Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερώτηση για οποίον ξέρει ή μπορεί να μου πει που να πάρω τηλέφωνο να μάθω υπεύθυνα.

Ολοκλήρωσα τον εμβολιασμό 20/9, πρέπει να κάνω για τις επόμενες 2 εβδομάδες, δηλαδή Δευτέρες, Rapid test ιδιωτικά,

μέχρι να ολοκληρωθούν οι 14 ημέρες, για να πάω στην δουλειά μου ή όχι ?

Πιστοποιητικό Εμβολιασμού έχω βγάλει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, hammerd είπε

πρέπει να κάνω για τις επόμενες 2 εβδομάδες, δηλαδή Δευτέρες, Rapid test ιδιωτικά,

Τυπικά ναι, έτσι έχουν ανακοινώσει. Δεν ξέρω αν το εφαρμόζουν τόσο αυστηρά όμως.

Τηλέφωνο παίρνεις τον ΕΟΔΥ για υπεύθυνες απαντήσεις:
https://eody.gov.gr/epikoinonia/

Επεξ/σία από DownUNDERground
Δημοσ.
2 hours ago, hammerd said:

Μια ερώτηση για οποίον ξέρει ή μπορεί να μου πει που να πάρω τηλέφωνο να μάθω υπεύθυνα.

Ολοκλήρωσα τον εμβολιασμό 20/9, πρέπει να κάνω για τις επόμενες 2 εβδομάδες, δηλαδή Δευτέρες, Rapid test ιδιωτικά,

Πιστοποιητικό Εμβολιασμού έχω βγάλει.

ναι μεχρι να περασουν 14 μερες

Δημοσ.

Στην ΚΥΑ υπ' αριθ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 55570/12-9-2021 (ΦΕΚ 4207/Β'/12-9-2021) περί εφαρμογής του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης από τον κορωνοϊό COVID-19 και στο άρθρο 1 παρ. 2 αναφέρεται ότι [Εξαιρούνται από τον υποχρεωτικό διαγνωστικό έλεγχο νόσησης όσοι υπάγονται στο πεδίο εφαρμογής της παρούσας, αλλά: α) έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) ημερών τον εμβολιασμό για κορωνοϊό COVID-19 και επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, με ταυτόχρονο έλεγχο ταυτοπροσωπίας του κατόχου, ή ...] κλπ.

Συνεπώς αν δεν έχουν περάσει οι 14 ημέρες δεν ισχύει η εξαίρεση και υποβάλλεσαι στον διαγνωστικό έλεγχο με PCR ή Rapid test όπως προβλέπεται.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...