Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 16 hours ago, CheOnWeb said: χμ... μου έτυχε δύο φορές να ακούω stream radio και μόλις μπήκα insomnia σταμάτησε να παίζει. Όσες φορές μου το έκανε ήταν σελίδες που είχαν κάποιο στοιχείο με ήχο (video, διαφημίσεις, κλπ). 2
AtiX Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, billdanos είπε Όσες φορές μου το έκανε ήταν σελίδες που είχαν κάποιο στοιχείο με ήχο (video, διαφημίσεις, κλπ). Ακριβώς αυτό παρατήρησα και εγώ, όπως και ότι πάρα παίζουν εύκολα τα video από YouTube πχ ακόμα και αν κανείς απλό scroll…
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 21/9/2021 στις 3:08 ΜΜ, petranthe είπε Συσκευές 6 ετών υποστηρίζονται άψογα και κάποιοι ακόμα συγκρίνουν με τις ανοησίες του android που ακόμα και συσκευές 3ετίας είναι για πέταμα. Να είμαστε λίγο σοβαροί. ΥΣ: Η Πειραιώς είναι απο σήμερα στο apple pay Μάλλον τα έχεις αντιστρέψει λίγο τα πράγματα...Όταν λες «άψογα» εννοείς να σέρνονται και να μην μπορείς να κατεβάσεις καμία εφαρμογή; Διότι στα iPhone αυτό το πράγμα συμβαίνει (κάτοχος iPhone και όχι μόνο) με το που βγει νέο iOS, planned obsolesence μέχρι εκεί που δεν πάει η Apple. Από την άλλη έχω ένα Galaxy S7 (κινητό του 2016) το οποίο όντως λειτουργεί άψογα. Χωρίς το τελευταίο android φυσικά αλλά λαμβάνει κανονικά τα security updates. Και όποτε θέλω του περνάω custom ROM και απογειώνεται ακόμα περισσότερο
koutsis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Losraio είπε Μάλλον τα έχεις αντιστρέψει λίγο τα πράγματα...Όταν λες «άψογα» εννοείς να σέρνονται και να μην μπορείς να κατεβάσεις καμία εφαρμογή; Διότι στα iPhone αυτό το πράγμα συμβαίνει (κάτοχος iPhone και όχι μόνο) με το που βγει νέο iOS, planned obsolesence μέχρι εκεί που δεν πάει η Apple. Από την άλλη έχω ένα Galaxy S7 (κινητό του 2016) το οποίο όντως λειτουργεί άψογα. Χωρίς το τελευταίο android φυσικά αλλά λαμβάνει κανονικά τα security updates. Και όποτε θέλω του περνάω custom ROM και απογειώνεται ακόμα περισσότερο Μάλλον υπερβαλλεις λίγο έτσι; δηλαδή μου λες ότι το Samsung s7 που έχει σταματήσει στο android 8 τρέχει καλύτερα από το iPhone 7 plus που βγήκε την ίδια χρονιά και έχει πάρει και το ios 15? Δεν υπάρχει περίπτωση! Η μάνα μου έχει το απλό iphone 7 και πάει σφαίρα. Που είδες εσύ να σέρνεται να να μην κατεβάζει εφαρμογές;; 🤔 αντίθετα η γυναίκα μου είχε μέχρι πρόσφατα το Samsung s9 και είχε αρκετά κολλήματα (δεν συζητάω καν για το s7)! Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2021 από koutsis 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, koutsis είπε Μάλλον υπερβαλλεις λίγο έτσι; δηλαδή μου λες ότι το Samsung s7 που έχει σταματήσει στο android 8 τρέχει καλύτερα από το iPhone 7 plus που βγήκε την ίδια χρονιά και έχει πάρει και το ios 15? Δεν υπάρχει περίπτωση! Η μάνα μου έχει το απλό iphone 7 και πάει σφαίρα. Που είδες εσύ να σέρνεται να να μην κατεβάζει εφαρμογές;; 🤔 Καθόλου δεν υπερβάλλω, το τηλέφωνο πετάει! Και ναι, προφανώς και τρέχει καλύτερα από το iPhone 7. Ο λόγος είναι ακριβώς επειδή δεν έχει το πιο πρόσφατο android, χωρίς βέβαια να στερείται security patches. Τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς χρήση κάνει η μητέρα σου, αλλά εγώ σε ότι συσκευή apple έχω χρησιμοποιήσει μετά από λίγες εφαρμογές και ενημερώσεις κλατάρουν τα πάντα εντελώς. Ίσως βέβαια να το έχουν φτιάξει αυτό σε πιο καινούργια iPhone...
koutsis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Losraio είπε Καθόλου δεν υπερβάλλω, το τηλέφωνο πετάει! Και ναι, προφανώς και τρέχει καλύτερα από το iPhone 7. Ο λόγος είναι ακριβώς επειδή δεν έχει το πιο πρόσφατο android, χωρίς βέβαια να στερείται security patches. Τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς χρήση κάνει η μητέρα σου, αλλά εγώ σε ότι συσκευή apple έχω χρησιμοποιήσει μετά από λίγες εφαρμογές και ενημερώσεις κλατάρουν τα πάντα εντελώς. Ίσως βέβαια να το έχουν φτιάξει αυτό σε πιο καινούργια iPhone... Γι ποιά μοντέλα iphone μιλάς;; ελπίζω να μην έχεις να πιάσεις iphone από το 4s! Σου μιλάω από προσωπική πείρα. Η γυναίκα μου είχε samsung s9 πέρυσι και είχε κολλήματα και η μάνα μου με iphone 7 ειναι σφαίρα. Εσύ από ποιά μοντέλα έχεις προσωπική εμπειρία; Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2021 από koutsis
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, koutsis είπε Γι ποιά μοντέλα iphone μιλάς;; ελπίζω να μην έχεις να πιάσεις iphone από το 4s! Σου μιλάω από προσωπική πείρα. Η γυναίκα μου έχει samsung s9 και έχει κολλήματα και η μάνα μου με iphone 7 ειναι σφαίρα. Εσύ από ποιά μοντέλα έχεις προσωπική εμπειρία; Από όλα τα iPhone μέχρι και το 8
koutsis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Losraio είπε Από όλα τα iPhone μέχρι και το 8 Πολύ περίεργα αυτά που λες και δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση! Δηλαδή έχεις εσύ τώρα το iphone 8 και σέρνεται και δεν κατεβάζει εφαρμογές παρόλο που έχει το τελευταίο ios? Θα μας τρελάνεις;; εκτός επαναλαμβάνω αν μιλάς για τίποτα αρχαία μοντέλα δεκαετίας.. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2021 από koutsis 1
petranthe Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Losraio είπε Μάλλον τα έχεις αντιστρέψει λίγο τα πράγματα...Όταν λες «άψογα» εννοείς να σέρνονται και να μην μπορείς να κατεβάσεις καμία εφαρμογή; Διότι στα iPhone αυτό το πράγμα συμβαίνει (κάτοχος iPhone και όχι μόνο) με το που βγει νέο iOS, planned obsolesence μέχρι εκεί που δεν πάει η Apple. Από την άλλη έχω ένα Galaxy S7 (κινητό του 2016) το οποίο όντως λειτουργεί άψογα. Χωρίς το τελευταίο android φυσικά αλλά λαμβάνει κανονικά τα security updates. Και όποτε θέλω του περνάω custom ROM και απογειώνεται ακόμα περισσότερο 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
mathimatikos196 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Έχουμε κανένα νέο απο την εφαρμογή my alpha web ?
AtiX Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Σας λειτουργεί όταν γράφετε λάθος μια λέξη η επισήμανση της?
CheOnWeb Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 57 minutes ago, AtiX said: Σας λειτουργεί όταν γράφετε λάθος μια λέξη η επισήμανση της? Σε email μόλις δοκίμασα με standard και gboard και ναι, μια χαρά φαίνεται να λειτουργεί. Πού έχεις πρόβλημα; 1
AtiX Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 47 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Σε email μόλις δοκίμασα με standard και gboard και ναι, μια χαρά φαίνεται να λειτουργεί. Πού έχεις πρόβλημα; Απλά μέχρι και την προηγούμενη έκδοση όταν έγραφα κάποια λέξη λάθος μου την υπογράμμιζε με κόκκινη γραμμή από κάτω, κάτι που τώρα δεν μου το κάνει…
CheOnWeb Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 3 minutes ago, AtiX said: Απλά μέχρι και την προηγούμενη έκδοση όταν έγραφα κάποια λέξη λάθος μου την υπογράμμιζε με κόκκινη γραμμή από κάτω, κάτι που τώρα δεν μου το κάνει… Εγώ αν απορρίψω τη διόρθωση που βγάζει από πάνω με μπλε, μετά η λέξη είναι υπογραμμισμένη με κόκκινη γραμμή. Με αυτά τα settings 1
Panos10070 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλή η έκδοση αλλά με κάποια bug σε εμένα τουλάχιστον! Επιβεβαιώστε άμα έχετε τα ίδια! 1) Δεν μπορώ να κάνω αντιγραφή κείμενο μέσα από την εφαρμογή φωτογραφία! Ενώ από την κάμερα διαβάζει κείμενο! (Αγγλικά εννοείται, δυστυχώς) 2) Το widget επαφές κρασαρει! 3) Κρασαρει η εφαρμογή συντομεύσεις όταν προσθέτετε στην αυτοματοποίηση (εκτέλεση συντόμευσης) 4) Στην εφαρμογή αρχεία όταν μπαίνεις σε έναν φάκελο και ξανά βγαίνεις αφήνει ποιο πολύ χώρο επάνω! Αυτά μέχρι στιγμής βρήκα, η ταχύτητα είναι καλή όπως και η μπαταρία! Αλλά ας έρθει η 15.1 σύντομα και ελπίζω να τα διορθώσει! iPhone 12 Mini IMG_1472.MP4 Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2021 από Panos10070
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα