Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Evi24 είπε

Γεια σας παιδιά θα ήθελα γνώμη να πάω σε ένα δημόσιο ιεκ η σε ένα ιδιωτικό θέλω βοηθός φαρμακείου

δημοσιο ιεκ. Απο εκει και περα θα σου προτεινα να μη πας στα ιεκ γενικως αλλα τελος παντων

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Evi24 είπε

Γεια σας παιδιά θα ήθελα γνώμη να πάω σε ένα δημόσιο ιεκ η σε ένα ιδιωτικό θέλω βοηθός φαρμακείου

Αν ειναι να πας ΙΕΚ, σιγουρα δημοσιο ΜΟΝΟ! Τα ιδιωτικα ΙΕΚ ειναι μια σκετη κοροϊδία! Πεταμενα λεφτα!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dark_panel είπε

Αν ειναι να πας ΙΕΚ, σιγουρα δημοσιο ΜΟΝΟ! Τα ιδιωτικα ΙΕΚ ειναι μια σκετη κοροϊδία! Πεταμενα λεφτα!

Έγινε σε ευχαριστώ παρα πολυ 

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, pi314 είπε

Από ΙΕΚ μπορείς να δώσεις κατατακτήριες για πανεπιστήμιο?

Tο πρωτο ελληνικο δημοσιο πανεπιστημιο που οριζει και επισημα κατατακτηριες για αποφοιτους ΙΕΚ (με πιστοποιηση φυσικα)! Φανταζομαι θα ακολουθησουν κι αλλα πανεπιστημια, κι άλλα τμηματα.

https://www.esos.gr/arthra/74628/iekkatataktiries-gia-aeivgike-i-proti-prokiryxi-panepistimiakoy-tmimatos?fbclid=IwAR3w1cp8Nj78iYkUIKFO4EwKJlDKgIaWwiduMH9aQXQGHINpM5A7o3bsmcc

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
4 ώρες πριν, MPAMPILOS21 είπε

Παιδιά καλησπέρα σας. Θα ήθελα μια βοήθεια. Είναι 1 μήνας τώρα που έχω πέσει σε βαθιά σκέψη όσον αφορά το μέλλον μου. Είμαι 20 ετών και είμαι στο 3ο έτος στο ΠΑΔΑ διοίκηση επιχειρήσεων  . Λόγω της κατάστασης με τον covid και τα μαθήματα εξ αποστάσεως βολεύτηκα κάπως και δεν έδωσα ιδιαίτερη βαρύτητα στο αν αυτό που κάνω μου αρέσει. Τώρα που τα πανεπιστήμια ξανά άνοιξαν νιώθω οτι δεν μπορώ να συνεχίσω γιατί πολύ απλά μου είναι αδιάφορο. Έτσι  μέχρι και τώρα ψάχνομαι για ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Μάλιστα είχα κλείσει και ένα ραντεβού μαζί τους στις αρχές του μήνα για να ρωτήσω κάποια πράγματα.  Οι τομείς που έδειξα ενδιαφέρον ήταν τα Logistics μιας και έχω συγγενή που έχει δικό του γραφείο επομένως θα ήταν πιο εύκολο στην συνέχεια να βρω δουλειά και πιστεύω να εξελιχθώ μέσα απο αυτό και τα Ξενοδοχειακά μιας και είμαι απο νησί με πολύ τουρισμό κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και έχω και γνωστούς σε ξενοδοχεία και είναι κάτι που θα μου άρεσε. Απο το ραντεβού που είχα το περιβάλλον μου φάνηκε καλό ,αλλά προφανώς καταλαβαίνω οτι προσπαθούν και αυτοί με το τρόπο τους να σε δελεάσουνε μιας και πρόκειται για ιδιωτική εκπαίδευση.  Είμαι λοιπόν σε αυτό το δίλλημα. Να συνεχίσω στο ΑΕΙ που δεν μου αρέσει και δεν πρόκειται να πολύ πατάω ή να το αφήσω και να ασχοληθώ με αυτά που ανέφερα;  Όποιος μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα

σου απαντησα στο αλλο που ανοιξες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...