akatel Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω σε περίπτωση ταξιδιού στο εξωτερικό ο φωτογραφικός εξοπλισμός δηλώνεται στο τελωνείο. Θα έχω δύο σώματα και 2-4 φακούς και μπαταρίες φορτιστή. Ευχαριστώ Αντώνης
kostasbm Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 κανονικά ναι αν δε θες να στα ζαλισουν μετά που θα ερθεις.....ταξίδι σε Τρίτη χώρα υποθέτω και αν ο εξοπλισμός είναι ακριβός ρώτησε πριν φύγεις για να είσαι 100% σίγουρος 1
hunter2000 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δεν νομίζω να ασχοληθεί κανένας για πολίτη ΕΕ. Έχω κάνει πολλά ταξίδια Ευρώπη, Ασία κτλ πάντα με δύο DSLR κανένας δεν με έλεγξε ποτέ όταν επέστρεφα.
kostasbm Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, hunter2000 είπε Δεν νομίζω να ασχοληθεί κανένας για πολίτη ΕΕ. Έχω κάνει πολλά ταξίδια Ευρώπη, Ασία κτλ πάντα με δύο DSLR κανένας δεν με έλεγξε ποτέ όταν επέστρεφα. δεν ειναι κανονας ομως.....για τριτη χωρα ομως καλο ειναι να ρωτας παρα να τρεχεις....δεν ειναι εξοπλισμος φτηνος μηχανη ,φακοι....και χτυπανε στο ματι οταν ερχεσαι απο Τοκυο , Σιγκαπουρη π.χ
hunter2000 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Καλά ναι, αλλά αν είναι και χρησιμοποιημένο δεν θα ασχοληθούν, μπορείς να έχεις και φώτο από τις αποδείξεις αγοράς. Έχω πάει αεροδρόμιο για εκτελωνισμό και είναι μεγάλη ταλαιπωρία, λογικά αυτά αν θες να τα δηλώσεις θα το κάνεις εντός του χώρου των αναχωρήσεων στα γραφεία τους, διαφορετικά τα κεντρικά τους είναι πριν το αεροδρόμιο, κοντά στην αστυνομία.
dude33 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2021 What is an ATA Carnet? The ATA Carnet is an international customs document that permits duty-free and tax-free temporary import of goods for up to one year. It contains pre-prepared unified customs declaration forms to be used at each customs border offices and serves as a guarantee to customs duties and taxes. The initials “ATA” are an acronym of the French and English words “Admission Temporaire/ Temporary Admission”. https://iccwbo.org/resources-for-business/ata-carnet/ https://iccwbo.org/resources-for-business/ata-carnet/ata-carnet-country/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα