hammerd Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Μια ερώτηση για οποίον ξέρει ή μπορεί να μου πει που να πάρω τηλέφωνο να μάθω υπεύθυνα. Ολοκλήρωσα τον εμβολιασμό 20/9, πρέπει να κάνω για τις επόμενες 2 εβδομάδες, δηλαδή Δευτέρες, Rapid test ιδιωτικά, μέχρι να ολοκληρωθούν οι 14 ημέρες, για να πάω στην δουλειά μου ή όχι ? Πιστοποιητικό Εμβολιασμού έχω βγάλει.
DownUNDERground Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, hammerd είπε πρέπει να κάνω για τις επόμενες 2 εβδομάδες, δηλαδή Δευτέρες, Rapid test ιδιωτικά, μέχρι να ολοκληρωθούν οι 14 ημέρες, για να πάω στην δουλειά μου ή όχι ? Τυπικά ναι, έτσι έχουν ανακοινώσει. Δεν ξέρω αν το εφαρμόζουν τόσο αυστηρά όμως. Τηλέφωνο παίρνεις τον ΕΟΔΥ για υπεύθυνες απαντήσεις: https://eody.gov.gr/epikoinonia/ Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2021 από DownUNDERground
Dark_son20 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 ναι πρέπει γιατί το πιστοποιητικό σου ακόμα δεν είναι έγκυρο
poulinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 2 hours ago, hammerd said: Μια ερώτηση για οποίον ξέρει ή μπορεί να μου πει που να πάρω τηλέφωνο να μάθω υπεύθυνα. Ολοκλήρωσα τον εμβολιασμό 20/9, πρέπει να κάνω για τις επόμενες 2 εβδομάδες, δηλαδή Δευτέρες, Rapid test ιδιωτικά, μέχρι να ολοκληρωθούν οι 14 ημέρες, για να πάω στην δουλειά μου ή όχι ? Πιστοποιητικό Εμβολιασμού έχω βγάλει. ναι μεχρι να περασουν 14 μερες
idefixius Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Στην ΚΥΑ υπ' αριθ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 55570/12-9-2021 (ΦΕΚ 4207/Β'/12-9-2021) περί εφαρμογής του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης από τον κορωνοϊό COVID-19 και στο άρθρο 1 παρ. 2 αναφέρεται ότι [Εξαιρούνται από τον υποχρεωτικό διαγνωστικό έλεγχο νόσησης όσοι υπάγονται στο πεδίο εφαρμογής της παρούσας, αλλά: α) έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) ημερών τον εμβολιασμό για κορωνοϊό COVID-19 και επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, με ταυτόχρονο έλεγχο ταυτοπροσωπίας του κατόχου, ή ...] κλπ. Συνεπώς αν δεν έχουν περάσει οι 14 ημέρες δεν ισχύει η εξαίρεση και υποβάλλεσαι στον διαγνωστικό έλεγχο με PCR ή Rapid test όπως προβλέπεται. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα