Προς το περιεχόμενο

VPN για android

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα υπάρχει κανένα καλό vpn για android πάντα που να είναι δωρεάν να έχεις τουλάχιστον την μισή ταχύτητα του σπιτιού σου για δίκτυο WiFi εννοώ να μην θέλει εγράφη καθόλου και να έχει αρκετές τοποθεσίες που να αλλάζουν όμως οπότε το ανοίγεις και να μην κολλάει στην ίδια ελπίζω να γνωρίζει κάποιος να το έχει δουλέψει δηλαδή και να μην μου στηλει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, angel z είπε

Καλησπέρα υπάρχει κανένα καλό vpn για android πάντα που να είναι δωρεάν να έχεις τουλάχιστον την μισή ταχύτητα του σπιτιού σου για δίκτυο WiFi εννοώ να μην θέλει εγράφη καθόλου και να έχει αρκετές τοποθεσίες που να αλλάζουν όμως οπότε το ανοίγεις και να μην κολλάει στην ίδια ελπίζω να γνωρίζει κάποιος να το έχει δουλέψει δηλαδή και να μην μου στηλει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του ευχαριστώ

Οχι ουτε σε android ουτε σε windows. Με μια μικρή εξαίρεση το ProtonVPN στα windows 10. Αυτα που θες μονο με πληρωμένο. Αλλά και με πληρωμένο κάποια απο αυτά πάλι δεν γίνονται. Αμα σου ειναι πολύ απαραίτητο μιας που έχω αλλάζει άπειρα vpn. Βάλε το surfshark. Ειναι το πιο φθηνό αλλά ειναι και απο τα καλύτερα. Κανει 60 euro για 1 χρονο. Αλλα πολλές φορές βάζουν προσφορά 60 euro 2 χρονια. Τα αξίζει τα λεφτά του. Επίσης  ολα τα free vpn κρατάνε log. Και άμα κρατανε log στην ουσια σου ειναι άχρηστο το vpn. Ακομα και επώνυμα κρατάνε log. Γενικα τα vpn θέλουν πολύ ψάξιμο δεν ειναι μονο να αλλάζει το ip αυτο κάνουν ολα. Μακρια απο free και μακρια και απο vpn που σου λένε με 100 euro το εχεις για παντα χωρίς ξανα συνδρομή. Επίσης μακρια απο vpn addons στους browsers με εξαίρεση τον opera. Καλύτερα μπείτε με την ip σας πιο ασφαλής είστε

Επεξ/σία από abAeterno
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, angel z είπε

DNS Changer και αν θες μπορώ να σου στείλω σε pm και το Pro.

Αααα και το 1.1.1.1

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.

Αν σε καλύπτει μόνο το Browsing ο Brave έχει built-in mode μέσω Tor και είναι σε όλη την κατασκευή του δομημένος για Privacy. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spyros_s είπε

Αν σε καλύπτει μόνο το Browsing ο Brave έχει built-in mode μέσω Tor και είναι σε όλη την κατασκευή του δομημένος για Privacy. 

Και το Opera έχει VPN.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...