Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JimGer είπε

Πιο εύκολο είναι το κινητό. Βασικά δεν χρειάζεται να κουβαλάς πορτοφόλι...

Επειδή έχω ακούσει και έναν γνωστό να το λέει αυτό.

Τι εννοείται ρε παιδιά δεν χρειάζεται να κουβαλάς πορτοφόλι; Την ταυτότητα/δίπλωμα στην κωλότσεπη την πετάτε ή απλά κλαιν μαιν και την αφήνετε στο σπίτι;

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

Επειδή έχω ακούσει και έναν γνωστό να το λέει αυτό.

Τι εννοείται ρε παιδιά δεν χρειάζεται να κουβαλάς πορτοφόλι; Την ταυτότητα/δίπλωμα στην κωλότσεπη την πετάτε ή απλά κλαιν μαιν και την αφήνετε στο σπίτι;

Γιατί να κουβαλάς ταυτότητα και δίπλωμα πάνω σου αν δεν οδηγείς; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, JimGer είπε

Πιο εύκολο είναι το κινητό. Βασικά δεν χρειάζεται να κουβαλάς πορτοφόλι...

Σωστό αλλά σε λίγα χρόνια ή αργότερα τέλος πάντων. Και όπως είπα 3 φορές προσπάθησα στα lidl και δεν το έπαιρνε ενώ άλλες μέρες το περνούσε κανονικά. Συναλλαγές δσν είχα κάνει οπότε κάτι άλλο ήταν. Και η ειρωνεία ήταν ότι ίσως και να ήταν εκείνη η μέρα η μοναδική που ξέχασα το πορτοφόλι! Τα άφησα και έφυγα.... Από νεύρα μην σου πω καλύτερα.

Επεξ/σία από patentas11
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, koutsis είπε

Γιατί να κουβαλάς ταυτότητα και δίπλωμα πάνω σου αν δεν οδηγείς; 

Προσωπικά έχω πάντα το δίπλωμα για περίπτωση ελέγχου. Εκτός αν δεν τον ενδιαφέρει κάποιον να τραβιέται στο τμήμα ή πιστεύει ότι είναι τόσο κωλόφαρδος που δεν θα του κάτσει ποτέ.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
25 minutes ago, Petrosbev said:

έχουμε την υπηρεσία εδώ και 3 χρόνια με την Ν26!

Για μικροσυναλλαγές ναι οκ αλλα αν θες να κανεις και δουλειά με τις ηλεκτρονικές δαπάνες κλπ για το αφορολόγητο, πρεπει να χρησιμοποιείς ελληνική κάρτα. 

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, tsarouc είπε

Εσύ κάτι κάνεις λάθος φίλε. Αυτοί δεν είναι καθόλου  βλάκες. Παίζει εδώ και πολύ καιρό (χρόνια) με την εφαρμογή τους σε android. Δεν ξέρω σε iphone αλλά γιατί να μην παίζει ΚΑΙ εκεί. Περίεργα πράγματα διαβάζω.

Τι εννοεί ο ποιητής? Για ποιο λόγο να μην χρησιμοποιείς την εφαρμογή τους και να περιμένεις να μπει στο κάθε **pay?

Προφανώς δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ Apple Pay. Το να συγκρίνεις το Apple Pay με την εφαρμογή της κάθε τράπεζας είναι σαν να συγκρίνεις Φεράρι με fiat punto.

• Like 4
Δημοσ.

Πάντως σε κάθε τέτοιο θέμα νου γεννάται η απορία πως υπάρχουν άνθρωποι που λένε «μα γιατί να κουβαλάω πορτοφόλι» ενώ δε λένε «μα γιατί να έχω πορτοφόλι»

Εκτος αν το θεωρούν αξεσουάρ του σπιτιού ας πούμε 

Βέβαια περι ορέξεως κολοκυθόπιτα…

Δημοσ.
5 ώρες πριν, thanulee είπε

Οντως σε iphone νομιζω οτι η εφαρμογη της Πειραιως δεν εχει να κανεις ανεπαφη συναλλαγη μεσω κινητου. Σωστα?

Σωστά 

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, billdanos said:

Για μικροσυναλλαγές ναι οκ αλλα αν θες να κανεις και δουλειά με τις ηλεκτρονικές δαπάνες κλπ για το αφορολόγητο, πρεπει να χρησιμοποιείς ελληνική κάρτα. 

Μία λύση για το αφορολόγητο είναι η curve εάν βάλεις ελληνική κάρτα  (τσεκαρισμένο με κάρτα εθνικής 😪) αλλά έτσι ξεχνάς πόντους. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, vagstef είπε

Γιατί πολύ απλά σε κρεμάει. Μια το πολύ δύο φορές να με κρεμάσει σε ταμείο είναι αρκετό για να φάει delete.

Ένας 2ος λόγος είναι το ότι μπορεί να χεις πάνω από 1 τράπεζες. Οπότε θες μόνο μια εφαρμογή. 

Με Eurobank σε Android,μέσω εφαρμογής μας κρέμασε και φίλος με εθνικη επίσης σε Viva Wallet POS

Με Apple Pay κατευθείαν πλήρωσα στα ίδια POS.

Θα πρέπει κατά τη γνώμη μου να δοθεί  στο Google Pay η δυνατότητα.

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, NikolasKon14 είπε

Με Eurobank σε Android,μέσω εφαρμογής μας κρέμασε και φίλος με εθνικη επίσης σε Viva Wallet POS

Με Apple Pay κατευθείαν πλήρωσα στα ίδια POS.

Θα πρέπει κατά τη γνώμη μου να δοθεί  στο Google Pay η δυνατότητα.

αφου εγινε η αρχη δε νομιζω να αργησει και τo google pay 

https://www.piraeusbank.ua/en/google_pay.html 

στην πειραιως εκει εχει μπει αναμενουμε ελλαδα

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, lambrospro είπε

Προφανώς δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ Apple Pay. Το να συγκρίνεις το Apple Pay με την εφαρμογή της κάθε τράπεζας είναι σαν να συγκρίνεις Φεράρι με fiat punto.

Αυτό το λες ίσως γιατί δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ εφαρμογή τράπεζας γιατί ως τώρα δεν μπορούσες με τους περιορισμούς της Apple? 

Η ανόητη σύγκριση αυτοκινήτων με κινητά πάντα μπροστά λολ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για εμένα πάντως μία ή άλλη είναι. Στην παρούσα στιγμή έχω το NFC να ανοίγει αυτόματα μέσω του Tasker όταν ανοίγω την εφαρμογή της Πειραιώς και να κλείνει μόλις φεύγω από το παράθυρο.

Τώρα για το Google Pay σαν διαδικασία ίδια βήματα σχεδόν είναι πια, ξεκλειδώνεις κινητό ανοίγεις NFC πληρώνεις κλείνεις NFC.

Φαντάζομαι υπάρχει λύση και με το NFC στο Google Pay, ίσως κάποιο triple tap ή άλλο gesture να ανοίγει από το lock screen και να κλείνει με timer μέσω Tasker.

Αυτό καθαρά για εμένα που δεν θέλω να έχω το NFC ανοιχτό όταν δεν έχω να κάνω κάποια συναλλαγή.

Επεξ/σία από Torroan
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Dreamcatcher είπε

Γιατι να το κανεις ολο αυτο;;

Με gpay ξεκλειδώνεις το κινητο με αποτυπωμα πλησιάζεις το pos μια φορα και τελος.

Το ίδιο γίνεται και με το Α wallet. Γιατί να βάλω μεσάζοντα πέρα από την τράπεζά μου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...