koutsis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, Panos10070 είπε Καλή η έκδοση αλλά με κάποια bug σε εμένα τουλάχιστον! Επιβεβαιώστε άμα έχετε τα ίδια! 1) Δεν μπορώ να κάνω αντιγραφή κείμενο μέσα από την εφαρμογή φωτογραφία! Ενώ από την κάμερα διαβάζει κείμενο! (Αγγλικά εννοείται, δυστυχώς) 2) Το widget επαφές κρασαρει! 3) Κρασαρει η εφαρμογή συντομεύσεις όταν προσθέτετε στην αυτοματοποίηση (εκτέλεση συντόμευσης) 4) Στην εφαρμογή αρχεία όταν μπαίνεις σε έναν φάκελο και ξανά βγαίνεις αφήνει ποιο πολύ χώρο επάνω! Αυτά μέχρι στιγμής βρήκα, η ταχύτητα είναι καλή όπως και η μπαταρία! Αλλά ας έρθει η 15.1 σύντομα και ελπίζω να τα διορθώσει! IMG_1472.MP4 Εμένα τα 3 από τα 4 δουλεύουν μια χαρά! Για τις συντομεύσεις δεν ξέρω γιατί δεν χρησιμοποιώ.
CheOnWeb Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 22 minutes ago, Panos10070 said: Καλή η έκδοση αλλά με κάποια bug σε εμένα τουλάχιστον! Επιβεβαιώστε άμα έχετε τα ίδια! 1) Δεν μπορώ να κάνω αντιγραφή κείμενο μέσα από την εφαρμογή φωτογραφία! Ενώ από την κάμερα διαβάζει κείμενο! (Αγγλικά εννοείται, δυστυχώς) 2) Το widget επαφές κρασαρει! 3) Κρασαρει η εφαρμογή συντομεύσεις όταν προσθέτετε στην αυτοματοποίηση (εκτέλεση συντόμευσης) 4) Στην εφαρμογή αρχεία όταν μπαίνεις σε έναν φάκελο και ξανά βγαίνεις αφήνει ποιο πολύ χώρο επάνω! Αυτά μέχρι στιγμής βρήκα, η ταχύτητα είναι καλή όπως και η μπαταρία! Αλλά ας έρθει η 15.1 σύντομα και ελπίζω να τα διορθώσει! IMG_1472.MP4 Εμένα και τα 4 δουλεύουν μια χαρά. iPhone 12 Mini 128GB Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2021 από CheOnWeb 1
CheOnWeb Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Ανέβηκε το update του My Alpha Mobile. 1
atsddd Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Επιτέλους το my alpha bank δουλεύει. Ακομη πιο fluid από πριν, αλλά με μια πολύ μικρή καθυστέρηση στο άνοιγμα του σε σχέση με πριν. Δεν εμφανίζεται δλδ άμεσα η οθόνη εισαγωγής κωδικού μόλις πατάς το εικονίδιο. Η οθόνη για λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο ασπρίζει τελείως και μετά περνάει στην εφαρμογή. XS max
giomar Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 22/9/2021 στις 9:47 ΠΜ, atsddd είπε Aκομα κι αν το κανεις force quit και το ξανανοιξεις? Δεν γνωριζω καποιον αυτη τη στιγμη με 12pro και alphabank για να του πω να το τεσταρει κι αυτος. Παντως σε 7-10-XS max και 11αρι δεν παιζει. κατεβαστε το update της ALPHA , ειναι πλέον διαθεσιμο... 1
harrys23 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δεν ξερω αν εχει αναφερθει παραπάνω σε iphone 13pro τελευταια εκδοση δεν υπάρχει στις ρυθμίσεις η δυνατοτητα ενεργοποιησης ζωντανο κειμενο ξερουμε κάτι; Παλι στο 💩 μας εχει η apple?
koutsis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 54 λεπτά πριν, harrys23 είπε Δεν ξερω αν εχει αναφερθει παραπάνω σε iphone 13pro τελευταια εκδοση δεν υπάρχει στις ρυθμίσεις η δυνατοτητα ενεργοποιησης ζωντανο κειμενο ξερουμε κάτι; Παλι στο 💩 μας εχει η apple? Αν πας ρυθμίσεις / γενικά / γλώσσα και περιοχή , δεν σου βγάζει αυτή την επιλογή;
koutsis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 42 λεπτά πριν, AtiX είπε Βγήκε η 15.1.1… Μονο για 12αρια και 13αρια 1
harrys23 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Στις 18/11/2021 στις 9:16 ΜΜ, koutsis είπε Αν πας ρυθμίσεις / γενικά / γλώσσα και περιοχή , δεν σου βγάζει αυτή την επιλογή; Σε υπέρ ευχαριστώ το εψαχνα στην κάμερα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα