iSAD Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Καλησπέρα παρέα! Θέλω μια βοήθεια...Έχω μια Sim και θέλω να την κάνω HotSpot...Θέλω να μου προτείνετε ενα Ρουτεράκι αν γίνεται σε καλή τιμή και να έχει σίγουρα εξαγωγή σε Ethernet Και να στέλνει σχετικα καλό σήμα....Έχει ενα φιλαράκι μου ειπε της Cosmote ενα Hotspot pocket αν δεν κανω λαθος , εχει το υψος ενως Νοkia 3310 θα ελεγα...Απλα θα ηθελα να παιρνω οσο γινεται το 100% της γραμμης στο υπολογιστη μιας και παιζουμε και απο κανενα παιχνιδι. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis_Greece Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=draytek+4g 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jos3ph Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 MikroTik RBLHGR&R11e-4G (LHG 4G kit) Outdoor Directional WiFi 4 4G/LTE Cat 4 Router Kit w/ Embedded SIM Slot (RouterOS Level 3, 300Mbps N) (broadbandbuyer.com) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 υπαρχουν και fritz.εχουν γινει και τα 2 μοντελα review στο insomnia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis_Greece Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Εαν τυχον εχεις και USB modem μαζι με την SIM μπορεις να παρεις και το πιο φτηνο μοντελο. Υποστηριζει 4G μεσω USB modem stick https://www.skroutz.gr/s/15016708/Draytek-Vigor-2762n-Annex-A-VDSL2-Ασύρματο-Modem-Router-Wi-Fi-4-με-4-Θύρες-Gigabit-Ethernet.html Αλλα νοκιζω τα Fritz ειναι φθηνοτερα οποτε προτιμησε τα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα