή το πλαστικό με το disc drive και από εκεί προέρχεται το πρόβλημα. Αντιμετώπισε κανείς παρόμοιο θέμα; UPDATE: Οκ την βρήκα την λύση για το σάπιο κουτι (ποιότητα κατασκευής Lidl) Spoiler
Charismo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Βασικά, αν και θα σε ξενερώσω καθώς φαντάζομαι θα περίμενες μήνες να το πιάσεις στα χέρια σου, στείλτο όπως είναι για να αντικατασταθεί τώρα που είναι σε εγγύηση. Δεν είναι λύση η ταινία στις άκρες του κουτιού.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, Charismo είπε Βασικά, αν και θα σε ξενερώσω καθώς φαντάζομαι θα περίμενες μήνες να το πιάσεις στα χέρια σου, στείλτο όπως είναι για να αντικατασταθεί τώρα που είναι σε εγγύηση. Δεν είναι λύση η ταινία στις άκρες του κουτιού. Μια χαρούλα δουλεύει με την ταινία, δεν ακούγεται τίποτα! Λειτουργεί άψογα το μηχάνημα και αυτό είναι που με ενδιαφέρει. Τα looks δεν με απασχολούν καθόλου. Ούτος η άλλος είναι άσχημη κονσόλα με κατασκευαστικά λάθοι.
Charismo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Το θέμα είναι μήπως σου βγάλει πρόβλημα στο μέλλον και επιδεινωθεί η κατάσταση. Το αισθητικό ούτε εμένα θα με απασχολούσε.
stcp Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 20/9/2021 στις 3:38 ΜΜ, DiAvOl είπε Να ρωτήσω εγώ από περιέργεια.. εκτός από τα 100 Ευρώ υπάρχει κάποιος άλλος λόγος κάποιος να προτιμήσει digital από disc? Στις 20/9/2021 στις 4:28 ΜΜ, stcp είπε Οχι! Μπορείς να πάρεις πίσω το Like...σε έκαψα! 😀😀😀 Να το χαρείς φίλε μου, καλορίζικο. Και λίγο (υποφερτό) θόρυβο να κάνει δεν πειράζει. Και τα 100Ε του disk θα τα βγάλεις με το παραπάνω από προσφορές. Αγόρασα game με 20Ε σήμερα, που στο store έχει 50!
Se7en92 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Πρόβλημα με ps5 blue ray disk Έχω το εξής πρόβλημα Δεν διαβάζει τα blue ray disks Δύο μηνών κονσόλα
SabotazNic Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Se7en92 είπε Πρόβλημα με ps5 blue ray disk Έχω το εξής πρόβλημα Δεν διαβάζει τα blue ray disks Δύο μηνών κονσόλα Χρηση εγγυησης τοτε, αφου δοκιμασεις factory reset
_Biohazard_ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, Se7en92 είπε Τα έκανα όλα αυτά Και τη χρήση εγγύησης για επιστροφή;
Se7en92 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Μέχρι hard reset έφτασα Έστειλα email στην κομετρον και περιμένω. Δεν ξέρω αν θα φτιάξουν κάτι ή θα μου στείλουν καινούργιο. Αλλά χριστουγεννιάτικα που έτυχε Απογοήτευση
Mr_Terror Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Αλλη κονσολα θα σου δωσουν.Συνηθως δινουν ανακατασκευασμενη οχι καινουργια.
Se7en92 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Και πως μπορώ να είμαι σίγουρος? Η κονσόλα έχει δύο μήνες που αγοράστηκε Έχω αγοράσει την τετραετή εγγύηση του Κωτσόβολου Μήπως με συμφέρει να το πάω Κωτσόβολο?
mikele13- Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Se7en92 είπε Και πως μπορώ να είμαι σίγουρος? Η κονσόλα έχει δύο μήνες που αγοράστηκε Έχω αγοράσει την τετραετή εγγύηση του Κωτσόβολου Μήπως με συμφέρει να το πάω Κωτσόβολο? Και Κωτσόβολο να το πας αυτοί στην Cometron θα το στείλουν και θα πάρεις ανακατασκευής. Δεν παίζει για καινούργια.
leo066 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Από τη στιγμή που αγόρασες την εγγύηση του Κωτσόβολου, εκεί απευθύνεσαι. Υποθέτω η εγγύηση έχει κάποιους όρους, τους διαβάζεις και πράττεις αναλόγως Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2022 από leo066
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα