Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dreamcatcher είπε

Γιατι να το κανεις ολο αυτο;;

Με gpay ξεκλειδώνεις το κινητο με αποτυπωμα πλησιάζεις το pos μια φορα και τελος.

και κατω απο 25€ ουτε ξεκλειδωμα δεν θελει. Επισης μπορεις να κανεις μεχρι 25€ αθροιστικα που θα σου ζητησει ξεκλειδωμα, δηλαδη δεν μπορεις να κανεις 25€ + 25€ χωρις να το ξεκλειδωσεις τουλαχιστον μια φορα

• Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, tsarouc είπε

Τι εννοεί ο ποιητής? Για ποιο λόγο να μην χρησιμοποιείς την εφαρμογή τους και να περιμένεις να μπει στο κάθε **pay?

Γιατί πολύ απλά σε κρεμάει. Μια το πολύ δύο φορές να με κρεμάσει σε ταμείο είναι αρκετό για να φάει delete.

Ένας 2ος λόγος είναι το ότι μπορεί να χεις πάνω από 1 τράπεζες. Οπότε θες μόνο μια εφαρμογή. 

Επεξ/σία από vagstef
  • Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vagstef είπε

Γιατί πολύ απλά σε κρεμάει. Μια το πολύ δύο φορές να με κρεμάσει σε ταμείο είναι αρκετό για να φάει delete.

Ένας 2ος λόγος είναι το ότι μπορεί να χεις πάνω από 1 τράπεζες. Οπότε θες μόνο μια εφαρμογή. 

Μόνο το δεύτερο λόγο θα κρατήσω που έχεις δίκιο. Για τον πρώτο εδώ και ενάμιση χρόνο με 10 διαφορετικές συσκευές (και βάλε) που έχω αλλάξει ΠΟΤΕ πρόβλημα με την Πειραιώς. Δεν έχω δοκιμάσει με άλλες τράπεζες και δεν γνωρίζω αν έχεις διαφορετικές εφαρμογές πως θα είναι η συμπεριφορά. 

Πάντως κρέμασμα δεν είχα ΠΟΤΕ. Μόνο αν δεν έχεις καλό σήμα να υποθέσω? Αλλά και το τάδεPAY πάλι data απαιτεί οπότε...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, nick_corobos είπε

και κατω απο 25€ ουτε ξεκλειδωμα δεν θελει. Επισης μπορεις να κανεις μεχρι 25€ αθροιστικα που θα σου ζητησει ξεκλειδωμα, δηλαδη δεν μπορεις να κανεις 25€ + 25€ χωρις να το ξεκλειδωσεις τουλαχιστον μια φορα

Εμένα δεν μου λειτουργούσε ξεκλείδωτο πάντως, όταν το δοκίμασα, με revolut σε GPay, τώρα το καλοκαίρι. Κάτω από 25€ σίγουρα.

Στο iOS η μόνη επιλογή για ανέπαφες συναλλαγές είναι το Apple Pay, για όσους αναφέρουν Android εφαρμογές τραπεζών κλπ, χωρίς να ξέρουν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, tsarouc είπε

Εσύ κάτι κάνεις λάθος φίλε. Αυτοί δεν είναι καθόλου  βλάκες. Παίζει εδώ και πολύ καιρό (χρόνια) με την εφαρμογή τους σε android. Δεν ξέρω σε iphone αλλά γιατί να μην παίζει ΚΑΙ εκεί. Περίεργα πράγματα διαβάζω.

Τι εννοεί ο ποιητής? Για ποιο λόγο να μην χρησιμοποιείς την εφαρμογή τους και να περιμένεις να μπει στο κάθε **pay?

Αυτό που περιγράφεις εσύ δεν απαντά σε αυτό που είπε ο πρώτος φίλος! Άλλο stand alone εφαρμογή, άλλο Apple / Google Pay! Δεν λέω αν κάνεις ή δεν κάνεις τη δουλειά σου χωρίς αυτά (προσωπικά πιστεύω ότι είναι απείρως πιο εύχρηστα και θεωρητικά είναι και ασφαλέστερα τα Α/G Pay), αλλά έχει δίκιο  στην τοποθέτησή του. Οι ελληνικές τράπεζες ως συστημικές - με την πολύ κακή έννοια του όρου - είναι καλομαθημένες και πολύ πίσω στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών. Όντως η Alpha κάπως έχει ξυπνήσει και τραβάει στοιχειωδώς τα πράγματα μπροστά.

Επεξ/σία από apos
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsarouc είπε

Μόνο το δεύτερο λόγο θα κρατήσω που έχεις δίκιο. Για τον πρώτο εδώ και ενάμιση χρόνο με 10 διαφορετικές συσκευές (και βάλε) που έχω αλλάξει ΠΟΤΕ πρόβλημα με την Πειραιώς. Δεν έχω δοκιμάσει με άλλες τράπεζες και δεν γνωρίζω αν έχεις διαφορετικές εφαρμογές πως θα είναι η συμπεριφορά. 

Πάντως κρέμασμα δεν είχα ΠΟΤΕ. Μόνο αν δεν έχεις καλό σήμα να υποθέσω? Αλλά και το τάδεPAY πάλι data απαιτεί οπότε...

Έχω την εντύπωση ότι δεν χρειάζεται ίντερνετ για να λειτουργήσει. Εγώ έχω τα δεδομένα ανοιχτά συνέχεια γι'αυτό δεν στο λέω με 100% σιγουριά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Jts είπε

Εμένα δεν μου λειτουργούσε ξεκλείδωτο πάντως, όταν το δοκίμασα, με revolut σε GPay, τώρα το καλοκαίρι. Κάτω από 25€ σίγουρα.

Στο iOS η μόνη επιλογή για ανέπαφες συναλλαγές είναι το Apple Pay, για όσους αναφέρουν Android εφαρμογές τραπεζών κλπ, χωρίς να ξέρουν.

Θελει αναμενη οθονη αλλα οχι ξεκλειδωμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Dreamcatcher είπε

Γιατι να το κανεις ολο αυτο;;

Με gpay ξεκλειδώνεις το κινητο με αποτυπωμα πλησιάζεις το pos μια φορα και τελος.

Εγώ αναφέρθηκα στον φίλο ποιο πάνω που ήθελε να χρησιμοποιεί ανέπαφη και δεν μπορούσε να το κάνει λέει ως τώρα. 

Και είναι και το άλλο.. γιατί να περνάνε όλες οι συναλλαγές μου ΚΑΙ από την Πειραιώς ΚΑΙ από την google η την Apple? Είπαμε... ιδιωτικότητα δεν έχω κανένα απολύτως θέμα και δεν με ενοχλούν οι κάμερες στο δρόμο που λέει ο λόγος κλπ. Αλλά συναλλαγές και χρήμα? Γιατί να ξέρει ΚΑΙ η google και η Apple τον τζίρο των συναλλαγών μου των ανέπαφων? 

18 λεπτά πριν, nick_corobos είπε

Δεν καταλαβες, η εφαρμογη τους ειναι για τα σκουπιδια και αχρηστη. Μιλαμε για σοβαρη υπηρεσια οπως το gpay

gpay, 0 δευτερολεπτα και οχι τετοιες γραφειοκρατικες χαζομαρες

Απόψεις είναι αυτές. Η εφαρμογή τους σε Android όπως είπα εδώ και χρόνια ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΕΛΕΙΑ. Φυσικά δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλες τράπεζες. Μιλάω αποκλειστικά και μόνο για την Πειραιώς και για κινητά ANDROID 10 και πάνω. 

Και η "σοβαρή" υπηρεσία όπως τονίζεις το gpay η το apple pay μην ξεχνάς ότι δίχως την συνεργασία της τράπεζας δεν γίνεται δουλειά. Σοβαρότατη εφαρμογή έχουν οι τράπεζες θεωρώ και με τεράστια ασφάλεια. Τουλάχιστον από την εμπειρία μου που έχω με την Πειραιώς.

Και τονίζω και πάλι. Προτιμώ να μην βλέπει το google τις συναλλαγές μου. Ναι ας ξέρει που μένω που πάω και τι κάνω και τι χρώμα σώβρακο φοράω. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτε απολύτως. Ο big brother είναι γεγονός και αναπόφευκτο κιόλας. ΑΛΛΑ... όταν έχει να κάνει με χρήμα... εκεί με συγχωρείς αλλά ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για τις καθημερινές μου συναλλαγές προτιμώ να ξέρει μόνο η τράπεζα και κανείς άλλος. 

;)

29 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Δεν ήξερα ότι ανοίγει αυτόματα η εφαρμογή στο android.

Στο iOS τουλάχιστον δεν γίνονται πληρωμές μέσω εφαρμογών όπως περιγράφεις(και δεν θα ήθελα κιόλας) οπότε το apple pay βολεύει.

Αυτό μάλιστα. Έχω χρόνια πολλά να ασχοληθώ με Apple και δεν το ήξερα (τραγικό πάντως). Οπότε εδώ ναι.. ας το θεωρήσουμε καλό. Αλλά είσαι 101% σίγουρος ότι η εφαρμογή στο apple store δεν παίζει όπως σε android?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tsarouc είπε

Εγώ αναφέρθηκα στον φίλο ποιο πάνω που ήθελε να χρησιμοποιεί ανέπαφη και δεν μπορούσε να το κάνει λέει ως τώρα. 

Και είναι και το άλλο.. γιατί να περνάνε όλες οι συναλλαγές μου ΚΑΙ από την Πειραιώς ΚΑΙ από την google η την Apple? Είπαμε... ιδιωτικότητα δεν έχω κανένα απολύτως θέμα και δεν με ενοχλούν οι κάμερες στο δρόμο που λέει ο λόγος κλπ. Αλλά συναλλαγές και χρήμα? Γιατί να ξέρει ΚΑΙ η google και η Apple τον τζίρο των συναλλαγών μου των ανέπαφων? 

Απόψεις είναι αυτές. Η εφαρμογή τους σε Android όπως είπα εδώ και χρόνια ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΕΛΕΙΑ. Φυσικά δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλες τράπεζες. Μιλάω αποκλειστικά και μόνο για την Πειραιώς και για κινητά ANDROID 10 και πάνω. 

Και η "σοβαρή" υπηρεσία όπως τονίζεις το gpay η το apple pay μην ξεχνάς ότι δίχως την συνεργασία της τράπεζας δεν γίνεται δουλειά. Σοβαρότατη εφαρμογή έχουν οι τράπεζες θεωρώ και με τεράστια ασφάλεια. Τουλάχιστον από την εμπειρία μου που έχω με την Πειραιώς.

Και τονίζω και πάλι. Προτιμώ να μην βλέπει το google τις συναλλαγές μου. Ναι ας ξέρει που μένω που πάω και τι κάνω και τι χρώμα σώβρακο φοράω. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτε απολύτως. Ο big brother είναι γεγονός και αναπόφευκτο κιόλας. ΑΛΛΑ... όταν έχει να κάνει με χρήμα... εκεί με συγχωρείς αλλά ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για τις καθημερινές μου συναλλαγές προτιμώ να ξέρει μόνο η τράπεζα και κανείς άλλος. 

;)

Καλα τα λες στο τέλος. Βέβαια ετσι φτώχεια που υπάρχει δεν μαθαίνουν και κάτι ιδιαίτερο για εμάς. Αν σε απασχολεί τόσο αυτό, τότε μετρητά

• Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, apos είπε

Αυτό που περιγράφεις εσύ δεν απαντά σε αυτό που είπε ο πρώτος φίλος! Άλλο stand alone εφαρμογή, άλλο Apple / Google Pay! Δεν λέω αν κάνεις ή δεν κάνεις τη δουλειά σου χωρίς αυτά (προσωπικά πιστεύω ότι είναι απείρως πιο εύχρηστα και θεωρητικά είναι και ασφαλέστερα τα Α/G Pay), αλλά έχει δίκιο  στην τοποθέτησή του. Οι ελληνικές τράπεζες ως συστημικές - με την πολύ κακή έννοια του όρου - είναι καλομαθημένες και πολύ πίσω στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών. Όντως η Alpha κάπως έχει ξυπνήσει και τραβάει στοιχειωδώς τα πράγματα μπροστά.

