Προς το περιεχόμενο

Cosmote 50mbps 29,90 ευρώ - καλύτερη προσφορά;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Είμαι συνδρομητής nova και έχω πακέτο 24mbps + δωρεάν απεριόριστα σταθερά και κινητά στα 20 ευρώ το μήνα ενώ το συμβόλαιο μου έχει λήξει εδώ και ένα χρόνο. Το πρόβλημα είναι ότι στην περιοχή που μένω όλοι οι πάροχοι πλην ΟΤΕ έχουν τραγικά αργή ταχύτητα γιατί ο ΟΤΕ δεν τους δίνει παροχές στον κόμβο που βρίσκεται κοντά στο σπίτι, με αποτέλεσμα η ταχύτητα του ίντερνετ αυτή τη στιγμή να είναι στο 1mbps. 

Σκέφτομαι να κάνω συμβόλαιο στον ΟΤΕ. Τους πήρα σήμερα τηλ μόνος μου και ζήτησα προσφορά. Μου είπαν ότι στην περιοχή μου αν βάλω 50mbps θα πιάνω 42-44mbps και μου έκαναν προσφορά 50αρα γραμμή + απεριόριστα σταθερά + 120 λεπτά κινητά στα 29,90 ευρώ. Δεν μου φάνηκε και τόσο καλή η προσφορά. Πως σας φαίνεται; Μπορώ να πετύχω κάτι καλύτερο;

Επεξ/σία από pareisaktos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

37 λεπτά πριν, pareisaktos είπε

μου έκαναν προσφορά 50αρα γραμμή + απεριόριστα σταθερά + 120 λεπτά κινητά στα 29,90 ευρώ. Δεν μου φάνηκε και τόσο καλή η προσφορά. Πως σας φαίνεται;

Ε δεν ειναι. Υποτιθεται οτι οι παροχοι δινουν την 100αρα στο 30αρικο. Εγω ας πουμε στην nova με 100 internet + απεριοριστα σταθερα/υπεραστικα/κινητα και ειμαι στα 30.90ευρω.
100αρα δεν δινει ο ΟΤΕ εκει που εισαι ? Και αν δινει , σε τι τιμη? Τσεκαρε στο σαιτ τους την διαθεσιμοτητα και δες τι ταχυτητες δινει και τι ελαχιστες/μεγιστες/μεσες τιμες ταχυτητας...

Μαλλον επειδη παιρνεις απο ΑΚ. Η νοβα δε δινει 50αρα απο ΑΚ;

Τσεκαρε και στο sfbb να δεις αν ανηκει η οδος σου μηπως μπορεις να βαλεις οπτικη ινα 

Από τη Νοβα μου είπαν ότι δεν υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης της ταχύτητας, ούτε βελτίωσης αυτής που έχω τώρα. Που κυμαίνεται στο 1 mbps 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλη επιλογή πλην ΟΤΕ στην περιοχή. Το θέμα είναι πως θα πετύχω καλύτερη προσφορά από τα 29,90

Edit: πήρα τηλέφωνο πριν λίγο στη Vodafone και μου είπε ότι τελικά δίνουν και αυτοί 50αρα στην περιοχή μου, γιατί λέει έχουν ιδιόκτητο δίκτυο. Μου έκανε προσφορά 21,35 50αρα σταθερά και 6 ώρες κινητά. Νομίζω είναι καλά

Επεξ/σία από pareisaktos

Ειναι οτι καλυτερο αυτη τη περιοδο σε τιμη.

Μιλησα και με wind ,αυτοι δινουν με 26 που λενε στο site και μου εβαλε μεσα και το πρωτο μηνα δωρεαν και ενα ταμπλετ huawei T3.

Η νοβα στο κοσμο της.Cosmote δε μπηκα στο κοπο να παρω προσφορα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Dantε είπε

Ειναι οτι καλυτερο αυτη τη περιοδο σε τιμη.

Μιλησα και με wind ,αυτοι δινουν με 26 που λενε στο site και μου εβαλε μεσα και το πρωτο μηνα δωρεαν και ενα ταμπλετ huawei T3.

Η νοβα στο κοσμο της.Cosmote δε μπηκα στο κοπο να παρω προσφορα.

Η voda μου είπε και για 24αρα 17,90. Νομίζω είναι ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή. Αρκεί να πιάνει τις ταχύτητες που υπόσχεται.

Εγώ βέβαια θα βάλω την 50αρα

Επεξ/σία από pareisaktos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...