bep1995 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα !! Σημερα κατα τις 5 βαζοντας ενα στικακι στο pc για να περασω κατι αρχεια διαπιστωσα οτι δεν το διαβαζει με τιποτα, ουτε και στο κινητο που το συνδεσα. Μετα απο καποια βαλε βγαλε ειπα να κανω ενα restart (με βγαλμενο το στικακι) και μου πεταξε bsod με Critical Error 41 (63) οπως ειδα στο event viewer (δεν ξερω αν το εκανε κατα την εκκινηση η αφου φορτωσαν τα windows γιατι πηγα 2 λεπτα στην κουζινα, και οταν γυρισα ειδα την μπλε οθονη). Σκεφτηκα καποια μ@λακια θα εγινε με το στικακι, και δεν μου εβγαλε ξανα bsod απο τοτε, χωρις ομως να μπορω να εξηγησω τι ακριβος εγινε. Πιο μετα ομως κατα τις 9 ειπα να ριξω ξανα μια ματια στο event viewer και ειδα οτι απο οταν εκανα αναβαθμιση (cpu mobo ram) 7 ιουλιου ειχα αλλα 3 critical errors 41 στις 9 αυγουστου, 18 αυγουστου και 17 σεπτεμβριου χωρις ομως να τα εχω παρει χαμπαρι. Ειναι πολυ random και με αρκετες μερες αναμεσα στο καθενα που δεν ξερω τι ακριβος φταιει, δεν μπορω να το καταλαβω, γενικα δεν παρατηρησα να υπαρχει κανενα θεμα με τον υπολογιστη. PS: Ειχα αλλαξει psu τον μαρτιο (seasonic gx 750) και στο event viewer υπαρχουν αλλα 2 critical errors 41, 20 μαιου και 28 ιουνιου, γεικα απο οταν εκανα φορματ τελευταια φορα περισυ τον αυγουστο δεν ειχα ποτε bsod, πιο παλια ειχα καποια bsod αλλα εφταιγε η ram τα οποια εφτιαξαν αλλαζοντας θεση στα στικακια Το συστημα αποτελειτε απο: ryzen 5 3600, gigabyte b550 aorus elite v2, hyperx fury 16gb (2x8) @3200, sapphire pulse rx550 4gb, kingston a2000 1tb nvme, seasonic focus gx 750 Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2021 από bep1995
nickol-us Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Event ID: 41 Description: The system has rebooted without cleanly shutting down first. Απλά λέει οτι το μηχάνημα δεν έκλεισε κανονικά, επιλέγοντας shut down κτλ Αυτό το error από μόνο του δεν μπορεί να οδηγήσει κάπου. Το μήνυμα αυτό θα το βγάλει ακόμη και σε μια διακοπή της ΔΕΗ όταν ο υπολογιστής κλείσει αναπάντεχα. Αν κολλήσει κάποιο πρόγραμμα και χρειαστεί να κάνει reset με το κουμπί θα γράψει πάλι το ίδιο error. Δεν είναι να του δίνεις και πολύ σημασία έτσι γενικά και αόριστα, μόνο όταν σνοδεύεται από άλλα προβλήματα
bep1995 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Απλος το θεμα ειναι οτι μονο σημερα το παρατηρησα το bsod και το εκανε πανω στην προσπαθεια μου να κανω το στικακι να το διαβασει, αλλα οπως ειπα το εκανε χωρις να εχω το στικακι συνδεδεμεμο και πανω ή μετα απο restart. Δεν ξερω αν συνδεονται αυτα τα 2 γεγονοτα μαζι ή αν ηταν τυχαιο το bsod την συγκεκριμενη στιγμη. Εχει τυχει ειναι η αληθεια καποιες φορες να κλεισω το pc απο το κουμπι λογο καποιου προγραμματος που κολλησε, αλλα δεν ξερω γιατι το εκανε τωρα, δεν βγαζει νοημα. Ελπιζω οπως λες και εσυ να μην ειναι τιποτε σπουδαιο. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2021 από bep1995
snbblp Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/solved-false-kernel-power-event-id-41-63-reported/58170773-6dde-4c00-9bbe-dd8af77d5445?auth=1
bep1995 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, snbblp said: https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/solved-false-kernel-power-event-id-41-63-reported/58170773-6dde-4c00-9bbe-dd8af77d5445?auth=1 Δεν βλεπω πως μπορει να βοηθησει αυτο, αυτου του το εβγαζε το error μετα απο καθε cold boot, εμενα απο τον μαρτιο μου το εβγαλε 6 φορες, δεν μπορω να ξερω ποτε θα το ξανα εμφανισει για να δω τι μπορει να φταιει. Αυτο που μπορω να κανω ειναι να το παρακολουθω καθημερινα ωστε οταν ξανα εμφανιστει αυτο το error να μπορω να θυμηθω αν εγινε κατι την ωρα εκεινη Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2021 από bep1995
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα