Ipanos84 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, leonidas_fs είπε Σε εμενα δεν παίζει το application της Alpha bank! Όλα τα άλλα ανοίγουν αυτό όχι! Και σε εμένα το ίδιο!!! Δεν ανοίγει της alpha bank
doflamingo13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Alpha bank δεν παίζει με τίποτα και crasharei συνεχώς. - iPhone XS 1
giomar Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, koutsis είπε Να πω τη γνώμη μου μιας και την έβαλα θες βράδυ. Πολύ γρήγορη, νομίζω πιο γρήγορη από τη 14. Δεν βρήκα κάποιο bug ακόμα και ευτυχώς η μπαταρία είναι super! Όσον αφορά τα features, μου άρεσε το update του safari με τις ομάδες καρτελων και τη γρήγορη εναλλαγή καρτελων από το κάτω μέρος! Επίσης πλέον μπορεί να βάλεις πρόσθετα από το store στον safari. Επιτέλους βάλανε widget για τις αγαπημένες επαφές. Επίσης ωραίες οι προσθήκες για τη σύνοψη ειδοποιησεων και τις extra επιλογές για το "μην ενοχλειται" με επιλογές για οδήγηση, εργασία κτλ. Πάρα πολύ χρήσιμο βρήκα το ζωντανό κείμενο που πλέον μπορείς να πάρεις κείμενο από φωτογραφίες και κατευθείαν από την κάμερα! Τελικό συμπέρασμα πολύ θετικό. Φαίνεται ότι κάναν πολύ καλή δουλειά! Το ''bug'' ή πιο σωστα ασυμβατότητα είναι με το Alpha Bank app... Έχω το XS και δεν ΠΑΙΖΕΙ. Μιλησα με με την εξυπηρέτηση της ALPHA και μου είπαν ότι υπάρχουν και άλλα κρούσματα σε τφ που πήραν το IOS15.Απεγκατασταση και αναμονη για το update του app... Κ εμενα πάντως μου φαινεται πιο γρήγορο...να δουμε με τις μπαταρίες τι θα κάνει... 22 λεπτά πριν, doflamingo13 είπε Alpha bank δεν παίζει με τίποτα και crasharei συνεχώς. - iPhone XS τα ιδια...μιλησα και με την alpha και το ξέρουν 1
koutsis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, giomar είπε Το ''bug'' ή πιο σωστα ασυμβατότητα είναι με το Alpha Bank app... Έχω το XS και δεν ΠΑΙΖΕΙ. Μιλησα με με την εξυπηρέτηση της ALPHA και μου είπαν ότι υπάρχουν και άλλα κρούσματα σε τφ που πήραν το IOS15.Απεγκατασταση και αναμονη για το update του app... Κ εμενα πάντως μου φαινεται πιο γρήγορο...να δουμε με τις μπαταρίες τι θα κάνει... Αυτό δεν είναι bug του ios αλλά βλακεία των ανθρώπων της alpha που δεν προνοησαν να κάνουν update την εφαρμογή τους και την παράτησαν έτσι. Τώρα λογικά θα βγάλουν update τις επόμενες μέρες... 2
busellatos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Ετσι ειναι η apple, και να μου βρουν ενα android του 2016 που τρέχει το τελευταιο λογισμικό!! Πάρε και εσύ 160 ευρώ και βρες μας ένα τηλέφωνο καινουργιο της apple . Είπαμε 500 ευρώ τηλ και 500 το λογισμικό και την υποστήριξη πληρώνεις . Βάλε και μια γνήσια μπαταρία στο 6S τώρα μπας και κρατάει μέρα και άσε τα Android να πουλάνε από 100 ευρώ τηλέφωνα με 5000ma να μιλάμε όλη μέρα που το χρειαζόμαστε. Ερχόμαστε ειρηνικα 😁 2 2
Dmspolys Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Την έβαλα από Χθεα μου άρεσε πάει σφαίρα . Πραγματικά όμως ένα κουμπί να κλείνει όλες της εφαρμογές ρε φίλε παράπονο το έχω τόσα χρόνια . 1
koutsis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Dmspolys είπε Την έβαλα από Χθεα μου άρεσε πάει σφαίρα . Πραγματικά όμως ένα κουμπί να κλείνει όλες της εφαρμογές ρε φίλε παράπονο το έχω τόσα χρόνια . Φαντάζομαι κάποιος λόγος θα υπάρχει που δεν το κάνουν. Έχω ακούσει είναι καλύτερα να μην τις κλείνεις... 1 1
AtiX Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, busellatos είπε Πάρε και εσύ 160 ευρώ και βρες μας ένα τηλέφωνο καινουργιο της apple . Είπαμε 500 ευρώ τηλ και 500 το λογισμικό και την υποστήριξη πληρώνεις . Βάλε και μια γνήσια μπαταρία στο 6S τώρα μπας και κρατάει μέρα και άσε τα Android να πουλάνε από 100 ευρώ τηλέφωνα με 5000ma να μιλάμε όλη μέρα που το χρειαζόμαστε. Ερχόμαστε ειρηνικα 😁 Βρες μου μια ναυαρχίδα του 2016 που εκτός την ίδια υποστήριξη να μην χρειάζεται να αλλάξεις μπαταρία… 🙃 6
Hellenicsun Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, Dmspolys είπε Την έβαλα από Χθεα μου άρεσε πάει σφαίρα . Πραγματικά όμως ένα κουμπί να κλείνει όλες της εφαρμογές ρε φίλε παράπονο το έχω τόσα χρόνια . Δεν υφίσταται αυτή η λογική στο iOS. Μη τις κλείνεις! Το λειτουργικό ξέρει τι να κάνει ώστε να μη ξεμείνεις από ram ενώ φροντίζει για τη σωστή κατανάλωση ενέργειας. 3
AtiX Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Dmspolys είπε Την έβαλα από Χθεα μου άρεσε πάει σφαίρα . Πραγματικά όμως ένα κουμπί να κλείνει όλες της εφαρμογές ρε φίλε παράπονο το έχω τόσα χρόνια . Κλείσιμο εφαρμογών? τι κακές συνήθειες είναι αυτές??? 🤣🤣🤣 Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2021 από AtiX 1
mihalis1908 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Μετά το update (iPad air 4th gen) μου δείχνει το κυκλακι με τις ειδοποιήσεις σε φακέλους ενώ όλες οι εφαρμογές που έχω στον φάκελο έχουν κλειστές τις ειδοποιήσεις. Όχι τίποτα άλλο, αλλά με πιάνει το ocd μου και δεν μπορώ! Και άντε τώρα κάθε τρεις και λίγο να κάθομαι να βλέπω σε ποια εφαρμογή είναι η καθεμία ειδοποίηση..
Dmspolys Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 23 λεπτά πριν, Hellenicsun είπε Δεν υφίσταται αυτή η λογική στο iOS. Μη τις κλείνεις! Το λειτουργικό ξέρει τι να κάνει ώστε να μη ξεμείνεις από ram ενώ φροντίζει για τη σωστή κατανάλωση ενέργειας. Ναι αλλά εγώ δεν μπορώ να της βλέπω ανοιχτές 🤣🤪 ούτε τα ντουλάπια σεν θέλω ν βλέπω ανοιχτά 1
Dinos1973 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, busellatos είπε Πάρε και εσύ 160 ευρώ και βρες μας ένα τηλέφωνο καινουργιο της apple . Είπαμε 500 ευρώ τηλ και 500 το λογισμικό και την υποστήριξη πληρώνεις . Βάλε και μια γνήσια μπαταρία στο 6S τώρα μπας και κρατάει μέρα και άσε τα Android να πουλάνε από 100 ευρώ τηλέφωνα με 5000ma να μιλάμε όλη μέρα που το χρειαζόμαστε. Ερχόμαστε ειρηνικα 😁 Μέτρα ποσά 160ευρα έχεις πληρώσει από το 2017 που η μπακατελα σου σταμάτησε να παίρνει το καινούργιο λογισμικο android….. 2
udroxoos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Κάνω τώρα update σε iOS 15 το SE 1st gen 2016! Ο ορισμός του σεβασμού προς τον καταναλωτή! Κοινώς, πρόκειται για εταιρία με @@ και όχι @@ εταιρία...! 3
freegr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2021 Ομολογώ ότι είμαι ικανοποιημένος αφου το λειτουργικό τρέχει ομαλά ενώ επιτέλους ΚΑΤ έμε έχει widget για τα email που έλειπε κάτι που βολεύει αφάνταστα. Αισθητική αναβάθμιση που θα προχωρήσει όπως βλέπω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα