Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, JimGer είπε

Πάντως εγώ από Oneplus 6 σε 8 Pro μπορώ να πω μάλλον δυσαρεστημένος είμαι. Και υποψιάζομαι ότι κολλήματα που βλεπω στο 8άρι και όχι πριν στο 6άρι είναι λόγω του oxygen os 11 που δεν είχα προλάβει να βάλω στο 6άρι. ΔΕν ξέρω αν είναι σε όλους έτσι....

Τι κολληματα?Κι εγω 8 pro εχω...κανει κατι κουλα ...οχι συχνα αλλα τα κανει...

Δημοσ.

To "global" εδώ δεν εννοεί "παγκόσμιας εμβέλειας" αλλά "σφαιρικό" ή "καθολικό" ή "ομογενές" ή "ενιαίο" ή "ενοποιημένο"

Με άλλα λόγια θέλει να πει πως θα χρησιμοποιείται σε όλες τις πλατφόρμες των κινητών της με την χρήση της λέξης "global" δεν έχει καμία σχέση με τον πληθυσμό ή τον πλανήτη γή η χρήση της λέξης αυτής στο συγκεκριμένο περιεχόμενο. 

Δημοσ.

Εγώ με ένα χρόνο και κάτι 8 pro δεν έχω δει κολλήματα ακόμα. Θεωρώ ότι έχω την καλύτερη εμπειρία που είχα στο ανδροιδ εδώ και χρόνια. Φυσικά υστερεί σε κάμερα εμφανώς από τις άλλες ναυαρχίδες χωρίς να είναι όμως κακή.

• Like 1
Δημοσ.

Το καλό με την oneplus ήταν το oxygen os. 

Κατά τα άλλα με εκεί που ανέβασε τον πήχη στις τιμές υπάρχει πολύ γέρος ανταγωνισμός. Μάλλον θα χαιρετίσει ηρωικά την Ευρωπαϊκή και Αμερικανική αγορά και θα μείνει σε Ινδία και Ασία , πράγμα βέβαια που δεν θα τους χαλάσει καθόλου.

Δημοσ.
17 hours ago, Giorgos17589 said:

Τι κολληματα?Κι εγω 8 pro εχω...κανει κατι κουλα ...οχι συχνα αλλα τα κανει...

Στο touch έχω (κυρίως όταν φορτίζει) αλλά και γενικά τρωει κάτι σκαλώματα. Επίσης έχω παρατηρήσει πολλές φορές (κυρίως όταν φορτίζει) ότι αν πατήσω το back πχ (δεν χρησιμοποιώ gestures) το κυκλάκι (animation) γύρω από το back μένει κανα 2 δευτερόλεπτα και μετά φεύγει. Δεν ξέρω γιατί. Επισης δεν ξέρω αν γίνεται και σε άλλους. Πάντως δεν σχετίζεται με το root που έχω πάνω γιατί μου το έκανε και όταν το είχαν χωρίς (αλλά με bootloader unlocked)

Δημοσ.
6 ώρες πριν, JimGer είπε

Στο touch έχω (κυρίως όταν φορτίζει) αλλά και γενικά τρωει κάτι σκαλώματα. Επίσης έχω παρατηρήσει πολλές φορές (κυρίως όταν φορτίζει) ότι αν πατήσω το back πχ (δεν χρησιμοποιώ gestures) το κυκλάκι (animation) γύρω από το back μένει κανα 2 δευτερόλεπτα και μετά φεύγει. Δεν ξέρω γιατί. Επισης δεν ξέρω αν γίνεται και σε άλλους. Πάντως δεν σχετίζεται με το root που έχω πάνω γιατί μου το έκανε και όταν το είχαν χωρίς (αλλά με bootloader unlocked)

Δεν μου εχει κανει κατι απο αυτα...χρησιμοποιω gestures οποτε δεν ξερω κιολας χωρις....Εμενα οχι συχνα αλλα καμια φορα ενω εχω βαλει οταν κανω tap στην οθονη να δειχνει την AOD ...κανω και δεν κανει τιποτα...πρεπει να το πατησω απ τ κουμπι...αλλα συμβαινει σπανια...και ενα ακομα...λιιιγο πιο συχνο..αμα δεν πιασει το αποτυπωμα με την πρωτη παραμενει ανοιχτο και φωτιζει οπως οταν ακουμπας πανω τ δαχτυλο για να στο αναγνωρισει...αλλα χωρις να ακουμπαω. Γνωμη...θα αξιζε μεταβαση  απο αυτο στο iphone 12 pro max?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...