Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα εναν μετρητη αποστασης λειζερ απο το lidl. Οταν θελω να μετρησω μια μεγαλη αποσταση ειναι σχετικα απλο. Βαζω το λειζερ να δειχνει το σημειο πχ τοιχο που θελω να μετρησω και ολα οκ. Η ερωτηση μου ειναι οτι αν θελω να μετρησω πχ το μηκος της τηλεορασης πως θα το κανω? αν βαλω πανω στην τιβι τον μετρητη, το λειζερ δεν μπορει να στοχευσει το τελος του μηκους της τιβι οπως το συμβατικο μετρο... Κανω κατι λαθος?

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, spocky είπε

Κανω κατι λαθος?

Ναι

Χρησιμοποιείς το εργαλείο για άλλη δουλειά από αυτήν που προορίζεται

• Like 4
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, spocky είπε

Αγορασα εναν μετρητη αποστασης λειζερ απο το lidl. Οταν θελω να μετρησω μια μεγαλη αποσταση ειναι σχετικα απλο. Βαζω το λειζερ να δειχνει το σημειο πχ τοιχο που θελω να μετρησω και ολα οκ. Η ερωτηση μου ειναι οτι αν θελω να μετρησω πχ το μηκος της τηλεορασης πως θα το κανω? αν βαλω πανω στην τιβι τον μετρητη, το λειζερ δεν μπορει να στοχευσει το τελος του μηκους της τιβι οπως το συμβατικο μετρο... Κανω κατι λαθος?

Ναι, χρησιμοποιείς λάθος εργαλείο, δοκίμασε κάτι σαν το παρακάτω:

20200110142128_stanley_metro_tsepis_0_30_487_3m_x_12_7mm.jpeg

• Like 2
Δημοσ.
24 minutes ago, spocky said:

το στοχευει αν βαλεις ενα κομματι χαρτι εκει που τελειωνσι η tv

ωστε να στοχευσει το laser

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, poulinos είπε

το στοχευει αν βαλεις ενα κομματι χαρτι εκει που τελειωνσι η tv

ωστε να στοχευσει το laser

οκ αρα δεν εχει καποια αλλη λειτουργια που μου διεφυγε. Αυτο εκανα κι εγω με το χαρτι

Δημοσ.
7 minutes ago, spocky said:

οκ αρα δεν εχει καποια αλλη λειτουργια που μου διεφυγε. Αυτο εκανα κι εγω με το χαρτι

οχι δεν εχει αλλη λειτουργια.οπως ειπαν δεν φτιαχτηκε να μετραει χωρις να σημαδευει αντικειμενο

Δημοσ.
1 minute ago, Ukforthemoment said:

Κάτι φορές νομίζω ότι η πολύ τεχνολογία μας χαζευει.

οπως και το πολυ μπλα μπλα του  insomnia

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το laser δεν είναι για μέτρηση μήκους αντικειμένων, είναι μόνο για αποστάσεις μεταξύ αντικειμένων. Για μήκος αντικειμένων θες μεζούρα, ξύλινο μετρό, χάρακα κοκ. 

Υπάρχουν κάποιες πατέντες που μπορείς να κάνεις η κόλπα για να μετρήσεις μήκος δοκιμίων και αντικειμένων με laser αλλά με μόνο αποτέλεσμα ταλαιπωρία, χάσιμο χρόνου, μέτρηση με υψηλό σφάλμα. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...