logismico Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 τώρα ξαφνικα με το που εκανα restart το find my iphone εσβησε τελειως την επιλογη left behind . δεν υπαρχει καν εκει
Makis38 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 3 hours ago, AristidisZ said: Διάβασες τι έγραψε ο @CheOnWeb ; Διάβασα. Με το που ακουμπάς το εικονίδιο σε φέρνει στη home screen. Δεν είναι ότι χαζολογάει για να ανοίξει και δεν ανοίγει. Δεν μπορεί να γίνει αυτό που λέει ο che. Φαίνεται ότι παίζει με προυποθέσεις σε νεώτερα μοντέλα. Στο xs μου δεν δουλεύει. Αντιθέτως παίζει απροβλημάτιστα σε ipad air 2020 με ipados 15 φυσικά. 1
AristidisZ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Makis38 είπε Διάβασα. Με το που ακουμπάς το εικονίδιο σε φέρνει στη home screen. Δεν είναι ότι χαζολογάει για να ανοίξει και δεν ανοίγει. Δεν μπορεί να γίνει αυτό που λέει ο che. Φαίνεται ότι παίζει με προυποθέσεις σε νεώτερα μοντέλα. Στο xs μου δεν δουλεύει. Αντιθέτως παίζει απροβλημάτιστα σε ipad air 2020 με ipados 15 φυσικά. Σε 12 mini έτσι μου δούλεψε, βέβαια έχω τη κακή συνήθεια να τα κλείνω ασυναίσθητα...
Chris_BMW Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 21/9/2021 στις 3:20 ΜΜ, AtiX είπε Μια χαρά μέχρι στιγμής, απλά δεν ξέρω γιατί αλλά μου έχει σταματήσει η μουσική τρεις φορές ενώ σερφάρω… Μπαταρία ; Την έχει περάσει κανείς σε 12 pro max ? Αν ναι η μπαταρία είναι αυτό που με ενδιαφέρει κατά κύριο λόγο
AtiX Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Μπαταρία ; Σαν να μην έκανα αναβάθμιση… Παραμένει όμως το πρόβλημα όταν ακούω μουσική και πάω να σερφάρω να σταματήσει να παίζει μουσική…
cts Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Σε 12pro είναι σφαίρα. Απογοητευση οτι στο memories πλεον δεν μπορεις να πειράξεις ουτε το αν ενα κλιπακι εχει ηχο ουτε τη διαρκεια. Εχει γινει εντελώς αυτόματο, με πολυ καλυτερα αποτελεσματα απο την προηγουμενη έκδοση αλλά ταυτόχρονα τραγικο οτι δεν μπορεις να επέμβεις και να κρατησεις για περισσότερο η λιγοτερο ενα βιντεο ή να βαλεις να ακουγεται ο ηχος απο αυτο...Ετσι ξεκιναει καποιος πχ να πει κατι και το κόβει στη μεση χωρις λογο. Ειναι πραγματικα εντυπωσιακό το ποσο καλα το κανει αλλα όμως ταυτόχρονα πολυ λαθος να μην μπορει ενας πιο advanced χρηστης να παιξει και να φτιαξει το video οπως θελει...
CheOnWeb Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 49 minutes ago, AtiX said: Σαν να μην έκανα αναβάθμιση… Παραμένει όμως το πρόβλημα όταν ακούω μουσική και πάω να σερφάρω να σταματήσει να παίζει μουσική… χμ... μου έτυχε δύο φορές να ακούω stream radio και μόλις μπήκα insomnia σταμάτησε να παίζει. 1
Cristina_B Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Σε Iphone 12 μολις εκανα και εγω την αναβαθμιση και alpha app τρεχει κονονικα!!
AtiX Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε χμ... μου έτυχε δύο φορές να ακούω stream radio και μόλις μπήκα insomnia σταμάτησε να παίζει. Να είσαι καλά, από χθες νομιζα ότι εγώ είμαι ο αρούκατος…
CheOnWeb Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 4 minutes ago, Cristina_B said: Σε Iphone 12 μολις εκανα και εγω την αναβαθμιση και alpha app τρεχει κονονικα!! Αν κάνεις Kill το app, μετά ξανανοίγει; 1
Cristina_B Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Αν κάνεις Kill το app, μετά ξανανοίγει; Ανοιξε τις δυο πρωτες φορες και τωρα τιποτα!!! Απεγκατασταση κ εγκατασταση ξανα...ανοιξε την πρωτη φορα μετα παλι τιποτα!
CheOnWeb Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 1 hour ago, Cristina_B said: Ανοιξε τις δυο πρωτες φορες και τωρα τιποτα!!! Απεγκατασταση κ εγκατασταση ξανα...ανοιξε την πρωτη φορα μετα παλι τιποτα! "μετά" από τι; Αν εννοείς μετά από κλείσιμο απ' το background, ναι, έτσι κάνει μετά το update. Μην το κλείνεις μέχρι να κάνουν update. Χρειάζεται απεγκατάσταση και εγκατάσταση; Με restart δεν στρώνει;
infective Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 21/9/2021 στις 10:10 ΜΜ, Dmspolys είπε Την έβαλα από Χθεα μου άρεσε πάει σφαίρα . Πραγματικά όμως ένα κουμπί να κλείνει όλες της εφαρμογές ρε φίλε παράπονο το έχω τόσα χρόνια . Η Apple δε θέλει να κλείνεις τις εφαρμογές, ειδικά αυτές που χρησιμοποιείς συχνά ή καθημερινά, ανοιχτές θέλει να τις αφήνεις δεν είναι android, το κουμπί δε το προσθέτει γιατί δε θέλει (και δεν υπάρχει λόγος) όχι γιατί δε μπορεί. 1
Cristina_B Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, CheOnWeb είπε "μετά" από τι; Αν εννοείς μετά από κλείσιμο απ' το background, ναι, έτσι κάνει μετά το update. Μην το κλείνεις μέχρι να κάνουν update. Χρειάζεται απεγκατάσταση και εγκατάσταση; Με restart δεν στρώνει; Εγω που εκανα απεγκατασταση κ εγκατασταση ακομα δεν ανοιγει παντως. Ανοιξε την πρωτη φορα το αφησα ανοιχτο στο background και εκανε kill μονη της. Σε εμενα δεν στρωνει με restart οχι.
koutsis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Παιδιά κάτι άσχετο. Ξέρουμε τελικά αν θα μπει επιλογή always on display στα 13 pro και 13 pro max όπως έλεγαν; δεν άκουσα τίποτα επίσημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα