abitolive Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δοκίμασε κανείς να αλλάξει region σε U.S. Για να δούμε αν δουλεύει εκεί το visual look up?
Hellenicsun Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, abitolive είπε Δοκίμασε κανείς να αλλάξει region σε U.S. Για να δούμε αν δουλεύει εκεί το visual look up? Εγώ όχι γιατί αν ήταν US only θα το ανέφερε. Εδώ ΠΧ δεν γίνεται καμία αναφορά. Βρήκα μόνο μια αναφορά ότι δούλευε με region US only αλλά η συζήτηση ήταν γύρω από beta έκδοση. Ούτε μέσω Google βρήκα κάποια απάντηση. Εδώ βρίσκω ότι τελικά όντως είναι ζήτημα περιοχής αλλά πρέπει να είναι bug διότι πουθενά δε γίνεται αναφορά επίσημα. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2021 από Hellenicsun 2
AristidisZ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Όσοι έχετε πρόβλημα με το app της Alpha, κάντε ένα restart Εμένα έπαιξε κανονικά
CheOnWeb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, leonidas_fs said: Σε εμενα δεν παίζει το application της Alpha bank! Όλα τα άλλα ανοίγουν αυτό όχι! 1 hour ago, NT1969 said: αν καποιος εχει εγκαταστησει την εφαρμογη τησ alpha bank ,μπορει να μας πει αν παιζει , γιατι μεχρι την τελευταια beta που ειχα βαλει , δεν ανοιγε καν 1 hour ago, avoulk said: Δεν παίζει 1 hour ago, Dinos1973 said: και σε μενα το ιδιο, διαγραφη και επανεγκατασταση αλλα δεν.... eurobank, πειραιως και εθνικη μια χαρα, μονο αλφα το προβλημα. 25 minutes ago, ripper386 said: Εμένα σε iPhone 6s, πάει πραγματικά πιο γρήγορα από το 14 και δουλεύει κανονικά το application της AlphaBank. Εγώ έκανε restart το iPhone και παίζει. Όσο την αφήνω στο background συνεχίζει να παίζει (ακόμα κι αν κάνει sign out). Αν τη "σκοτώσω", μετά θέλει πάλι restart το iPhone για να ξαναδουλέψει. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2021 από CheOnWeb 2
AristidisZ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Εγώ έκανε restart το iPhone και παίζει. Όσο την αφήνω στο background συνεχίζει να παίζει (ακόμα κι αν κάνει sign out). Αν τη "σκοτώσω", μετά θέλει πάλι restart το iPhone για να ξαναδουλέψει. same here...
CheOnWeb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 1 minute ago, AristidisZ said: same here... Τους "τα είπα" το πρωί στο helpdesk και τα κατέγραψαν αναλυτικά. Άντε να δούμε πότε...
AristidisZ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, CheOnWeb είπε Τους "τα είπα" το πρωί στο helpdesk και τα κατέγραψαν αναλυτικά. Άντε να δούμε πότε... είναι και η μλκία τα push notifications με την Alpha να κάνω ένα restart να τα απενεργοποιήσω μέχρι νεοτέρας ; 1
CheOnWeb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, AristidisZ said: είναι και η μλκία τα push notifications με την Alpha να κάνω ένα restart να τα απενεργοποιήσω μέχρι νεοτέρας ; Τι παίζει με τα push? δεν έχω τσεκάρει. Δεν δουλεύουν; Edit Σε απλό login από PC που δοκίμασα, ήρθε κανονικά. Απλώς άσε το app στο background μέχρι να το φτιάξουν. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2021 από CheOnWeb 1
AristidisZ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Τι παίζει με τα push? δεν έχω τσεκάρει. Δεν δουλεύουν; Edit Σε απλό login από PC που δοκίμασα, ήρθε κανονικά. Απλώς άσε το app στο background μέχρι να το φτιάξουν. Δεν παίζει, στέλνει το notification αλλά όταν πας να πατήσεις δεν ανοίγει η εφαρμογή θα κάνω ένα restart & θα το αφήσω ανοιχτό, όπως είπες thanks 1
atsddd Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Το alphabank σε μένα δεν ανοίγει ούτε μετά από restart… ελπίζω να βγάλουν σύντομα update. Το wind απ την άλλη που ήθελε επανεγκατάσταση ακόμα κι όταν δεν του άρεσε ο καιρός, αυτή τη φορά παίζει άψογα.
CheOnWeb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 16 minutes ago, atsddd said: Το alphabank σε μένα δεν ανοίγει ούτε μετά από restart… ελπίζω να βγάλουν σύντομα update. Δοκίμασες να το κλείσεις απ' το background πριν κάνεις το restart?
xenofonlive Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Radiatedsoul είπε Πηρε ios 15 το phone se πρωτης γενιας, που εχω. Συσκευη του 2016 Συσκευή του 2016 αλλά CPU 2015 ! 1
atsddd Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 31 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Δοκίμασες να το κλείσεις απ' το background πριν κάνεις το restart? Ναι ναι. Είναι κακιά συνήθεια βασικά να κλείνω όλα τα app κάθε φορά που πιάνω το κινητό. Όποτε σίγουρα ήταν κλειστό.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Ούτε εμένα δουλεύει το App της Alpha, και μετά απο επανεκκίνηση, με σβησμένη την εφαρμογή απο το background κλπ. Σε Xr 1
bigballon Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2021 η εφαρμογή της αλφαμπανκ κρασάρει εντελώς (είναι και η μοναδική που το κάνει) με αποτέλεσμα να μην υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης από το κινητό στο γουεμπ μπανγκινγκ τους. διορθώστε το. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα