Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε 12 προ μαξ πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες.

Φαινεται πιο γρηγορο (δεν ξερω αν συμβαινει οντως η μου φαινεται) και οι νεες αλλαγες οντως εχουν καποιο νοημα.

Αναμενω να δω και πως παει απο μπαταρια γιατι με το 14 ειχα θεματακια η αληθεια ειναι.

ΥΓ:  Ας μην κανουμε το νημα VS. Δεν εχει νοημα καθως συγκρινουμε εντελως ανομοια πραγματα και τα περισοτερα ειναι υποκειμενικα. Οτι βολευει τον καθενα, τα υπολοιπα περι ορεξεως.

• Like 1
  • Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Hellenicsun είπε

Δεν υφίσταται αυτή η λογική στο iOS. Μη τις κλείνεις! 

Το λειτουργικό ξέρει τι να κάνει ώστε να μη ξεμείνεις από ram ενώ φροντίζει για τη σωστή κατανάλωση ενέργειας.

Όντως.
Έχουν αναφέρει πως οταν κλείνει και ανοίγει μια εφαρμογή εκ νέου τρώει περισσότερο μπαταρία απ' ότι να την επαναφέρει το iOS απο το background.

Οπότε δεν υπάρχει λόγος να τις κλείνουμε.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, AtiX είπε

Βρες μου μια ναυαρχίδα του 2016 που εκτός την ίδια υποστήριξη να μην χρειάζεται να αλλάξεις μπαταρία… 🙃

Η Samsung με ένα χιλιάρικο ! Δεν προλαβαίνεις να την  αλλάξεις ΑΝΑΤΙΝΆΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΊΖΕΤΑΙ ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θέλετε την παλιά λειτουργία του σαφάρι, όπως εγώ, έχει επιλογή στις ρυθμίσεις του

Επεξ/σία από Superuser
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά σε εμένα η εφαρμογή της Alphabank παίζει κανονικότατα. Ίσως βέβαια φταίει το οτι δεν πέρασα ακόμα το ios 15 🤪 (οκ ένα πρωινό αστειάκι ήταν, μη βαράτε).

• Like 2
Δημοσ.

Ερώτηση στο safari για ποιο λόγο δεξιά κ αριστερά από τπ Face ID το έχει άσπρο ενώ το εχω σκούρο θέμα και την συσκευή και το insomnia 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, leonidas_fs είπε

Σε εμενα δεν παίζει το application της Alpha bank! Όλα τα άλλα ανοίγουν αυτό όχι!

μια χαρα παιζει σε 12 pro

16 ώρες πριν, avoulk είπε

Δεν παίζει

12pro παιζει μια χαρα με σημερινη ημερομηνια 22/9

Δημοσ.
1 ώρα πριν, axidousgr είπε

Aκομα κι αν το κανεις force quit και το ξανανοιξεις?

Δεν γνωριζω καποιον αυτη τη στιγμη με 12pro και alphabank για να του πω να το τεσταρει κι αυτος.

Παντως σε 7-10-XS max και 11αρι δεν παιζει.

Δημοσ.
19 hours ago, leonidas_fs said:

Σε εμενα δεν παίζει το application της Alpha bank! Όλα τα άλλα ανοίγουν αυτό όχι!

Ομοίως. Επίσης το assistive touch έχει μία ανεπαίσθητη καθυστέρηση. Το διαπιστώνεις εφόσον το χρησιμοποιείς χρόνια. 

17 hours ago, AristidisZ said:

Όσοι έχετε πρόβλημα με το app της Alpha, κάντε ένα restart

Εμένα έπαιξε κανονικά 

Το κάναμε, δεν έπιασε…

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, axidousgr είπε

12 Pro Max, εχθές έγινε η εγκατάσταση της εφαρμογής της Alpha Bank, σημερα δεν ανοιγει...

Δημοσ.

Καλησπερα στην ομαδα. το left behind iphone alert σας δουλευει ρε παιδια? εμενα οχι. απομακρυνομαι απο το Iphone και δεν παιρνω ειδοποιηση στο apple watch. iphone 11 & apple watch 5 updated και τα δυο

• Super Moderators
Δημοσ.
41 minutes ago, logismico said:

Καλησπερα στην ομαδα. το left behind iphone alert σας δουλευει ρε παιδια? εμενα οχι. απομακρυνομαι απο το Iphone και δεν παιρνω ειδοποιηση στο apple watch. iphone 11 & apple watch 5 updated και τα δυο

Φαίνεται πως για την ώρα δεν λειτουργεί σταθερά κάθε φορά! Υπήρξαν φορές που μόλις έφτασα στην πόρτα της πολυκατοικίας φεύγοντας, να με ενημερώσει άμεσα το watch πως άφησα πίσω το κινητό ή το κινητό πως άφησα πίσω τα κλειδιά με το airTag και άλλες φορές που δεν έστειλε απολύτως τίποτα σε κανένα από τα παραπάνω σενάρια... Πάντως αν το δοκιμάζεις σε κοντινές αποστάσεις δεν θα λειτουργήσει σωστά! Μερικές φορές αν αφήσω τα κλειδιά στο αμάξι στην πυλωτή, στον 4ο όροφο αν είμαι κοντά στο μπαλκόνι το iphone εξακολουθεί να "πιάνει" το airtag! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...