Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Radiatedsoul είπε

Πηρε ios 15 το phone se πρωτης γενιας, που εχω. Συσκευη του 2016

αυτο ακριβως θα ελεγα, πόσο μαμει...... και το κινητο ακομα πυροβολαει (για δευτερο τουλαχιστον που το εχω εγω)

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
29 minutes ago, petranthe said:

Συσκευές 6 ετών υποστηρίζονται άψογα και κάποιοι ακόμα συγκρίνουν με τις ανοησίες του android που ακόμα και συσκευές 3ετίας είναι για πέταμα.

Να είμαστε λίγο σοβαροί.

ΥΣ: Η Πειραιώς είναι απο σήμερα στο apple pay

Εδώ κάποιοι ακόμα δεν καταλαβαίνουν πως δεν ψωνίζουν όλοι με τα ίδια κριτήρια. 

Τι τον ενδιαφέρει τον άλλον η υποστήριξη για τόσα χρόνια αν κρατάει το κινητό το πολύ 2 για παράδειγμα? 

• Like 6
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, petranthe είπε

Πας στο wallet και προσθετεις χειροκίνητα την κάρτα σου από Πειραιώς.

Δεν είναι καν στην λίστα με τις υποστηριζόμενες τράπεζες η Πειραιώς (ακόμα) αλλά όντως έτσι την προσέθεσα κι εγώ.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, petranthe είπε

Συσκευές 6 ετών υποστηρίζονται άψογα και κάποιοι ακόμα συγκρίνουν με τις ανοησίες του android που ακόμα και συσκευές 3ετίας είναι για πέταμα.

Να είμαστε λίγο σοβαροί.

Έχω xiaomi redmi note 7 3 χρόνια και κάνω άψογα την δουλειά μου όπως την πρώτη μέρα. Δεν δίνουν όλοι 1000 ευρώ για ενα κινητό ;)

Επίσης, λογικό είναι να συγκρίνονται οι συσκευές μεταξύ τους, Έχεις πιάσει ναυαρχίδα samsung? Ναι η apple έχει καλύτερη υποστήριξη αλλα μόνο για πέταμα δεν είναι συσκευές 3ετίας.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, leonidas_fs είπε

Σε εμενα δεν παίζει το application της Alpha bank! Όλα τα άλλα ανοίγουν αυτό όχι!

και σε μενα το ιδιο, διαγραφη και επανεγκατασταση αλλα δεν....

42 λεπτά πριν, bill89 είπε

Κλασσικά. Η Πειραιώς βγάζει θέματα κάθε χρόνο. Για φέτος δεν ξέρω, έχει δοκιμάσει κανείς;

eurobank, πειραιως και εθνικη μια χαρα, μονο αλφα το προβλημα.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, NT1969 είπε

αν καποιος εχει εγκαταστησει την εφαρμογη τησ alpha bank ,μπορει να μας πει αν παιζει , γιατι μεχρι την τελευταια beta που ειχα βαλει , δεν ανοιγε καν

Δε παίζει...

41 λεπτά πριν, petranthe είπε

https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/trapezikes-ypiresies/kathimerines-synallages/twra-oi-kartes-tis-trapezas-peiraios-sto-apple-pay

• Like 1
Δημοσ.

Ενώ κατέβηκε η γραμμή καρτελών στον Safari χαμηλά για να διευκολύνει την πρόσβαση, στο Facetime ανέβηκε στο πάνω μέρος της οθόνης.  Το βρίσκω λίγο δύσχρηστο αν και έχω μεγάλα χέρια.  Μια χαρά ήταν στο κάτω μέρος.

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Υπερβολικός και μηδενιστης. 

Το δοκίμασε κάποιος σε iPad; Λέω να παραμείνω για λίγες μέρες στην 14.8 μέχρι να δοκιμαστεί η νέα έκδοση. 

Άψογο σε iPad Air 2. Όλα τρέχουν ίσως και πιο γρήγορα και από μπαταρία δεν έχω παρατηρήσει κάτι διαφορετικό. 

• Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
24 minutes ago, SeaLion said:

Δεν είναι καν στην λίστα με τις υποστηριζόμενες τράπεζες η Πειραιώς (ακόμα) αλλά όντως έτσι την προσέθεσα κι εγώ.

Πρόσθεσα κι εγώ μια χαρά την Πειραιώς Debit Mastercard πριν λίγο χωρίς κανένα πρόβλημα. Και τα sms επιβεβαίωσης που ήρθαν από την Πειραιώς ανέφεραν επισήμως πως η κάρτα προστέθηκε στο Apple Pay του iphone και του Apple Watch! :) 

• Like 5
Δημοσ.

Ενα που δεν μου αρεσε....στον σαφαρι πολλα "κλικ" για ανοιγμα ιστοδελιδας απο τα αγαπημενα και κλεισιμο του tab για full screen....γιατι το εκαναν ετσι δεν καταλαβα...(iPadOS)

Δημοσ.

Λειτουργεί σε κανέναν η Visual Look Up στις υπάρχουσες φωτογραφίες;

Οσες έχω κοιτάξει δειγματοληπτικά δεν έχουν αναγνωριστεί ενώ δε βρίσκω καμία αναφορά σε κλείδωμα λόγω περιοχής ενώ η συσκευή είναι συμβατή με την εν λόγω λειτουργία.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Hellenicsun είπε

Λειτουργεί σε κανέναν η Visual Look Up στις υπάρχουσες φωτογραφίες;

Οσες έχω κοιτάξει δειγματοληπτικά δεν έχουν αναγνωριστεί ενώ δε βρίσκω καμία αναφορά σε κλείδωμα λόγω περιοχής ενώ η συσκευή είναι συμβατή με την εν λόγω λειτουργία.

Όχι δεν μου λειτουργεί. Υπάρχει το απλό i αλλά δίνει τις normal πληροφορίες...

EF61DF04-DF48-483A-B1F8-A7AD33CC39E1.png

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...