Ασφαλέστερα δεν το ξέρω αν είναι (πιστεύω προσωπικά το αντίθετο γιατί η google έχει τρύπες η τράπεζα ΟΧΙ) αλλά το γεγονός ότι δεν σας ενοχλεί ρε παιδιά πόσα λεφτά ξοδεύετε σε ανέπαφες συναλλαγές είτε μιλάμε για 7 ευρώ καπνό είτε για 1000 ευρώ για μια τηλεόραση να το ξέρει και να αποθηκεύονται στους σέρβερ τους με ξεπερνά πολύ όμως.

Η καθυστέρηση ίσως να οφείλεται για αυτό το λόγο ακριβώς. Σκέψου έναν επιχειρηματία που κάνει 100κ συναλλαγές ημερησίως με την κάρτα του την χρυσή την επαγγελματική να του πεις ξέρεις ότι μπορείς και μέσα από Google να το κάνεις? Ο άσχετος κατά τα άλλα επιχειρηματίας ΙΣΩΣ να απομακρυνθεί η να μειώσει την συγκεκριμένη τράπεζα την χρήση της μόνο και μόνο για αυτό. 

13 λεπτά πριν, Jts είπε

Έχω την εντύπωση ότι δεν χρειάζεται ίντερνετ για να λειτουργήσει. Εγώ έχω τα δεδομένα ανοιχτά συνέχεια γι'αυτό δεν στο λέω με 100% σιγουριά.

Θέλει. Γιατί πως αλλιώς θα ενημερώσει η θα δει τον λογαριασμό / επικοινωνήσει με την τράπεζα ότι μπορεί να τραβήξει χρήματα. Εννοείται αυτό. Και επειδή και εγώ δεν το λέω με σιγουριά κάνω επιτόπου μια δοκιμή στο δικό μου pos να δω αν γίνεται γιατί άλλο να λες και άλλο να ξέρεις... ;)

Δημοσ.

Η ευκολία της καρτας δεν υπάρχει, αλλά και η σωτήρια επιλογή του κινητού σε περίπτωση που έχεις ξεχάσει το πορτοφόλι σε αποζημιώνει. Πάντως σε κάτι lidl η εθνική που έχω στο android δεν περνούσε την συναλλαγή! Οπότε θα πω ότι θέλουν δουλειά ακόμη με την αξιοπιστία. Στο ios τι γίνεται αυτή η Εθνική ρε παιδιά;; Το Τοοοοσο δύσκολο είναι;

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tsarouc είπε

Θέλει. Γιατί πως αλλιώς θα ενημερώσει η θα δει τον λογαριασμό / επικοινωνήσει με την τράπεζα ότι μπορεί να τραβήξει χρήματα. Εννοείται αυτό. Και επειδή και εγώ δεν το λέω με σιγουριά κάνω επιτόπου μια δοκιμή στο δικό μου pos να δω αν γίνεται γιατί άλλο να λες και άλλο να ξέρεις... ;)

Έκανα δοκιμή. Εϊπα ΒΛΑΚΕΙΑ και δεν το γνώριζα. Με κλειστό wifi και δεδομένα όλα κλειστά και έκανε κανονικά συναλλαγή. Οπότε συμπεριφέρεται ακριβώς όπως η πλαστική κάρτα και κάνει την έγκριση το POS online και δεν χρειάζεται να έχει data το κινητό. Ουάου. Αισθάνομαι και χαζός αλλά και χαρούμενος που δεν χρειάζονται δεδομένα!!!

• Like 6
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, tsarouc είπε

Στην εφαρμογή της winbank περνάει την καρτα local και τελείωσες. ΟΥΤΕ data θελει, OYTE σημα θελει, ΟΥΤΕ τριχες κατσαρες.....

• Like 4
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, tsarouc είπε

Πριν σου παραθέτω πως ακριβώς λειτουργεί το Apple Pay, εσύ γνωρίζεις και το γράφεις αυτό;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, niCk_eleCtro είπε

Στην εφαρμογή της winbank περνάει την καρτα local και τελείωσες. ΟΥΤΕ data θελει, OYTE σημα θελει, ΟΥΤΕ τριχες κατσαρες.....

Είπα λάθος! Ακριβώς και δεν το γνώριζα! Το ανακάλυψα με δοκιμή μόλις τώρα... :)

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...