iliata2410 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Λοιπόν επειδή χρησιμοποιώ gpay προς το παρόν με curve, έχω Εθνική, Πειραιώς και eurobank εκεί με συσκευή Android. Όσο αναφορά για κάποιους που είπαν ποιο πάνω ότι το ίδιο είναι και τα πορτοφόλια των τραπεζών γιατί να χρησιμοποιώ gpay κλπ, τους ενημερώνω, ότι οι εφαρμογές των Ελληνικών τραπεζών είναι προβληματικες. Πότε δουλεύουν οι ανέπαφες, πότε δεν δουλεύουν. Μερικοι πρέπει να είστε στοκοι εδώ μέσα δεν εξηγείται αλλιώς. 1
JimGer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 21 hours ago, iliata2410 said: Λοιπόν επειδή χρησιμοποιώ gpay προς το παρόν με curve, έχω Εθνική, Πειραιώς και eurobank εκεί με συσκευή Android. Όσο αναφορά για κάποιους που είπαν ποιο πάνω ότι το ίδιο είναι και τα πορτοφόλια των τραπεζών γιατί να χρησιμοποιώ gpay κλπ, τους ενημερώνω, ότι οι εφαρμογές των Ελληνικών τραπεζών είναι προβληματικες. Πότε δουλεύουν οι ανέπαφες, πότε δεν δουλεύουν. Μερικοι πρέπει να είστε στοκοι εδώ μέσα δεν εξηγείται αλλιώς. Σου περνάει στο αφορολόγητο? Είχα ρωτήσει για να κάνω αυτό ακριβώς το setup στους γονείς μου
eslesl Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 23/9/2021 στις 5:20 ΜΜ, tsarouc είπε Δεν είμαι ξερόλας. Απλώς προσπαθώ να καταλάβω. Το να σου κλειδώσει η εφαρμογή είναι από λάθος χρήση. Δεν νομίζω να έχει κάποιος το mi 9t pro και να έχει πρόβλημα με την εφαρμογή της Πειραιώς. Αν πάλι το miui στις τελευταίες ενημερώσεις που ακούω πολλές γκρίνιες από τους κατόχους Xiaomi έχει θέματα δεν το γνωρίζω. Εγώ με τις συσκευές που προανέφερα ποιο πάνω δεν είχα ποτέ μου πρόβλημα. Τότε ρε παιδιά πάω πάσο.. Ίσως είμαι εγώ ο τυχερός και δεν έχει να κάνει με την εφαρμογή. Εγώ όπως είπα ποτέ πρόβλημα. Δεν μου κλειδωσε η εφαρμογή απο λάθος χρήση. Κλειδωσε επειδη έγιναν πολλές ανεπιτυχεις προσπάθειες στο ταμείο. Δλδ έλεγε αποτυχημένη προσπάθεια. Και μετα την 3η, 4η φορά κλείδωσε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα